Lees de Officiële Beschrijving


Real Madrid CF en Universidad Europea de Madrid hebben in 2006 de eerste University School opgericht die gespecialiseerd is in sport en de relatie met management, gezondheid, communicatie en recreatie / recreatie.

De Real Madrid Graduate School - Universidad Europea reikt verder dan de grenzen van sport door professionele leiders op te leiden in alle disciplines die op een of andere manier verbonden zijn met dit gebied. De afstudeerprogramma's zijn gericht op verschillende gebieden en zijn ontworpen voor universitair afgestudeerden en werkende professionals uit de verschillende sectoren die verbonden zijn met zowel professionele als amateursporten.

De school is opgericht met een sterke internationale component, net als de twee instellingen die het ondersteunen. Aan de ene kant is er de Real Madrid Football Club, die een Spaans bedrijf heeft overgenomen en het tot een toonaangevende internationale troepenmacht heeft gemaakt; aan de andere kant is de Universidad Europea de Madrid, een lid van de Laureate International Universities, een wereldleider in hoger onderwijs.

Het leidende onderwijsbeginsel achter elk van de afgestudeerde graden van de Real Madrid International Professional School is een professionele focus. Het ontwerp en de implementatie van deze programma's wordt uitgevoerd door professionals uit zowel Real Madrid als de Universidad Europea de Madrid, zeer gerenommeerd in hun respectievelijke vakgebieden.

Met het doel een praktische opleiding te geven, worden de graduate-opleidingen onderwezen in ultramoderne faciliteiten: de Real Madrid-faciliteiten in de gloednieuwe Sports City en Santiago Bernabéu Stadium, evenals de campussen van Universidad Europea de Madrid in Alcobendas ( Madrid) en Villaviciosa de Odón (Madrid) Daarnaast omvatten de meeste afgestudeerde programma's bezoeken aan bedrijven of evenementen gerelateerd aan het curriculum, zoals de All England Club waar de beroemde Wimbledon Grand Slam plaatsvindt, in het geval van de Alfredo Di Stefano MBA in sportmanagement.

uitrusting

De school biedt studenten ultramoderne faciliteiten: de Real Madrid- sportstad in de Valdebebas-wijk van Madrid en het Santiago Bernabéu-stadion , evenals de campussen van de Universidad Europea de Madrid in Alcobendas (Madrid) en Villaviciosa de Odón (Madrid)

Alcobendas Campus

Het gebouw is gelegen in de stad Alcobendas en meet 13.000 m2 . De vier verhalen herbergen het volgende: meer dan 50 klaslokalen, computerlokalen, faculteitskantoren, groepsprojectruimten voor studenten, studiebureaus en polyvalente ruimten. Het gebouw is uitgerust met de nieuwste leermiddelen en computernetwerken . Toegankelijk voor gehandicapten.

Villaviciosa de Odón Campus

De campus Villaviciosa de Odón beschikt over de nodige infrastructuur om je leerervaring te optimaliseren . Op het gebied van sportfaciliteiten is er het sportcomplex , dat rechtbanken en gespecialiseerde gebieden heeft voor het beoefenen van elke discipline, evenals de meest recente laboratoria voor motoriek, inspanningsfysiologie en biomechanica van beweging. Het biedt het perfecte kader voor zowel lesgeven als sporttraining.

Er zijn ook twee slaapzalen op de campus met een capaciteit van meer dan 550. Deze optie garandeert een praktisch leven voor studenten, met alle nodige voorzieningen.

Santiago Bernabéu

Weinig stadions in de wereld hebben zulke uiterst professionele operaties in alle gebieden, net als het Santiago Bernabéu Stadion. Er zijn veel details die het Bernabéu- stadion uniek maken in de wereld . De organisatie gebruikte met succes de beste aspecten van andere stadions en paste deze aan haar behoeften aan. Dit verklaart waarom Cisco Systems, een van de meest kapitaalkrachtige IT-bedrijven ter wereld, het Santiago Bernabéu-stadion kiest als het voorbeeld in stadionmanagement.

Real Madrid's Sports City

Real Madrid's Sports City is het grootste sportcomplex ooit gebouwd door een voetbalorganisatie . De 1.200.000 vierkante meter is de thuisbasis van zowel sportprofessionals als fans. De locatie ligt in de bevoorrechte omgeving van Parque de Valdebebas, een van de meest opkomende gebieden van de hoofdstad.

Internationaal netwerk

De Real Madrid Graduate School - Universidad Europea heeft een internationale focus, net als de instellingen die dit ondersteunen. Real Madrid CF overstijgt het localisme op grond van zijn wereldwijde erkenning en traditie. Bovendien maakt de Universidad Europea de Madrid deel uit van de Laureate International Universities- groep, een wereldleider in het hoger onderwijs.

Deze alliantie kan alleen maar leiden tot een internationaal ambitieus project en daarom is de huidige Real Madrid Graduate School - Universidad Europea nu aanwezig in verschillende landen in Europa, Azië, Oceanië en Amerika.

In overeenstemming met onze toewijding aan academische excellentie en onze professionele aanpak, beoordelen we bij het opzetten van een school in een nieuw land de programma's van tevoren. We controleren of ze synchroon lopen met de realiteit van elke locatie, wat een zeer lonende ervaring voor onze studenten oplevert. Daarnaast heeft elk programma een internationale faculteit bestaande uit Spaanse onderwijsprofessionals die samenwerken met topprofessionals uit het land waar de graduate-opleidingen worden gegeven.

Real Madrid Graduate School - Universidad Europea educatieve programma's worden nu gegeven aan verschillende universiteiten over de hele wereld.

Programs taught in:
Engels
Spanish (Spain)

Deze school biedt ook:

Master

Real Madrid International School

De master's degree in Sports Law biedt afgestudeerden in de rechten, evenals ervaren advocaten, met de specifieke kennis en bijzonderheden van de juridische sportveld ... [+]

De master's degree in Sports Law biedt afgestudeerden in de rechten, evenals ervaren advocaten, met de specifieke kennis en bijzonderheden van de juridische sportveld, hen een specifieke visie van de huidige situatie van de sport en de juridische organisatie.

Deze graad handelt op een interdisciplinaire manier over sportrecht en richt het vanuit verschillende perspectieven, waardoor studenten zich beter kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften die de praktijk van de advocatuur vereist voor de verschillende nationale en internationale sportinstellingen.

Deze graad is zo ontworpen dat studenten een praktische training krijgen die is gericht op het dynamisch leren van alle kwesties die verband houden met sportwetgeving. Hiervoor worden teamwork, rollenspel-sessies, debatten, discussieforums en de simulatie van juridische processen voor nationale en internationale instellingen gecombineerd.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Real Madrid International School

Bestudeer sportmarketing met de best mogelijke partners: Universidad Europea en Real Madrid, de beste inkomensgenerator en het meest erkende merk in sport over de hele we ... [+]

Bestudeer sportmarketing met de best mogelijke partners: Universidad Europea en Real Madrid, de beste inkomensgenerator en het meest erkende merk in sport over de hele wereld.

Ervaar de modernste manier van lesgeven, inclusief echte projecten en casestudy's, deelname aan sportevenementen, netwerkmogelijkheden en stages in sportgerelateerde merken.

Doel

Het doel van dit programma is om studenten te vormen, bij te werken en te specialiseren als marketing- en communicatieprofessionals met een specifieke oriëntatie op sport. Het gebrek aan professionaliteit in meerdere sportinstellingen en de enorme investering in sport in de verschillende sectoren creëren een perfect scenario voor de komst van moderne, creatieve en bijgewerkte marketingprofessionals in de sportindustrie.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Real Madrid International School

De Master's Degree in sportwetgeving Real Madrid is het natuurlijke resultaat van de huidige realiteit van professionele sporten en speelt in op de behoeften van de s ... [+]

De Master's Degree in sportwetgeving Real Madrid is het natuurlijke resultaat van de huidige realiteit van professionele sporten en speelt in op de behoeften van de sector door studenten geïntegreerde trainingen voor dit professionele veld aan te bieden.

