Autonomous University of Barcelona (UAB)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Autonome Universiteit van Barcelona werd opgericht in 1968. De oprichters gericht op vier principes van autonomie te vestigen: de vrijheid om het onderwijzend personeel, de toegang tot alle studenten te selecteren (maar met een beperkt aantal), de vrijheid om hun eigen studie plannen en de vrijheid om kapitaal te beheren University 's. Daarom is het een jonge universiteit, maar in zijn korte geschiedenis heeft gevorderd in een snel tempo.

Structuur UAB 's omvat drie campussen, alle in het grootstedelijk gebied van Barcelona en zijn omgeving.

Bellaterra: een grote campus voor onderwijs en onderzoek De belangrijkste UAB campus in Cerdanyola del Vallès, is de thuisbasis van de meeste van onze faculteiten, departementen, instituten en diensten, alsmede een aanzienlijke groep van wetenschap en technologie.

Bellaterra campus is ook de thuisbasis van de UAB Research Park, een groep van centra en specifieke onderzoeksinstituten paar gemaakt om de specifieke eisen van belangrijke gebieden van het onderzoek te voldoen.

Sabadell: inzet voor technologie, business en de gezondheid van Sabadell, samen met de Bellaterra campus, het is de thuisbasis van de School of Engineering, de Faculteit Economie en Parc Tauli Onderwijs Unit (Faculteit geneeskunde).

Barcelona: een nieuwe campus van Health Sciences Drie van de zes onderwijs eenheden van de Faculteit der Geneeskunde is gevestigd in Barcelona - Sant Pau Onderwijs Unit - Vall d'Hebron Teaching Unit - Hospital del Mar Onderwijs Unit is ook ingenomen Badalona Germans Trias i Pujol leereenheid.

Locaties

Barcelona

Address
Bloque E, Oficina 1
08196 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) España

Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden