Seeway - Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Seeway - LCI Barcelona

Seeway is de school voor grafisch ontwerp, fotografie, animatie en videogames van LCI Barcelona, de meest internationale school in de stad dankzij de 23 campussen verspreid over de 5 continenten van het LCI Education-netwerk. Seeway is ook creativiteit, non-conformiteit, ideeën in beweging, een concept gebaseerd op ervaringsleren, in training voor getalenteerde mensen die hun eigen weg vinden.

Nieuwe beginnen

Vorig jaar begon Seeway te lopen met LCI Barcelona, ​​dat een ervaring heeft die teruggaat tot 1928, en het gebied van grafisch ontwerp consolideerde en mode-, product- en interieurontwerp uitbreidde met de disciplines videogames, animatie en fotografie.

De campus

De campus bevindt zich in Sarrià-Sant Gervasi, een gebied met veel commerciële en culturele activiteiten waardoor de creatieve sfeer van Barcelona kan ademen. De stad Barcelona staat open voor de wereld, haar esthetiek en cultuur inspireert en haar open en kosmopolitische karakter is doordrenkt van de identiteit van Seeway.

Seeway - Het academische aanbod van LCI Barcelona is zeer breed en omvat:

• Hogere diploma's in grafisch en digitaal ontwerp, 2D- en 3D-animatie, ontwerp van videogames en digitale fotografie (diploma van Universidad San Jorge)

• Masters in grafisch ontwerp

• Masters in animatie

• Meesters in het ontwerpen van videogames

• Masters in fotografie

• Online programma's in grafisch ontwerp en fotografie

• Specialisatiecursussen in grafisch ontwerp en animatie

Locaties

Barcelona

Address
Pau Clarís 115
08009 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: