Lees de Officiële Beschrijving

De Instituut voor Permanente Vorming aan de Universiteit van Barcelona is nu School of Continuing Education - Universiteit van Barcelona.

De vernieuwing van het merk en het logo is onderdeel van de modernisering van het grafische beeld van alle entiteiten die deel uitmaken van de UB Group. De evolutie symboliseert de internationale roeping van de instelling en bevestigt zijn engagement voor een strategische partner van professionals en bedrijven voor de ontwikkeling van talent en kennis management blijven.

Wonen in Barcelona

Gelegen in het noordoosten van Spanje, Barcelona is de hoofdstad van Catalonië en Spanje de eerste economische zone. bevolking van de stad is meer dan een miljoen en een half inwoners, terwijl het aantal mensen in heel Catalonië is meer dan 7 miljoen mensen.

Door de ligging aan de Middellandse Zee, Barcelona heeft een warme, gastvrije klimaat, met aangename temperaturen het hele jaar door.

Vandaag, Barcelona is een moderne, kosmopolitische en zeer dynamische stad. Het is een comfortabele stad, op maat van de mensen en voor mensen.

De School of Continuing Education - Universiteit van Barcelona Het is gelegen op 22 @ Barcelona, ​​een innovatieve productieve district biedt moderne ruimtes voor de strategische concentratie van kennisintensieve activiteiten. Dat is waar het een nieuw model van de compacte stad, waar de meest innovatieve bedrijven samengaan met universiteiten, onderzoekscentra, opleiding en overdracht van technologie, alsmede huisvesting, faciliteiten en groene zones heeft gecreëerd.

De talen van Barcelona

De twee officiële talen gesproken in Barcelona en in de rest van Catalonië zijn Catalaans en Spaans. De twee talen zijn even begrepen door de mensen van Barcelona.

Met betrekking tot het onderwijs, kan gebruikt worden zowel officiële talen, elk programma bepaalt de taal wordt gebruikt, Catalaans of Spaans, afhankelijk van de eigenschappen van het programma zelf en het publiek tot wie zij is gericht. Het is het beleid van de UB die docenten en studenten hebben het recht om de taal waarin zij wensen te uiten kiezen.

Alles wat je moet weten wanneer je komt om te studeren in Barcelona

De Barcelona Centre Universitari (BCU) Het geeft middelen en informatie aan mensen die naar Barcelona komen om educatieve activiteiten, zoals een zak van de accommodatie voor studenten en medewerkers en buitenlandse onderzoeker bij te wonen.

Zet uw materiële werkingssfeer van de promotie van de training, undergraduate en graduate, evenals gerelateerde onderzoeksactiviteiten.

Beheert activiteiten gericht op culturele en inburgering van studenten en docenten en buitenlandse onderzoeker, woonachtig in Barcelona en het grootstedelijk gebied.

Programs taught in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

De Master is gericht op professionals die zich willen ontwikkelen in de technische of het beheer van hernieuwbare energiesector, de energiemarkt, efficiëntie en duurzaamh ... [+]

De energiesector heeft belangrijke veranderingen ondergaan in de afgelopen jaren. De noodzaak om te diversifiëren van duurzame energiebronnen, de gevolgen van de beperking van de klimaatverandering beleid en aanpassing, onder andere, zijn hot topics. De nieuwe uitdagingen van bedrijven en organisaties vereisen professionals met nieuwe vaardigheden, niet alleen op technisch gebied, maar ook in het beheer van hernieuwbare energie.

De Master in de ingenieurswetenschappen en beheer van duurzame energie bereidt u voor u om te kunnen plannen, beheren en evalueren van de technische en economische haalbaarheid van de faciliteiten, de bevordering van schone, hernieuwbare en endogene energiebronnen en de verbetering van de energie-efficiëntie, het overwinnen van de technische, juridische en administratieve belemmeringen die deel uitmaken van het dagelijks leven professional.... [-]

Spanje Barcelona
April 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

De Master in Business en Corporate Communication aan de Universiteit van Barcelona heeft als doel dat je jezelf professioneel te ontwikkelen in deze sector, om uit te gro ... [+]

Communicatie is een aanzienlijke veranderingen in de afgelopen jaren: meer dan ooit, moeten organisaties professionals in staat om te communiceren en te bereiken verschillende doelgroepen, intern en extern. Om dit te doen, moeten ze alle instrumenten, zowel online als offline te gebruiken. Corporate communicatie kan bereiken betere resultaten, het opbouwen van een goed imago en de verbetering van de institutionele reputatie.

De Master in Business Communication en Corporate Universiteit van Barcelona heeft als doel dat je jezelf te ontwikkelen professioneel in deze sector, om uit te groeien tot verantwoordelijke posities. In deze meester, leer je communicatieve vaardigheden, zowel online als offline omgevingen, reclame, marketing en public relations. Je leert de laatste trends in de communicatie. Je bereidt de communicatie projecten te beheren en het verwerven van managementvaardigheden aan je professionele ontwikkeling te bevorderen. ... [-]

Spanje Barcelona
April 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Universitair afgestudeerden geïnteresseerd zijn in het uitbreiden en verbeteren van hun kennis op het gebied van Marketing, Sales and Organizational management als onderd ... [+]

TARGET

Universitair afgestudeerden geïnteresseerd zijn in het uitbreiden en verbeteren van hun kennis op het gebied van Marketing, Sales and Organizational management als onderdeel van hun loopbaanontwikkeling. Professionals in Marketing en / of Sales willen vernieuwen kennis om hun carrière te verbeteren. Professionals uit andere gebieden die willen hun opleiding en ontwikkeling op het gebied van marketing.Consultores of adviseurs willen verwerven, te actualiseren of te herzien je kennis van marketing en sales en toepassingen aan te vullen.

Nieuwe gewoontes, nieuwe trends en gedrag, nieuwe manieren om te communiceren, meer informatie van consumenten en hogere eisen ... Deze voortdurende veranderingen vereisen marketeers en verkopen aan hun filosofieën, concepten en tools om het te bereiken heroverwegen business excellence. Alleen bedrijven en organisaties in staat zich aan te passen en aan te passen hun marketing beleid om veranderingen in de markt in staat zal zijn om vooruit te komen.... [-]

Spanje Barcelona
April 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands