UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UCAM (Universidad Católica de Murcia) is een particuliere universiteit opgericht in 1996 met een duidelijke missie: studenten opleiden met kennis en vaardigheden om de samenleving te dienen, bij te dragen aan de verdere uitbreiding van menselijke kennis door onderzoek als een integraal onderdeel van de ontwikkeling van de mens en de mensheid en om deel te nemen aan de evangelische missie van de katholieke kerk op het gebied van onderwijs en cultuur.

Persoon tot persoon, van aangezicht tot aangezicht

UCAM-studenten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht die bij hun behoeften past. Het personeel van de UCAM waardeert de persoonlijke relatie in het kader van leren, daarom krijgt elke student een persoonlijke tutor en lessen met een klein aantal klasgenoten. De verscheidenheid aan academische programma's die worden aangeboden, die zich voortdurend aanpassen aan de werkelijke behoeften van de samenleving en die worden erkend door de Europese ruimte voor hoger onderwijs, weerspiegelt deze kernrichtlijn: elke student is een reden voor UCAM om haar streven naar perfectie voort te zetten.

as

Leren in actie

De Universidad Católica San Antonio de Murcia stelt studenten in staat hun eigen real-world vaardigheden te ontwikkelen. De beste clalt = "ass infralt =" -structuur, labs en studio's van de campus samen met de aangeboden praktische onderwerpen zullen studenten klaar maken om de kennis die ze opdoen in praktijk te brengen. Elke student stopt = "om een stage in openbare of particuliere instellingen te voltooien waar ze een talt =" aste van hun toekomstige vakgebied zullen hebben. UCAM biedt meer dan 90 onderzoeksgroepen die nauw samenwerken met ondernemingen zoals alt = "zoals Coca-Cola, Danone, Vodafone of Siemens.

Meer dan kennis, waarden

Als katholiek instituut dat zich inzet voor de kerk, doet UCAM meer dan onderwijs van topkwaliteit. De overdracht van waarden is een pijler van deze universiteit en is wat het verschil maakt voor de toekomst van onze studenten: ze zullen niet alleen geweldige professionals worden, maar ze zullen ook een sterke persoonlijke ethiek en empathie ontwikkelen. De vorming van UCAM is integraal, alomvattend en biedt uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door vrijwilligerswerk, congressen, seminars, onderzoeksprojecten en religieuze diensten.

5131_como-ir-llegar-universidad-catolica-san-antonio-murcia-ucam.jpg

Open en wereldwijd

Met een sterke internationale roeping hebben UCAM-studenten de mogelijkheid om hun mondiaal perspectief te ontwikkelen door gezamenlijke programma's, samenwerkingen en uitwisselingsovereenkomsten met meer dan 400 universiteiten over de hele wereld, waaronder UC Berkeley, Stanford, Università di Bologna, National University of Singapore (NUS ), Nanyang Technological University (NTU) en PUC - Rio Grande do Sul. UCAM-kantoren in China, Indonesië, Vietnam, Verenigde Arabische Emiraten, Colombia, Mexico, Ecuador, Perú, Turkije werken samen om de internationale strategie van de universiteit te ontwikkelen.

De Elite van Sport

Welkom bij de University of Sports in Spanje. Volgens het Angelsaksische model maakt sport deel uit van het DNA van UCAM en is het voor het tweede opeenvolgende jaar uitgeroepen tot kampioen van de Spaanse interuniversitaire kampioenschappen, met 76 medailles (50 gouden). UCAM kan bogen op zijn topsporters, waaronder Olympische medaillewinnaars Mireia Belmonte en David Cal en wereldkampioenen zoals Melanie Costa. De 21 gefedereerde teams die door UCAM worden gesponsord en beheerd, zijn UCAM Murcia CB, een professioneel basketbalteam dat deelneemt aan de ACB Liga Endesa. De sportfaciliteiten worden geleid door het UCAM Sports Center, een hightech gym die toegankelijk is voor zowel de universiteit als de lokale gemeenschappen.

cv

De levensstijl van Murcia, jouw levensstijl

UCAM's Campus de Los Jeronimos bevindt zich in Murcia, de hoofdstad van de zuidoostelijke regio van Spanje, waar mediterraan weer samenkomt met de natuurlijke schoonheid van de stranden van Costa Cálida , met de bergen en velden van de Huerta de Europa . Het erfgoed van de Spaanse cultuur, bekend om flamenco, tapas en fiesta, wordt weerspiegeld in de mensen van Murcia: gastvrij, warm, enthousiast en sociaal. Murcia is een middelgrote regio (1,5 miljoen inwoners), vol artistieke en sociale dynamiek en biedt tegelijkertijd betaalbare kosten voor levensonderhoud, een veilige omgeving en moderne infrastructuur.

Locaties

Murcia

Address
UCAM Universidad Católica
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Nº 135 Guadalupe
+34 968 278 883
enquiries@ucam.edu

30107 Murcia, Regio Murcia, Spanje

Spanje Online

Address
Spanje Online, Spanje

Madrid

Address
Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden