The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ostelea is een internationaal universitair centrum, die behoren tot de Training afdeling van Grupo Planeta, Gespecialiseerd in het opleiden van professionals in de horeca en de toeristische sector met een passie voor goede service en een multiculturele visie.

Het College missie is om bij te dragen aan de duurzame sociale, economische en culturele ontwikkeling van de industrie door het trainen van managers, professionals en technici in de sector. Haar inzet voor innovatie en de ontwikkeling van de banden tussen bedrijven in staat stellen Ostelea om nieuwe oplossingen op de markt te brengen.

Grupo Planeta's training divisie, Planeta Formación y Universidades, Beheert grote projecten in zowel de universitaire sector (EAE Business School, OBS, VIU (Universidad Internacional de Valencia), UNIBA, ESDESIGN) en de sfeer van de Professional Training (CEAC, IFP, Deusto Formación en Deusto Salud). Er werd besloten om alle van de know-how opgebouwd door de divisie tot de oprichting van een University College van Toerisme Hospitality, Ostelea toepassing.

In bepaalde programma's draaien op de campus van Barcelona, ​​studenten die met succes te voltooien de loop van het collegegeld krijgen triple diploma van Ostelea, EAE Business School, Spanje's tweede belangrijkste business school, en de Universitat de Lleida. Op de campus Madrid, academische partner Ostelea is de Universidad Juan Carlos I.

logosschools

Locaties

Barcelona

Ostelea

Address
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
C/ Aragó, 28

08015 Barcelona, Catalonië, Spanje

Madrid

Address
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
C/ Príncipe de Vergara, 108

28002 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje