Lees de Officiële Beschrijving

Spanje Business School is een nieuwe school van het bedrijfsleven particuliere, onafhankelijke en pluralistische met een zeer belangrijke sociale functie. We kunnen wijzen we worden geconfronteerd met een van de weinige scholen, zo niet de enige social business.

Het bestaat uit professionals met ruime ervaring in het onderwijs en willen delen hun kennis toevoegen van waarde voor de samenleving. Wij willen service en training getalenteerde mensen, ongeacht leeftijd, ras of vereisten.

Spanje Business School richt zich op de zakelijke, juridische en operationele training, naar aanleiding van een hoogwaardige e-learning methode die wordt gebruikt door de toonaangevende business schools in de wereld.

pixelSpanje Business School presenteren erkenning van de internationale gemeenschap en de online training kwaliteit te bereiken door middel van haar onderwijzend personeel, de grote vraag van de academische programma's en concurrerende kosten systeem./>

missie

De missie en visie van Spanje Business School

 • Gids besluitvorming.
 • De focus op kwaliteit en service.
 • De formatieve groei van de samenleving.

waarden

De waarden zijn gebaseerd op personen en bedrijven zijn gemeenschappen van mensen.

 • Respect voor anderen, persoonlijk en professioneel. Bedrijfs mensen-centered management.
 • Geest van de dienstverlening en uitmuntendheid in kwaliteit als een middel om goed werk.
 • Nederigheid, het vermogen om te leren en te luisteren.
 • Integriteit en teamwerk.
 • maatschappelijke betrokkenheid.
 • Internationalisering.
 • Ondernemerschap.

methodologie

Online training ontwikkeld door Spanje Business School is gebaseerd op een nieuw model dat niet-face onderwijs verzoent en vormt een aanvulling op de technologische vooruitgang en leren. Lesgeven is gelijk aan het gezicht, maar waardoor voorzien in de schema's hun beschikbaarheid, de mogelijkheid om training te combineren met professionele en persoonlijke toewijding.

De online methode maakt het mogelijk om de doelstellingen training door middel van participatie en interactie te bereiken. De deelnemers hebben een volledig actieve rol, in te grijpen in een reeks van activiteiten en debatten die je zal dwingen om te communiceren met zowel de leraar en met hun collega-programma.

Tijdens het programma de student moet ijverig in te voeren op de virtuele campus continu bewaken van:

 • Case methode, het systeem gebruikt door toonaangevende internationale business schools.
 • Studiemateriaal.
 • Deelname aan praktische case studies.
 • Discussieforums en gesprekken met docenten en studenten.
 • Videoconferenties en live virtuele klas of uitgestelde modus waarbij de leerkracht ontwikkelt concepten en inhoud van het debat te bevorderen en te werken in de komende weken.

Er zal een continue feedback van studenten-lerarenopleiding te verrijken door studenten aan te moedigen om de belangrijkste problemen te identificeren en zaken prioriteit, zoals time management zijn. De traditionele leraar wordt een docent of begeleider en de belangrijkste functies:

 • Begeleiden de studenten in de richting van het leren van de inhoud, het beantwoorden van vragen, het corrigeren van de activiteiten en te wijzen op welke aspecten moeten verdiepen.
 • Positief aan te moedigen de hele groep, het creëren van een klimaat voor het leren en het verhogen van zaken van het debat.
 • Het bijhouden van participatie van de studenten, de beoordeling van het leren en het uitvoeren van dagelijkse feedback.

Een kwalitatief hoogwaardig online programma biedt de volgende voordelen:

 • Verzoening tussen uw persoonlijke tijd, werk en studies. Kans om hoger onderwijs te volgen zonder onderbreking van het werk planning.
 • Besparingen. Transportkosten, reistijd en training.
 • Flexibiliteit. U kiest zelf de tijd en toewijding.
 • Technology. Gebruik en bekendheid van de technologie.
 • Networking. Uitwisseling van werkervaring en uw netwerk uit te breiden.
Opleidingen te volgen in:
 • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Spain Business School

alle mensen die willen maken, beheren, matig, te ontwikkelen en te leiden virtuele gemeenschappen, bijhouden van de rekeningen en de interpretatie van metrische rapporten ... [+]

Wie zou moeten deelnemen:

alle mensen die willen maken, beheren, matig, te ontwikkelen en te leiden virtuele gemeenschappen, bijhouden van de rekeningen en de interpretatie van metrische rapporten aan de ROI van elk merk te beoordelen of een bedrijf gaat. Zowel het profiel van de Community Manager en Social Media worden geëist door alle organisaties en één van de meest veelbelovende beroepen.

Doelstellingen: Leer de gedragingen die gebruikers op het netwerk te interpreteren en kennen, begrijpen en de fundamenten van een bedrijf van toepassing zijn, maar vanuit het perspectief van sociale netwerken. Het kennen van de uitdagingen die de gebruikers, bedrijven en hun merken leven in sociale netwerken. strategisch uw bedrijf te positioneren in de RRSs uit het oogpunt van content management, sociale marketing en klantenservice. Al de vaardigheden van een Community Manager op elk sociaal netwerk. De mogelijkheid om te meten, analyseren en rapporteren van de resultaten zoals ze gebeuren. Daarnaast is een aantal wereldwijde doelstellingen om alle programma's, bestaande uit: efficiënt te leiden teams, leren om strategische beslissingen te nemen, het ontwikkelen van een globale en inclusieve visie, meester verandermanagement en capture management vaardigheden. ... [-]
Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
10 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Spain Business School

Aan alle professionals die bedrijven moeten runnen, of ze nu van zichzelf zijn of voor rekening van iemand anders, digitaal of dat van hen zal transformeren naar digitaal ... [+]

Voor wie is het:

Aan alle professionals die bedrijven moeten runnen, of ze nu van zichzelf zijn of voor rekening van iemand anders, digitaal of dat van hen zal transformeren naar digitaal.

De Master in Digital Business stelt u in staat om een leraar te zijn in alle disciplines van nieuwe business, technologische en juridische grondslagen die worden toegepast op internet, producten, digitale consumenten en elektronische handel, marketing in al zijn aspecten (digitaal, mobiel, sociale netwerken, loyaliteit van klanten), online content management, webanalyses, advertenties, vaardigheden In Spain Business School we experts in het trainen van de huidige en toekomstige digitale leiders.

doelstellingen:Ken, begrijp en pas de fundamentele basis van elk bedrijf toe, maar vanuit de visie van de nieuwe markt: digitaal.Basiskennis verwerven van verkoop, marketing, financiën en human resources, maar de nieuwe technieken beheersen: digitale marketing, sociale netwerken, elektronische handel, managementvaardigheden 2.0 en webanalyse.Weet hoe u resultaten kunt meten en behalen met de geïmplementeerde acties.Word een expert in het behalen van de beste ROI.De mogelijkheid hebben om uw eigen project te bouwen en er financiering voor te krijgenDaarnaast zijn er een reeks globale doelstellingen voor alle programma's die bestaan uit: efficiënt beheer van werkteams, leren strategische beslissingen te nemen, een globale en integrerende visie ontwikkelen, verandermanagement beheersen en managementvaardigheden vastleggen.agenda:... [-]
Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
12 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Spain Business School

Het is bedoeld voor al die mensen die een bedrijf op internet willen opzetten en die hun potentiële kopers willen bereiken, waar ze ook zijn, en die weten hoe dit te doen ... [+]

Voor wie is het:

Het is bedoeld voor al die mensen die een bedrijf op internet willen opzetten en die hun potentiële kopers willen bereiken, waar ze ook zijn, en die weten hoe dit te doen vanaf de verschillende apparaten die er zijn. Ook voor mensen die de strategie moeten definiëren en plannen die leidt tot succes voor elk bedrijf dat zich toelegt op handel.

doelstellingen:Ken, begrijp en pas de fundamentele basissen toe van elk bedrijf op internet dat zich toelegt op handel, maar vanuit de visie van de nieuwe markt, digitaal.Verwerven van volledige kennis van klantenwerving, loyaliteit, e-commerce strategie tot de analyse van de resultaten.Weet hoe u resultaten kunt meten en behalen met de geïmplementeerde acties.Word een expert in het behalen van de beste ROI.Heb de mogelijkheid om uw eigen project te bouwen en er financiering voor te krijgen.Daarnaast zijn er een reeks globale doelstellingen voor alle programma's die bestaan uit: efficiënt beheer van werkteams, leren strategische beslissingen te nemen, een globale en integrerende visie ontwikkelen, verandermanagement beheersen en managementvaardigheden vastleggen.agenda:... [-]
Spanje Madrid
Oktober 2019
Spaans
Deeltijd
10 vind je doctoraat rechten
Online
Lees meer in Nederlands
Spain Business School

Gericht op alle professionals die de nieuwe kanalen die klanten gebruiken in hun bedrijfsstrategieën moeten opnemen: digitaal. En natuurlijk voor alle ondernemers die de ... [+]

Voor wie is het:

Aan alle professionals die de nieuwe kanalen die klanten gebruiken in hun bedrijfsstrategieën moeten opnemen: digitaal. En natuurlijk voor alle ondernemers die de voordelen van internet moeten kennen, hetzij omdat ze een e-commerce gaan opzetten of omdat ze hun traditionele bedrijf willen transformeren of aanpassen aan digitaal.

doelstellingen:Ken, begrijp en pas de fundamentele basis van elk bedrijf toe, maar vanuit de visie van de nieuwe markt: digitaal.Verkrijg volledige kennis van marketing en klantenbeheer.Weet hoe u resultaten kunt meten en behalen met de geïmplementeerde acties.Word een expert in het behalen van de beste ROI.De mogelijkheid hebben om uw eigen project te bouwen en er financiering voor te krijgenagenda:... [-]
Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
10 vind je doctoraat rechten
Online
Lees meer in Nederlands
Spain Business School

De digitale analist en de data scientist zijn momenteel en in de komende jaren twee van de meest gevraagde profielen. Deze masteropleiding is gericht op managementprofiel ... [+]

Voor wie is het:

De digitale analist en de data scientist zijn momenteel en in de komende jaren twee van de meest gevraagde profielen. Deze masteropleiding is gericht op managementprofielen, intermediaire managers, technische profielen, onafhankelijke professionals, ondernemers, etc. Kortom voor elke professional die een leider wil worden in het digitale bedrijf.

Dit programma kan online, semi-face-to-face of persoonlijk worden aangeleerd.

doelstellingen:Ken, begrijp en pas de fundamentele basis van elk bedrijf toe, maar vanuit de visie van de nieuwe markt, digitaal.Leer de gedragingen te interpreteren die gebruikers hebben in het netwerk en vooral op onze site met als doel uw producten, services en bedrijf aan te passen aan wat gebruikers eisen.Beheers de belangrijkste hulpmiddelen zoals Google Analytics. Neem daarnaast contact met de realiteit van Big Data die al een onhoudbare realiteit is die zowel bedrijven als individuen raakt.Heb de mogelijkheid om uw eigen project te bouwen en er financiering voor te krijgen.Daarnaast zijn er een reeks globale doelstellingen voor alle programma's die bestaan uit: efficiënt beheer van werkteams, leren strategische beslissingen te nemen, een globale en integrerende visie ontwikkelen, verandermanagement beheersen en managementvaardigheden vastleggen.agenda:... [-]
Spanje Madrid
Open Inschrijving
Spaans
Deeltijd
10 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Spain Business School

De Master in Ondernemerschap leidt de student op of hij overweegt zijn eigen project te maken of dat hij dit al heeft gedaan. Als dit uw geval is, leert het u vanuit de j ... [+]

De Master in Ondernemerschap leidt de student op of hij overweegt zijn eigen project te maken of dat hij dit al heeft gedaan. Als dit uw geval is, leert het u vanuit de juridische velden om rekening te houden, hoe het idee te ontdekken, financiering te zoeken en de werking en het management van een bedrijf uit te voeren.

De omgeving is 100% ervaringsgericht en u wordt begeleid en begeleid door gerenommeerde ondernemers die u kennis laten maken met de meest interessante netwerken voor uw bedrijfsidee.

Bovendien, als je geïnteresseerd bent, zul je de master afronden met je idee om het te doen, en je bedrijf gemaakt met het advies van de beste professionals in de sector.

geadresseerd aan... [-]
Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Spain Business School
Address
C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje
Website
Telefoonnr.
+34 917 19 10 00