Lees de Officiële Beschrijving

Spanje Business School is een nieuwe school van het bedrijfsleven particuliere, onafhankelijke en pluralistische met een zeer belangrijke sociale functie. We kunnen wijzen we worden geconfronteerd met een van de weinige scholen, zo niet de enige social business.

Het bestaat uit professionals met ruime ervaring in het onderwijs en willen delen hun kennis toevoegen van waarde voor de samenleving. Wij willen service en training getalenteerde mensen, ongeacht leeftijd, ras of vereisten.

Spanje Business School richt zich op de zakelijke, juridische en operationele training, naar aanleiding van een hoogwaardige e-learning methode die wordt gebruikt door de toonaangevende business schools in de wereld.

pixelSpanje Business School presenteren erkenning van de internationale gemeenschap en de online training kwaliteit te bereiken door middel van haar onderwijzend personeel, de grote vraag van de academische programma's en concurrerende kosten systeem./>

missie

De missie en visie van Spanje Business School

 • Gids besluitvorming.
 • De focus op kwaliteit en service.
 • De formatieve groei van de samenleving.

waarden

De waarden zijn gebaseerd op personen en bedrijven zijn gemeenschappen van mensen.

 • Respect voor anderen, persoonlijk en professioneel. Bedrijfs mensen-centered management.
 • Geest van de dienstverlening en uitmuntendheid in kwaliteit als een middel om goed werk.
 • Nederigheid, het vermogen om te leren en te luisteren.
 • Integriteit en teamwerk.
 • maatschappelijke betrokkenheid.
 • Internationalisering.
 • Ondernemerschap.

methodologie

Online training ontwikkeld door Spanje Business School is gebaseerd op een nieuw model dat niet-face onderwijs verzoent en vormt een aanvulling op de technologische vooruitgang en leren. Lesgeven is gelijk aan het gezicht, maar waardoor voorzien in de schema's hun beschikbaarheid, de mogelijkheid om training te combineren met professionele en persoonlijke toewijding.

De online methode maakt het mogelijk om de doelstellingen training door middel van participatie en interactie te bereiken. De deelnemers hebben een volledig actieve rol, in te grijpen in een reeks van activiteiten en debatten die je zal dwingen om te communiceren met zowel de leraar en met hun collega-programma.

Tijdens het programma de student moet ijverig in te voeren op de virtuele campus continu bewaken van:

 • Case methode, het systeem gebruikt door toonaangevende internationale business schools.
 • Studiemateriaal.
 • Deelname aan praktische case studies.
 • Discussieforums en gesprekken met docenten en studenten.
 • Videoconferenties en live virtuele klas of uitgestelde modus waarbij de leerkracht ontwikkelt concepten en inhoud van het debat te bevorderen en te werken in de komende weken.

Er zal een continue feedback van studenten-lerarenopleiding te verrijken door studenten aan te moedigen om de belangrijkste problemen te identificeren en zaken prioriteit, zoals time management zijn. De traditionele leraar wordt een docent of begeleider en de belangrijkste functies:

 • Begeleiden de studenten in de richting van het leren van de inhoud, het beantwoorden van vragen, het corrigeren van de activiteiten en te wijzen op welke aspecten moeten verdiepen.
 • Positief aan te moedigen de hele groep, het creëren van een klimaat voor het leren en het verhogen van zaken van het debat.
 • Het bijhouden van participatie van de studenten, de beoordeling van het leren en het uitvoeren van dagelijkse feedback.

Een kwalitatief hoogwaardig online programma biedt de volgende voordelen:

 • Verzoening tussen uw persoonlijke tijd, werk en studies. Kans om hoger onderwijs te volgen zonder onderbreking van het werk planning.
 • Besparingen. Transportkosten, reistijd en training.
 • Flexibiliteit. U kiest zelf de tijd en toewijding.
 • Technology. Gebruik en bekendheid van de technologie.
 • Networking. Uitwisseling van werkervaring en uw netwerk uit te breiden.
Programs taught in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

Spain Business School

Alle professionals hebben om bedrijven draaien, ofwel zichzelf of voor anderen, digitaal of worden omgezet naar digitale theirs. De Master in Digital Business kunt u een ... [+]

Wie zou moeten deelnemen:

Alle professionals hebben om bedrijven draaien, ofwel zichzelf of voor anderen, digitaal of worden omgezet naar digitale theirs.

De Master in Digital Business kunt u een meester in alle disciplines van nieuwe bedrijven, technologische en juridische grondslagen toegepast op Internet producten, digitale consumentenproducten en e-commerce, marketing in al zijn vormen (digitaal, mobiel, social networking, loyaliteit client), online content management, web analytics, reclame, beheer van digitale vaardigheden en nog veel meer ... Business School in Spanje wij zijn experts in de opleiding van de bestaande en toekomstige digitale leiders.

Doelstellingen: Kennen, begrijpen en de fundamenten van een bedrijf van toepassing zijn, maar vanuit het perspectief van de nieuwe markt: de digitale. Het verwerven van basiskennis van sales, marketing, financiën en human resources, maar het beheersen van de nieuwe technieken van Digital Marketing, Social Networks, elektronische handel, de Richtlijnen 2.0 Vaardigheden en Web Analytics. Vermogen te meten en de resultaten van de acties die worden gestart bereiken. Word een expert in het bereiken van de beste ROI. De mogelijkheid om uw eigen project te bouwen en de financiering van deze Daarnaast is een aantal wereldwijde doelstellingen om alle programma's, bestaande uit: efficiënt te leiden teams, leren om strategische beslissingen te nemen, het ontwikkelen van een globale en inclusieve visie, meester verandermanagement en capture management vaardigheden. ... [-]
Spanje Madrid
February 2020
Deeltijd
12 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Spain Business School

De Master in Entrepreneurship stelt studenten of ze denkt aan het creëren van je eigen project alsof het al heeft gedaan. Als dit het geval is, zal het leren van de jurid ... [+]

De Master in Entrepreneurship stelt studenten of ze denkt aan het creëren van je eigen project alsof het al heeft gedaan. Als dit het geval is, zal het leren van de juridische gebieden te overwegen, om te ontdekken hoe het idee om de financiering te zoeken en leiden de exploitatie en het beheer van een bedrijf.

De sfeer is 100% ervaringsgericht en zal worden begeleid en begeleid door gerenommeerde ondernemers die u kennismaken met de meest interessante voor uw zakelijke netwerken idee.

Ook als je geïnteresseerd bent, je zult eindigen met uw idee de meester maakte om het te doen, en uw bedrijf gemaakt met het advies van de beste professionals.

Gericht aan

Iedereen die ondernemend en enthousiast is om te leren hoe karakter, op een gegeven moment, moet u uw project te monteren en de risico's te minimaliseren.... [-]

Spanje Madrid
January 2020
Deeltijd
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Spain Business School
Address
C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Madrid, Spanje
Website
Telefoonnr.
+34 917 19 10 00