UADIN Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ons

"Het gebruik van nieuwe technologieën en innovatie bij het leren vormen de basis van onze training"

UADIN - University of Digital Competencies

In UADIN, University for Digital Competences , zijn verschillende trainingsvoorstellen ontwikkeld waarmee het is bedoeld om Digital Competencies te trainen, een gespecialiseerde training in disciplines die studenten voorbereiden op de uitdagingen van digitale transformatie : digitale marketing, e-commerce , digitaal zakendoen, technologie en nieuwe vormen van communicatie zowel online als offline met de klant. In elk competentiegebied zijn verschillende vaardigheden geïdentificeerd binnen het digitale ecosysteem, specifieke en gerelateerde competenties; en bovendien zijn drie trainingsniveaus beschreven die een algemene en ononderbroken lijn trekken met betrekking tot de acquisitie van de competitie: Master, Master Executive en Professional Carrière .

UADIN heeft een universitaire opleiding met accreditatie in al haar programma's van de Rey Juan Carlos University en die worden uitgevoerd volgens de verschillende vormen van onze methodologie, ongeacht de graad en gericht op de afgifte van een universitair diploma of certificaat.

doelstellingen:

 • Dat studenten de vaardigheden en kennis verwerven die nodig zijn om te werken in de bedrijven van het digitale tijdperk .
 • Dat de deelnemers de digitale cultuur kennen en integreren in hun werk.
 • Dat de studenten de nieuwe opkomende technologieën kennen en beheersen om ze op te nemen in de zakelijke en innovatieve projecten die in het bedrijf worden uitgevoerd.
 • Dat de deelnemers hun digitale vaardigheden ontwikkelen , waardoor ze productiever en efficiënter kunnen werken.

Met UADIN verwerft de student de kennis en vaardigheden die nodig zijn om zijn bedrijfsproject binnen de digitale economie te ontwerpen en uit te voeren vanuit een wereldwijd perspectief, hij zal de belangrijkste kenmerken van opkomende technologieën kennen, essentieel voor het werken in het digitale tijdperk , zullen we geven de sleutels en tools die nodig zijn om uw eigen online bedrijf te starten.

Deze training is ontworpen in Professionals voor diegenen die willen recyclen naar de wereld van digitaal zakendoen, ondernemers die hun eigen startup willen lanceren en mensen die werken of op zoek zijn naar werk en internetprofessionals willen worden via verschillende online tools.

De nieuwe digitale omgeving helpt bedrijven en instellingen om hun strategieën te herzien en zich aan te passen aan de nieuwe digitale omgeving . Tegenwoordig is het essentieel om bekend en gezien te worden op het net. Om dit te doen, moeten nieuwe tools worden beheerst.

We hebben ons niet aangepast aan het digitale, we zijn geboren en getogen met internet.

 • Maak en beheer een plan van
 • Zoekmachineoptimalisatie van uw producten / diensten en optimaliseert de gebruikerservaring in zowel web- als mobiele versies.
 • Maak winstgevende en effectieve digitale reclamecampagnes:
 • Ontwerpt en beheert media planning en voldoen aan de maatstaven om de resultaten te evalueren.
 • Profiteer van het volledige potentieel van sociale netwerken via organische en betaalde inhoud om betrokkenheid te genereren.
 • Ontwikkel een omnichannel-strategie in het bedrijf die de lancering van een e-commerceproject omvat.

Met UADIN kunt u uw training in digitaal zakendoen realiseren, begeleid door de beste internetprofessionals. Ontdek en kies tussen onze trainingsprogramma's.

We baseren onze training op vier fundamentele assen

innovatie

We nemen de nieuwste trends en innovaties op elk kennisgebied op.

We zijn ons ervan bewust dat de eenvoudige aanwezigheid van innovatieve technologieën in educatieve omgevingen geen garantie is voor innovatie. Dit moet worden begrepen als de verandering in de opvattingen over onderwijs en in educatieve projecten; in de manier van denken en in de praktijk brengen.

technologie

De nieuwe technologieën bieden geweldige mogelijkheden voor productstandaardisatie en aanpassing aan de individuele behoeften van het onderwijs, en zijn ook een duidelijk alternatief voor decentralisatie in termen van tijdsbesparing als reactie op een groter aantal behoeften.

Een nieuwe manier om kennis op te bouwen, waarbij samenwerking en zelfleren worden bevorderd.

ondernemerschap

Ondersteuning van het individu, binnen en buiten organisaties, maakt deel uit van onze oprichtingsmissie. Daarom nemen alle studenten deel aan de voordelen van deelname aan een uitgebreid netwerk van partners in de zakelijke omgeving.

Bedrijven en organisaties vormen de bestaansreden van UADIN.

