Sports Management School - Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sports Management School is een internationale school die gespecialiseerd is in Sports Management, gevestigd in Parijs, Lausanne en Barcelona, uitsluitend gericht op sport management. Dit geeft ons een uitgebreide ervaring op alle gebieden die verband houden met deze wereld en in het bijzonder, handel en distributie, marketing, communicatie, het organiseren van sportevenementen, etc.

Ons doel is om jonge professionals en managers van de sport te trainen. Sinds onze oprichting in 2010, Sport Management School en heeft 300 undergraduate en postgraduate studenten en meer dan 100 afgestudeerden, met een integratie van 90% in ondernemingen in de sector na het behalen van het diploma.


Michael Tapiro - Oprichter van Sport Management School/>

"Het bedrijfsleven van de sport, die een wereld puur gedreven door de passie voor een lange tijd is geweest, is vandaag uitgegroeid tot een economische universum vol, wat draait om internationale sportwedstrijden, hun uitzendrechten en toename van het aantal toeschouwers. sport is nu in de handen van specialisten in de wet, financiën, management en marketing, terwijl ze een belangrijke factor van sociale en politieke invloed op de ontwikkeling van de economie in de gemeentelijke, provinciale of regionale, of zelfs het land of continent, zijn authenticiteit en zijn beroep zal niet stoppen met groeien.

Sport kent geen grenzen. Het consolideert zijn internationale ontwikkeling met de groei van de opkomende landen, dankzij een formidabele multimedia broadcast media. De ontwikkeling van sportorganisaties vereist nieuwe profielen om deze verandering te begeleiden. Sports Management School treinen toekomstige managers voor sport sector op zoek naar gespecialiseerde profielen, op de hoogte van de nieuwe uitdagingen van ontwikkeling en sociale eisen van ethiek en goed bestuur. "


uitrusting/>


Sports Management School Campus Barcelona/>

Campus Sports Management School ligt in L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ​​en de locatie te delen met andere opleidingsinstituten Grupo Planeta binnen 10.800 m2 en biedt plaats aan meer dan 3000 studenten. Het heeft klaslokalen leren en oefenen, vergaderzalen, bibliotheek, cafetaria en auditorium.


Campus Sports Management School Paris/>

Sports Management School Lausanne Campus


Planet Formation en Universiteiten/>


Planeta, opgericht in 1949, staat als de eerste Spaanse uitgeversgroep en communicatie. Unie valt op door zijn sterke innovatieve uitdrukkelijk multichannel bedrijf traditie en zijn grote capaciteit en roeping. Het brede assortiment is gericht op het leiden van de cultuur, opleiding, informatie en audiovisuele entertainment./>

Op het gebied van training, opleiding en universiteiten Planet biedt een uitgebreide catalogus van gespecialiseerde opleiding die varieert van de beroepsopleiding tot studies van undergraduate, graduate en Master. Een dergelijke training aanbod is bij uitstek gericht op vragen uit de markt en leerde het combineren van onze flexibele methodologie en de nieuwste technologieën.


universitaire projecten:/>

 • EAE Business School: Onder de top 30 business schools in de ranglijst Amerikaanse economie en de snelst groeiende in de afgelopen drie jaar.
 • OBS Business School: Eerste business school 100% online.
 • UNIBA International Center of Barcelona verbonden aan de Universiteit van Barcelona, ​​het aanbieden van Bachelor en Master Institution.
 • VIU (Valencia International University): Private University, online en internationale uitstraling scala aan graden en de officiële meester.
 • Ostelea, School of Hospitality
 • ESDESIGN - School of Design in Barcelona: School gericht op het ontwerp sector aanbieden masters die professionals in staat stellen zich te specialiseren in hun vakgebied van het ontwerp, met een corporate visie sector.
 • ESLSCA Business School Paris: Onder de top 10 Europese universiteiten en scholen, en in de top 4 van de Franse markt, met de beste professionele diploma's.
 • EDC Paris Business School: De oudste private en internationale Franse school. 15.000 afgestudeerden verdeeld in 77 landen, veel zakelijke leiders.
 • Institut superier Marketing du Luxe: Gesticht door de Cartier House, dus executives en jonge ontwerpers de hand specialisten in de wereld van luxe
 • Ecole de Guerre Economique EGE-: First School of Economic Warfare in het Frans, zijn pedagogisch model van de vergelijkende analyse van de nationale en transnationale systemen over te brengen van de militaire wereld naar de civiele wereld en het belang van het offensief beheer informatie voor de ontwikkeling van de economische activiteiten.
 • IFAM Business School: Met een van de eerste bestaande internationale programma's, de school is gericht op case studies om initiatief te stimuleren, het aanpakken van verschillende standpunten en optimaliseren van de besluitvorming.

Locaties

Barcelona

Address
Av. Josep Tarradellas 171-177
l’Hospitalet de Llobregat

08902 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: