Seeway - Barcelona

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

haz lo que quieras

Zoals je wilt

Hier vindt u een plaats te vinden waar de beroemde werken professionals hun kennis opbouwen van nieuwe ervaringen met u delen. Dichter bij de echte wereld door middel van praktisch werk en klassen die je leren wat je echt moet weten voor je carrière. Veel retoriek en weinig proactiviteit. Net als bij studio's en agentschappen, waar op een dag zal u werkt.

Seeway je niet denken dat het een feest. In onze school werken we met discipline, maar ook vrij, met behulp van een alternatieve methode van de opleiding die past bij uw levensstijl, zet uw voeten op de grond en uw creativiteit door het dak. Het is ontroerend, leven en leren het vak die projecten uitvoeren die u in staat om te leren in elke fase, van waaruit conceptualiseren het idee tot je te ontwikkelen. We hebben gedaan het sinds 2001, zodat we kunnen garanderen dat het werkt.

Daarnaast werken we tas, kleine groepen en leraren die je op de voet volgen en helpen u het beste van u krijgen, waardoor je het zelfde ding morgen zult u uw klanten nodig hebben.especial

Peer-reviewed studies Universiteit van San JORGE

Sinds 2013 Seeway is verbonden aan de Universiteit van San Jorge om de mate van die universiteit in programma Hogere Beroepsopleiding, Universitaire opleiding verlenen. Validatie van de inhoud en de methodologie van de Universiteit biedt een extra waarborg, synoniem voor kwaliteit en academische discipline, om de vorming van een Seeway en bouwt banden tussen de twee organisaties die de gemeenschappelijke ontwikkeling te promoten.

JOB

Seeway is verantwoordelijk voor het aansluiten van talent op de arbeidsmarkt door middel van onze exclusieve tas werk voor studenten en alumni. Ruimte waarin we verbinden het talent en de creativiteit studio's, bureaus en productie bedrijven nodig hebben om vacatures in te vullen in hun personeelsbestand.students

YOU FIRST

Behalve dat het een School of Graphic Design, Animation, Digital Marketing en fotografie, Seeway is een concept. Het is creativiteit en non-conformiteit. Ideeën in beweging. Opstandigheid bewust. Outsider training met zijn eigen methode op basis van ervaringsleren. Geregisseerd getalenteerde mensen die hun pad te kiezen en zelf kunnen tekenen.

We zijn in het centrum van Barcelona. We ademen de creatieve adem van de stad. Esthetiek en visuele cultuur inspireren ons voortdurend. De open en kosmopolitische karakter is een onderdeel van onze identiteit. En het toont in alles wat we doen.

Als je durft, we wachten.

Locaties

Barcelona

Address
Pau Clarís 115
08009 Barcelona, Catalonië, Spanje