Momenteel maken managers en zakenmensen deel uit van het organisatiecomité. Het zijn dus de organisaties en met name de mensen die ze vormen, de ontvangers van onze missie.

Menselijk team

Onze leraren worden mentor, begeleiden en helpen de student te allen tijde en worden een relevant actief deel van het leerproces.

Het gaat over het aangaan van een nieuwe uitdaging voor het onderwijssysteem, en het is het doorgeven van een unidirectioneel trainingsmodel, waarbij kennis in het algemeen op de enige leraar of leraar in de klas valt, naar meer open en flexibele modellen, waarbij de Informatie en ervaring van veel leraren wordt gedeeld en gevoed door verschillende leraren en studenten.

Een geweldig team, een leergemeenschap.

Wissel ideeën en ervaringen uit door te leren

Van UADIN tot het bedrijf

We weten hoe we een link met een grote toegevoegde waarde tussen het bedrijfsleven en de academische wereld kunnen creëren en onderhouden, om organisaties en bedrijven hun managementbeleid te laten verbeteren, concurrerender te maken en tegelijkertijd maatschappelijk verantwoordelijk te maken.

UADIN biedt bedrijven en particulieren een geavanceerd leermodel en effectieve oplossingen voor hun groeiende opleidingsbehoeften, een ruimte voor de ontmoeting van managers, professionals en ondernemers die ideeën en ervaringen willen uitwisselen door te leren.

Het succes van de UADIN ligt in een praktische en relevante leermethode en een groeiende gemeenschap van studenten die bereid zijn om de huidige uitdagingen aan te gaan en bedrijven in de toekomst te leiden.

methodologie

TIA Model - Informatietransformatie in leren

Het is een leermodel gebaseerd op de beste en meest bewezen studiemodellen.

 1. Professionele onderwijsexperts in Open Training.
 2. Uitgebreide tekstsamenvattingen .
 3. Hoogtepunten en onderstreept.
 4. Mnemonics Rules: sleutelwoorden en mentale beelden om concepten te associëren.
 5. Oefen met examens van het onderwerp.
 6. Tools voor studieverdeling.
 7. Studiebladen: we maken van memoriseren een leuker proces.
 8. Vergelijk studies met middelen, webinar, masterclass en aanvullende studiepillen .
 9. Leergemeenschap

Betrokkenheid van studenten

Om het bijbehorende academische diploma te ontvangen en deel te nemen aan de afdeling Studentenplaatsing, is het essentieel dat de voltooiing van het programma ten minste 90% van de duur ervan is.

De student moet bovendien slagen voor de examens en cases die door de faculteit worden aangekaart, evenals een positieve beoordeling van hun deelname aan de klas op individueel en groepsniveau.

Onze online cursussen en masters voldoen aan alle vereisten, resultaten en herkenningsparameters die onze trainingsprogramma's kenmerken.

Ons klooster bestaat uit professionals die een verantwoordelijke functie bekleden in de belangrijkste bedrijven, waardoor het bij uitstek praktische training biedt die is aangepast aan de huidige zakelijke behoeften.

Leergemeenschap

Met ons krachtige online trainingsplatform kan de student zijn studietijd organiseren en verdelen volgens zijn behoeften, gewoonten en smaken. Bovendien maakt deze methodiek het mogelijk om fysieke of geografische barrières weg te nemen, waardoor het mogelijk wordt om kwaliteitstrainingen te krijgen voor iedereen die er vanwege de locatie en beschikbaarheid geen toegang toe heeft. Deze virtuele omgeving is voorzien van leermiddelen die het begrip van de inhoud vergemakkelijken, participatie aanmoedigen, ideeën uitwisselen en de nodige groepsomgeving bouwen om te verrijken en genieten van leren.

Onze methodiek stelt de student in staat om de training te volgen vanuit hun huis of werkplek, permanent contact te houden met de docent van elke module en gebruik te maken van de diensten van de virtuele klaschat, forums, e-mail, enz. Voor directe en onmiddellijke communicatie.

Formaten Formaten

Het onderwijssysteem in Spanje heeft de afgelopen jaren veel veranderingen ondergaan. De komst van het Bologna-plan en de constante onderwijshervormingen in zo'n korte periode zijn een opmerkelijke verwarring geweest voor zowel studenten als docenten, die zich hebben moeten aanpassen aan een voortdurend veranderend proces. Aan de andere kant hebben de economische crisis en het gebrek aan werkgelegenheid geleid tot een toename van het aanbod van studies, ons onderdompelen in een wirwar van titels en omdat ze onze twijfels verder hebben vergroot.

Wat is het verschil tussen een eigen meester en een officiële? En tussen een eigen meester en een machtigende meester? Wat hebben afgestudeerden, vakken van experts of universitaire specialisaties gemeen?

Locaties

Spanje Online

Address
Spanje Online, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden