UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat is UDIMA ?

De Open Universiteit van Madrid ( UDIMA ) is een onderwijsinstelling bedacht en ontworpen in de eerste plaats op de behoeften van de mensen van de XXI eeuw: professionals die, om redenen van planning, mobiliteit, geografische of familie verzoening afstand, vereisen een open en flexibele universiteit die het mogelijk maakt om de studie te combineren met de specifieke kenmerken van elke student, met het oog op een universitair diploma officieel prestigieuze en erkende, aangepast aan Europa en het contact met de wereld van het bedrijfsleven te krijgen, die ook zorgen voor een goede werkgelegenheid of te verbeteren het heeft gedaan.

Hoe elke student past?

Het aanbieden van een eenvoudige en permanente virtuele klaslokalen onbeperkte toegang schema's, elke dag van het semester. De hoofdpersoon van het UDIMA is een student in zijn opleiding, professionele en menselijke dimensie.

Adviseren van elke student een persoonlijke manier, in het bijzonder in het proces van registratie, om de cursussen die het beste passen bij de beschikbare tijd en de capaciteit van elke te kiezen. Door middel van continue monitoring van docenten en mentoren in de buurt, direct en echte omgeving.

De planning van de studie door de "leer gids voor de cursus" van het uitvoeren van educatieve activiteiten en de levering in een communicatiesysteem en permanente evaluatie waarin de voorgestelde activiteiten zijn bedoeld voor de geleidelijke assimilatie van de kennis eenvoudige, omvattende het praktische nut daarvan.

De onderzoeksmethode @ d bij de Universit

Wij zijn de Universit @ d dicht omdat we nieuwe ICT te gebruiken om kennis om de student te brengen. Het onderwijs-leerproces vindt plaats door middel van virtuele klaslokalen UDIMA door continue evaluatie, en altijd met een gedetailleerd plan van wat er van studenten bij elke activiteit en directe en constante communicatie met hun leraren door middel van wordt verwacht forums, tutorials en telefoon technologische innovatie en communicatie, waardoor real-time communicatie.

Aan het eind van elk semester, de student toont de opgedane kennis in de klas eindexamen. Een andere reden dat ons in staat stelt om te worden erkend als de Universit @ d dichter is onze groot aantal sites onderzocht. Er is een plaats van onderzoek van de UDIMA in uw buurt. In Spanje zijn we in Alicante, Aranda de Duero, Barcelona, Bilbao, Collado Villalba, Cordoba, La Coruna, Las Palmas, Madrid, Málaga, Mérida, Oviedo, Palma de Mallorca, Sevilla, Tenerife, Valencia, Vigo en Zaragoza. We hebben ook kantoren in andere landen in Europa, Amerika en Afrika. Bovendien, om uw wensen tegemoet te komen, bieden wij verschillende tijden en dagen, zodat je examens beste bij u past kunt organiseren. Al onze opleidingen en Master beginnen in februari en september. Voor meer informatie over data Ph.D., Instituut voor Talen en de eigen, zie de web titels.

student Services

Erkenning van studiepunten (validaties)

Wilt u file transfer uit te voeren van een andere universiteit, voerden we een gratis krediet erkenning studie om de onderwerpen die een student kan valideren is vrij te bepalen; de student moet betalen 10% van de eerste registratie kosten voor elk vak dat ze uiteindelijk beslissen in uw bestand op te nemen.

materialenWe hebben een technisch Editorial die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van de benodigde materialen voor de studie van verschillende vakken en zijn aangepast 100% online leren. Bovendien worden de materialen inbegrepen in de prijs van het onderwerp, wat ons onderscheidt van andere online universiteiten maakt.

Universiteitsbibliotheek Hypatia

Hypatia universiteitsbibliotheek is een onderdeel van de ondersteunende diensten voor onderzoek, studie en onderwijs. Gezien de aard van ons onderwijssysteem gebaseerd op het gebruik van informatie- en communicatietechnologie en geografische verscheidenheid van de woonplaats van onze studenten, onze zeer uitgebreide collectie van de bibliotheek is meestal toegankelijk via het internet.

Beurzen en subsidies

We hebben ter beschikking gesteld van onze studenten met een persoonlijke service door de Grants afdeling om te helpen bij de procedures voor de aanvraag van beurzen bijeengeroepen door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport (MECD). Binnen deze hulpmiddelen is de mogelijkheid van het vormen van een deel van het Erasmus-programma, omdat een UDIMA is opgenomen als Europese instelling voor hoger onderwijs in het Erasmus University Charter (EUC)

Job en Ondernemers

Wij bieden studenten met een reeks van diensten aan hun toetreding tot de arbeidsmarkt te vergemakkelijken. Ook bieden wij bedrijven de nodige maatregelen te nemen om hun behoeften in de selectie van gekwalificeerde professionele tools te voldoen.

Invaliditeit eenheid UNE UDIMA

Samengesteld uit docenten en personeel, de belangrijkste doel is om leerlingen met speciale behoeften die voortvloeien uit een handicap succes in hun opleidingsprogramma's en het bevorderen van de toetreding tot de arbeidsmarkt.

Locaties

Madrid

Universidad a Distancia de Madrid

Address
Carretera de La Coruña, KM.38,500
Vía de Servicio, nº 15 28400
Collado Villalba MADRID

28400 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje
Telefoonnr.
+34 918561699 o +34 914444920

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden