Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Een instelling zonder winstoogmerk, met geschiedenis en prestige.

De RCU Escorial-Mª Cristina werd in 1892 opgericht door de regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, gerund door de Augustijnse religieuze orde sinds haar oprichting. Het is een Upper Educational Centre geassocieerd met de Complutense Universiteit van Madrid.

We geven les in de officiële bacheloropleidingen en Bachelor in Bedrijfskunde, Master in de Rechten en een privédiploma in de Chiropractie.

Het Escorial - María Cristina Royal Universitair Centrum is gelegen in een buitengewone omgeving en in een fantastische omgeving. De universiteitscampus maakt deel uit van het verbazingwekkende monumentale architectonische complex van het koninklijke klooster van El Escorial, gesticht door koning Phillip II in de 16e eeuw. Dit alles biedt een bijzonder gunstige atmosfeer voor studie en inter / persoonlijke relaties.

De gebouwen zijn ware juweeltjes van de architectuur, met volledig gemoderniseerde faciliteiten: studentenresidentie, bibliotheek, sportterrein, collegezalen met projectiefaciliteiten, computerruimtes, enz.

Algemene opleiding van individuen is het primaire doel van het onderwijsprogramma van het Universitair Centrum Escorial - María Cristina Royal, door de ontwikkeling van hun cognitieve, fysieke, sociaal-culturele potentieel dat hen tot het uiterste van hun mogelijke kennis brengt. We stimuleren creativiteit en wetenschappelijk onderzoek door academisch onderwijs, het overbrengen van kennis en cultuur.

Het management van het centrum houdt toezicht op kwaliteit en educatieve uitmuntendheid, in een voortdurende en vloeiende dialoog tussen docenten en studenten, ver verwijderd van steriel bureaucratisch formeel onderwijs.

De docenten, grotendeels afkomstig van de Complutense Universiteit van Madrid en het bedrijfsleven, zijn persoonlijk en professioneel betrokken bij de training en educatieve activiteiten van hun vakgebied.

Je bent de focus van interesse en het doelwit van ons volledige institutionele academische werk. Om deze reden heeft elke student een docent / docent die hem begeleidt en begeleidt bij zijn professionele en academische training.

'Loop met me mee als je dezelfde waarheden vasthoudt. Onderzoek samen met mij of u dezelfde twijfels hebt. Waar je je fout herkent, kom met mij mee. Waar je de mijne herkent, neem me met je mee '(St. Augustinus).

Vanuit de context van deze onvergelijkbare architectonische setting, een symbool van universaliteit en broederschap, vragen we dat onze studenten / naast bekwame professionals ook mannen en vrouwen worden met maatschappelijke waarden, gevoelig en toegewijd aan de ontwikkeling en respect voor de menselijke waardigheid.

We openen onze deuren voor iedereen, zonder onderscheid te maken voor ras, geloof of positie, en een wederkerige vorm van training en informatie mogelijk te maken met andere universitaire centra.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spanish (Spain)

Deze school biedt ook:

Master

Royal University Center Maria Cristina

De Master in de toegang tot het beroep van advocaat richt zich op die studenten die het diploma van licentiaat in de rechten (en afgestudeerden) hebben behaald en willen ... [+]

Kenmerken van de graad

Academisch jaar waarin het werd geïmplementeerd: 2014/15

Type onderwijs: On-site

Aantal aangeboden nieuwe plaatsen: 30

Minimaal aantal ECTS per inschrijving en lesperiode

eerste jaarVoltijd: 60 ECTSDeeltijd: 42 ECTSRest van de jarenVoltijd: 30 ECTSDeeltijd: 30 ECTSdoelstellingen

De verwerving van de beroepstitel van advocaat bestaat uit twee fasen. De eerste bestaat in het verkrijgen van professionele training, en de tweede in de accreditatie van professionele training. Het verkrijgen van professionele training wordt bereikt door middel van een "gereguleerde en officiële" training (artikel 2.2 Law 34/2006). Wanneer dit wordt gedoceerd aan een universiteit, en aangezien het een postuniversitaire opleiding is, kan het alleen worden geconfigureerd als een universitaire masteropleiding, in overeenstemming met de bepalingen van artikel 8 van RD1393 / 2007 van 29 oktober, waarin de Organisatie van officieel universitair onderwijs. Dit wordt ook bewezen door kunst. 4.1 a) van Koninklijk Besluit 775/2011, van 3 juni, tot goedkeuring van de Wet op de rechtshandelingen 34/2006 van 30 oktober, betreffende de toegang tot de beroepen van advocaat en procureur van de rechtbanken. De erkenning van de beroepsbekwaamheid wordt uitgevoerd door middel van een proeve van bekwaamheid die jaarlijks door de ministeries van Justitie en Onderwijs wordt opgeroepen, uniek en identiek voor het gehele nationale grondgebied en die bestaat uit een objectieve test van meerdere antwoorden en door het oplossen van een praktijkcase (Artikel 17.3 KB 775/2011).... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands