Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in Madrid in 1989, het Institute of Communication Arts Tracor, Het is een gespecialiseerd graduate centrum en leider in alle communicatie kunsten.

Geassocieerd met San Pablo CEU University, leert meester universiteit geldig in de Europese ruimte voor hoger onderwijs programma's. Het heeft een breed assortiment op het gebied van Corporate Communications, Grafisch ontwerp, Television Production, Investigative Journalism, Multimedia Communication, Digital Marketing en Communicatie Internet en Nieuwe Media.

slide-new-englishon

Visie, missie en waarden

Onze educatieve model

ONZE MISSIE

Als een particuliere instelling voor universitaire postdoctorale opleiding en training, onze missie is om een ​​voertuig voor persoonlijke en professionele transformatie voor onze studenten, door middel van training en opleiding van de hoogste kwaliteit zijn, veeleisend en voortdurend bijgewerkt om de professionele realiteit, in een omgeving excellentie, actieve deelname, samenwerking op gedeelde kennis en ervaring.

We willen bereiken door middel van onderzoek en opleiding in alle kunsten van de communicatie, de studenten vooraanstaande experts in hun vakgebied, top-level professionals in staat om te begrijpen en concepten te vertegenwoordigen in grafische, audiovisuele en andere meerdere manieren manier en voor meerdere media, weerspiegelen de kenmerken van de samenleving van zijn tijd, maar ook met de mogelijkheid om te anticiperen, hen te voorzien van technische en menselijke vaardigheden die hen in staat stellen te identificeren en te benutten mogelijkheden die de nieuwe informatietechnologie en communicatie.

Allemaal met de ultieme missie om hulp te bieden welzijn en voldoening aan onze studenten met onze meest toegewijde en effectieve inspanning om ze te plaatsen in de beste sociale en professionele functies die binnen ons bereik bij elkaar.

ONZE WAARDEN

In Tracor We zoeken naar een specifiek profiel in onze studenten als gevolg van de persoonlijkheid van de instelling, haar waarden en cultuur, en de educatieve en pedagogische model. Wij zijn geïnteresseerd in het hebben geïntegreerd in de huidige informatiemaatschappij, open voor verandering en flexibel om te gaan met de uitdagingen van een steeds meer geglobaliseerde samenleving mensen. Mensen open-minded en tolerant, die genieten van de diversiteit van mensen en culturen. We kijken voor ambitieuze studenten die constante verbetering behoeven, met een hoge kritisch denken en zet zich in voor de maatschappelijke problemen van onze tijd.

Onze studenten moeten worden opgeleid, niet alleen in de mechanica van de uitoefening van hun beroep geïnteresseerd zijn, maar open voor meerdere disciplines en kennis; Alleen op deze manier kunnen ze op verantwoorde wijze uitoefenen als communicators. Nederigheid om voortdurend te leren van anderen en empathie zijn essentiële kwaliteiten voor collectieve vooruitgang en persoonlijke ontwikkeling, essentieel in de gezamenlijke ambities van studenten en school.

Wij zoeken mensen niet beïnvloed door stereotypen en iconoclastische, hoewel bestand tegen crearlas- hulp en manipulatie -omdat de reconocen- mode, liefhebbers van de waarheid, eerlijkheid en vrijheid.

Onze studenten zijn nieuwsgierig en waarnemers, permanente ontdekkingsreizigers van de donkere kant van de dingen, de liefhebbers van concepten en een passie voor schoonheid, esthetiek en harmonie, maar ook overtreders, in een geest van uitdaging voor de gevestigde en experimenten toekomst.

Onze onderwijsmodel

Onderwijs, die in verband met de opleiding voor de uitoefening van een beroep, is alleen zinvol als het is duurzaam, als het niet is gebaseerd op indirect vaardigheid of potentieel vervallen door de mode of technologische ontwikkelingen. Dat is de reden waarom zo in Tracor We zijn vooral geïnteresseerd in dat de studenten kennis opdoen, krijgen concepten en essentiële vaardigheden die kunnen evolueren door oefening en ervaring.

We willen studenten om te leren van de ervaring en kennis op te bouwen door middel van het, dat wil zeggen, we zijn meer geïnteresseerd in het maken van de studenten leren dan lesgeven. Bovendien, wat we echt willen, is dat studenten de mogelijkheid om te leren om te leren, kun je kanaliseren via die vaardigheid van hun eigen transformatie permanent en zorgen zo voor hun aanpassing aan verschillende omgevingen en werkelijkheden die samen vinden zijn professionele leven.

Training kan niet los worden gezien van de realiteit, vandaag beroepspraktijk, daarom zijn wij van mening nuttig te zijn en het is de vraag of het praktisch is en op een praktische manier wordt overgebracht door leraren die wonen buiten deze realiteit, maar tegelijkertijd met hun roeping en onderwijs, blijven zij in de uitoefening van het beroep met succes en concurrerend. In Tracor alle docenten aan deze voorwaarde, dat een wezenlijk verschil voelbaar vanaf de eerste dag in de klas maakt.

Vandaag de dag, niets echt belangrijk kan alleen worden gedaan. Werken in het midden van diversiteit, leren, accepteer de ideeën en meningen van anderen of weten bespreken met argumenten en constructief en passen binnen een team de krachten zich te vermenigvuldigen, zijn onmisbaar vaardigheden om te slagen en de voorwaarden die nodig zijn om te voorkomen dat mislukking. Individualisme, soms interessant op het gebied van pure kunst, wordt een echte belemmering als het gaat om de kunst en toegepaste wetenschappen. Daarom hebben we sterk geloven in teamwork, moedigen we onze cursussen en is een basis medium in de implementatie van onze onderwijsmodel.

Wij zijn geïnteresseerd in de technologie, maar niet als een doel op zich, maar als een instrument dat de geest en macht bevrijdt, verhoogt de productiviteit en kan meer bereiken in minder tijd. Wij zijn van mening dat bij het leren om technologie te gebruiken een einde wordt pas, plus maquinizar man, staat hij bij afloop als een professionele en voortdurend veroudering.

slider-Inglés-on

Ontdek de unieke voordelen van Tracor

eerste Werkgelegenheid

Wij garanderen je eerste baan contract. Voeg extra drie maanden durende stage bij drie maanden stage officiële Masters.

op Inglés

Geen student zonder een minimale beheersing van het Engels. Het programma is bedoeld om leerlingen te behouden en hun niveau van het Engels te verhogen.

nON STOP

Het programma is een sterke en duidelijke inzet voor de werkgelegenheid en opleiding van de afgestudeerden studenten om de complexiteit van de huidige omstandigheden.

Met de voordelen van Tracor niet wilt naar een andere meester te maken.

Ventajas_Master

De beste technologie en de beste middelen

De meest moderne en geavanceerde computersystemen met de meest professionele grafische software, high-speed netwerken, televisie, geluid tabellen, levende toespraak, screening room, high-definition camera's, professionele verlichting systemen, apparatuur ENG, scanner , multiplatform systemen en ga zo maar door, vormen de technische middelen van de hardware en software waarop leerlingen in sommige programma's waar niet alleen de begrippen leren worden ondersteund, maar ze worden omgezet in stukken van concrete verwezenlijkingen en communicatie.

Master's graden aangepast aan de Bologna

Het Institute of Communication Arts Tracor biedt een breed scala van masteropleidingen volledig aangepast aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs op gebieden zoals corporate communicatie, grafisch ontwerp, multimedia communicatie over het internet en nieuwe media, audiovisuele communicatie, televisieproductie en televisie verslag. Deze programma's leiden tot het verkrijgen van een officiële universitaire master's degree aan de Universiteit CEU San Pablo, een van de meest prestigieuze universiteiten in ons land, en laat de voordelen voor studenten en de erkenning van hun titel in heel Europa, de bevordering van de mobiliteit academische en werk van studenten over het hele continent.

TecnologiaRecursos

Technologie en Middelen

Onze stedelijke campus betrokken bij het ontwerp, vrede, professionaliteit en technologie

Integratie met het milieu: urban campus

Onze stedelijke campus betrokken bij het ontwerp, vrede, professionaliteit en technologie, helpt bij het genieten van het leren in samenwerking met anderen. Alles is gebaseerd op inspiratie en creativiteit, werk goed gedaan en de beloningen, maar ook in een zeer veeleisende omgeving. Je moet deze ervaring om te begrijpen hoe carrière ambities, persoonlijke dromen en doelen te bereiken door middel van een enkele master.

De meest moderne en geavanceerde, met de nieuwste versies van de software voor grafische vormgeving, multimedia, audio en video, high-speed netwerken, campus online sociale netwerk voor studenten, televisiestudio, high definition camera's, systemen, computer systemen professionele verlichting, ruimte locutie, ENG teams zijn, onder andere, het beschikbaar voor onze studenten middelen om hun ideeën en concepten om te zetten in concreet stukjes van communicatie.

In Tracor niet alleen een leraar, een schoolbord en krijt te binden te leren, maar ook ons ​​onderwijs buitengewoon praktisch, is gebaseerd op een actieve-participatieve benadering, die plaatsvindt in een vriendelijke sfeer en nodigt u uit om te blijven op school op basis van leren door te doen, in teamwork en intensief gebruik van technologie die het leren bevordert en verhoogt de productiviteit.

Het ontwerp en de vrede rondom een ​​stedelijke campus alle vier de gebouwen in de stad, in een rustige wijk, in een geïsoleerde ruimte die inspiratie uitnodigt en het werk goed gedaan. studenten in TracorLeven niet in een denkbeeldige omgeving, maar werken met de beste middelen die worden gebruikt door de industrie en ze uit te voeren voortdurend verworven kennis, zoals gebruikt in de echte wereld. Een goede methode, goede docenten en technische faciliteiten maken het verschil tussen excellentie en middelmatigheid, iets wat studenten moeten overwegen bij het kiezen van uw Meester, wat is slechts een keer, in aanvulling op de economische inspanning en tijd die nodig is moet sterk verbeteren van hun professionele toekomst voor de rest van je leven.

De meest moderne en geavanceerde computersystemen met de meest professionele grafische software, high-speed netwerken, televisie, geluid tabellen, levende toespraak, screening room, high-definition camera's, professionele verlichting systemen, apparatuur ENG, scanner , multiplatform systemen en ga zo maar door, vormen de technische middelen van de hardware en software waarop leerlingen in sommige programma's waar niet alleen de begrippen leren worden ondersteund, maar ze worden omgezet in stukken van concrete verwezenlijkingen en communicatie.

Klik op gebouwen tot aan de middelen te ontdekken Tracor biedt u

campus

audiovisuele middelen

RecursosAudiovisuales
 • audio
<li>camera</li>
<li>video camera's</li>
<li>Verlichting</li>

klaslokaal Practices

AulasPracticas
 • Grafismo
<li>hardware</li>
<li>Multimedia</li>
<li>besturingssystemen</li>
<li>editing Software</li>

TV-studio

PlatoDeTele
 • Het instellen
<li>weergave</li>

Kwaliteit en academische uitmuntendheid

En kwaliteitscontrole is een prioriteit in Tracor

MINISTERIE VAN DE KWALITEIT VAN Tracor

De afdeling Kwaliteit Tracor, in nauwe samenwerking met alle institutionele gebieden, stelt de interne controle, evaluatie en ontwikkeling die nodig is om ervoor te zorgen effectieve uitvoering van processen om continue verbetering te zorgen in al haar activiteiten en diensten.

Een van de belangrijkste doelen die permanent inspireren het kwaliteitsbeleid centrum zijn de volgende:

kwaliteit-01
 • Reikt de student behaalt optimale prestaties en resultaten ACADEMICS uitstekend.
<li>  <strong>Verbeter een leerproces</strong> die echt gericht is in de praktijk op de kenmerken, behoeften en belangen van studenten.</li>
<li>  INNOVATE permanent de kwaliteit van de academische programma's, met het oog op voortdurende vernieuwing van hetzelfde, evenals een betere <strong>aanpassing</strong> aan de eisen van de <strong>arbeidsmarkt</strong> te garanderen.</li>
<li>  <strong>Zorgen voor</strong> professionele voorbereiding en de praktijk van HOOG NIVEAU, door de opname van praktische inhoud binnen elk programma; Ook het opnemen van beroepspraktijken uitwendige kwaliteit voeding; en ten slotte, het bevorderen van een continue ge&iuml;ndividualiseerde advies dat de student maakt zich ontwikkelt tot een uitstekende keuze voor toonaangevende bedrijven in de sector.</li>
<li>  Zorgen voor <strong>excellentie</strong> in <strong>het</strong> <strong>onderwijs</strong> de praktijk, de loyaliteit van de beste professionals in de sector.</li>
<li>  Ter beschikking aan de student, alle <strong>diensten en infrastructuur die</strong> nodig <strong>is</strong> om de doelstellingen van het curriculum met succes te bereiken.</li>
<li>  Ontwikkel een <strong>institutionele cultuur</strong> dat de student als essentieel actieve rol in de ontwikkeling van de organisatie integreert, en dat de waarde van de dienstverlening van alle professionals die te maken verbetert.</li>
<li>  Kortom, organiseren en energie alle nodige middelen en middelen om <strong>de klanttevredenheid</strong> en medewerkers met de set van diensten die Tracor biedt waarborgen.</li>

UNIT VOOR DE KWALITEIT VAN DE UNIVERSITEIT CEU San Pablo

Tracor nauw samen met de kwaliteit Unit van de San Pablo-CEU University, werkt voortdurend aan het functioneren en de ontwikkeling van de interne controlemechanismen en de kwaliteitsbeoordeling van alle programma's te waarborgen.

De universiteit Quality Unit zorgt voor de nodige steun van alle kwaliteit van processen binnen de instelling, het bijwonen van Verantwoordelijk voor officiële Postgraduate programma's, waarbij de uitvoerende macht in dit gebied zijn.

De universiteit heeft een systeem van interne kwaliteitszorg van de USP-CEU die is ontworpen voor elk Faculteit / School / Centrum, de aanpassing na elk van hun diploma gedefinieerd. Dit systeem garandeert dat worden gemeten en geanalyseerd de resultaten die nodig zijn voor effectieve besluitvorming, met het doel post in de continue verbetering van de verstrekte vaardigheden.

Het Quality Unit van de Universiteit verantwoordelijk is dan ook om de procedures voor monitoring en evaluatie van de officiële postdoctorale programma's die de universiteit biedt in samenwerking met Tracor coördineren.

ANECA

ANECA, Nationaal Agentschap voor evaluatie en accreditatie is een staat stichting opgericht op 19 juli 2002, overeenkomstig de bepalingen van de LOU. ANECA is bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van het hoger onderwijs systeem door middel van de beoordeling, certificering en accreditatie van opleidingen, docenten en instellingen. Zo is de ANECA is verantwoordelijk voor het vaststellen van procedures en criteria voor de beoordeling van de postdoctorale programma's om hun kwaliteit te waarborgen.

De afmetingen en criteria in het kader van de evaluatie door de ANECA in het proces van accreditatie van de graduate programma's hebben betrekking op:

 1. Beheer titel (organisatie en leerplanontwikkeling, transparantie en zichtbaarheid van de titel en de effectiviteit van het systeem van interne Quality Assurance)
 2. De beschikbare middelen (wetenschappelijk en ondersteunend personeel, materiële middelen, infrastructuur en diensten)
 3. Behaalde resultaten (leren, prestatie-indicatoren en tevredenheid)
Programs taught in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

TRACOR - Escuela de Comunicación

De Master in Corporate Communicatie is een officiële postdoctorale opleiding onderwezen in Tracor samenwerking en San Pablo CEU University. Met een uniek design in ons la ... [+]

De Master in Corporate Communicatie is een officiële postdoctorale opleiding onderwezen in Tracor samenwerking en San Pablo CEU University. Met een uniek design in ons land, de Meester geeft de studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor gespecialiseerde uitoefening van de externe en interne communicatie in de communicatie-afdelingen, reclame en marketing, persbureaus of institutionele relaties, maatschappelijke organisaties, bedrijven en social media.

De Master in Corporate Communicatie, Het wordt onderwezen in het Castiliaans. De student moet aantonen, na het beëindigen van de kapitein en de officiële titel, die een niveau van het Engels equivalent aan "B2-niveau" vastgesteld door het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader heeft te verkrijgen.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
Deeltijd
1750 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
TRACOR - Escuela de Comunicación

De MFA Master of Fine Arts in Computer Art - Master in Graphic Communication Design is een graduate programma grafisch ontwerp volledig geïntegreerd binnen de EHEA (Europ ... [+]

De MFA Master of Fine Arts in Computer Art - Masters in Graphic Design Communication is een programma afgestudeerd grafisch ontwerp volledig geïntegreerd binnen de EHEA (European Higher Education Area), geldig in heel Europa en gezamenlijk gegeven door de School of Design Institute of Communication Arts Tracor en de Universiteit CEU San Pablo, die voortvloeien uit de echte behoefte in de markt tot stand gebracht door de voortdurende technologische revolutie en een nieuwe professionele kunst, design, audiovisuele en multimedia-web, veelzijdig en zelfvoorzienend communicatie, volledig geïntegreerd in het communicatieproces en met absolute controle hetzelfde, kunnen de producten en conceptualiseren ideeën begrijp, maar ze grafisch of audiovisuele vorm te vertalen, met de meest innovatieve technologieën.... [-]

Spanje Madrid
April 2019
Voltijd
1750 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
TRACOR - Escuela de Comunicación

De Master in Multimedia Communication is een officiële postgraduaat (70 ECTS) beroepskeuzevoorlichting gegeven in samenwerking Tracor en CEU San Pablo University en heeft ... [+]

De Master in Multimedia Communication is een officiële postgraduaat (70 ECTS) beroepskeuzevoorlichting gegeven in samenwerking Tracor en CEU San Pablo University en heeft tot doel studenten te trainen in het nodig is om werk uit te voeren als professionals in de reclame-communicatie, journalistiek of audiovisuele vaardigheden internet en Nieuwe Media.

De Master in Multimedia CommunicationOfficiële certificering door de San Pablo CEU University, wordt bestudeerd in double degree, met een van de drie volgende Tracor Master programma's:

De ontwikkeling van nieuwe informatietechnologieën, met name het internet, en de snelle expansie van digitale media heeft geleid tot een radicale verandering in de eisen van de arbeidsmarkt in relatie communicator profiel in de verschillende specialiteiten. Alle communicatie professionals werken ondergedompeld in een gespecialiseerde omgeving, niet alleen technologisch, die hun productieve routines beïnvloedt.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Voltijd
1750 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
TRACOR - Escuela de Comunicación

De Master in Television Production is een graduate programma officieel geldig is, volledig aangepast aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs (EHOR) en gericht op de u ... [+]

Welkom op de tv. Welkom bij Master Television, CREATVTY, het concept gecreëerd door Tracor synthetisch slechts graduate programma officieel en geldig in heel Europa uit te leggen: de Master in Production Television (MTV).

De Master in Television Production is een graduate programma officieel geldig is, volledig aangepast aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs (EHOR) en gericht op de uitoefening van het beroep binnen het medium televisie, onderwezen in samenwerking Tracor, het Institute of Communication Arts (leider sinds 1989 in de vorming van mensen met een duidelijke roeping door de professionele gebied van communicatie) en San Pablo CEU University (met meer dan 75 jaar ervaring in het opleiden in Spanje).... [-]

Spanje Madrid
November 2019
Voltijd
1750 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
TRACOR - Escuela de Comunicación

De master biedt een gespecialiseerde en geavanceerde opleiding gericht op een journalistieke genre booming in onze televisie: het verhaal. Bovendien is gespecialiseerd in ... [+]

Het rapport, dat in zijn verschillende vormen, is uitgegroeid tot een van de belangrijkste en grootste boom in de Spaanse televisie media journalistieke genres. In aanvulling op de reeds historische programma's van onze televisie als "Weekly Report", "Documenten TV" of "Thuis" in de afgelopen jaren heeft een nieuwe stijl van nieuwsprogramma's zoals "Mijn Huis en I", "Street", "zich verspreid madrileños de wereld "," Spaans voor de wereld "," Command vandaag, "etc. Meer in het bijzonder, in het genre van de televisie-onderzoek, zijn er verschillende succesvolle televisieprogramma's getest: "Diario de ...", "7 Days 7 Nights", "Onderzoek TV", "21 dagen", enz.

Het voorbereiden van een verslag voor televisie vraagt ​​om een ​​som van kennis en vaardigheden (pre-productie planning en rapportering, onderzoek, schrijven van scenario's, het opnemen van vaardigheden op de camera, interviewtechnieken, bewerken en postproductie, ...) van een geavanceerde karakter, die nodig zijn voor de productie van hun televisie-uitzendingen.... [-]

Spanje Madrid
November 2019
Voltijd
1750 uur
Campus
Lees meer in Nederlands

Presentación Canal Tracor