Deeltijds programma, van donderdag tot zaterdag. / Donderdag en vrijdagmiddag / avond, van 4.00 tot 9.00 pM, zaterdagochtend / namiddag, van 9.00 tot 2.00 pM, waardoor studenten de mogelijkheid hebben om de cursus te combineren met hun werkuren.

DOEL

Het doel van deze masteropleiding is om studenten te helpen bij het ontwikkelen van de capaciteit om juridisch advies te geven en de wettelijke aangelegenheden van sportorganisaties, zowel publiek als privaat, te beheren. Bij het behalen van deze kwalificatie heeft de toekomstige professional de belangrijkste juridische concepten en hulpmiddelen van het sportbedrijf onder de knie.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Real Madrid International School

De master in communicatie en sportjournalistiek leert waar sportjournalistiek over gaat en hoe het werkt, door te analyseren hoe de professionele en sociale dimensie van ... [+]

De master in communicatie en sportjournalistiek leert waar sportjournalistiek over gaat en hoe het werkt, door te analyseren hoe de professionele en sociale dimensie van de industrie zich nationaal en internationaal heeft ontwikkeld, inclusief de juridische en economische aspecten ervan. Het Master-programma leidt studenten op in journalistiek werk met betrekking tot gebieden zoals:

Print journalistiek. Hier worden de belangrijkste aspecten van de productie van gedrukte en digitale sportmedia behandeld volgens de ethische code van het beroep van journalist.

Televisie en sport. Hier worden methoden en specifieke technieken getoond voor de televisie-uitzending van sportevenementen, samen met het produceren van gespecialiseerde inhoud voor het plannen van een kanaal of een ander audiovisueel platform.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Real Madrid International School

Via de Master hebben de studenten de uitgelezen mogelijkheid om de functies van Cantera Director, Directeur van een Methodologie Afdeling alsmede de Directeur van de Catc ... [+]

Via de Master hebben de studenten de uitgelezen mogelijkheid om de functies van Cantera Director, Directeur van een Methodologie Afdeling alsmede de Directeur van de Catchment Department en op elk gebied van de Sports Football Direction uit te voeren . De Master laat je toe en onderscheidt je om een ​​uitstekende professional te zijn in elk voetbalveld .

DOEL

De Master in Football Management biedt de nodige kennis en hulpmiddelen om studenten in staat te stellen de functies van steengroevemanagers, methodologieafdelingen, werving en andere gebieden van het sportmanagement van een voetbalclub te vervullen.

Deze Master kwalificeert u voor het uitvoeren van de functies van Cantera Director, Director van een afdeling Methodologie en als directeur van de Catchment Department, op elk gebied van het Directoraat Sportvoetbal, Methodologische adviseur van voetbalclubs. Adviseur van de verschillende spelmodellen van voetbal, als leden van de verschillende voetbaltechnische instanties en specialist in tactisch modelleren.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Real Madrid International School

Deze masteropleiding heeft de taak op zich genomen om specifieke trainingsprogramma's te ontwikkelen en de kwaliteit van leven van grote delen van de bevolking te ver ... [+]

Deze masteropleiding heeft de taak op zich genomen om specifieke trainingsprogramma's te ontwikkelen en de kwaliteit van leven van grote delen van de bevolking te verbeteren.Twee verschillende routes: Professional en Investigator (deze zorgt voor de Pdh)Leren op basis van oefeningDOEL

Op basis van het biopsychosociale model heeft het een programma ontwikkeld dat zich voornamelijk richt op de drie dimensies van gezondheid: biologisch, psychologisch en sociaal, om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende populaties met een bepaald soort pathologie, of ouderen.

WIE IS VOOR?

De Master's Degree is gericht op houders van universitaire graden in Fysieke Activiteit, Psychologie of Onderwijs, Gezondheidswetenschappen en Lichamelijke Opvoeding Onderwijs... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Real Madrid International School
UEM
Villaviciosa de Odon Campus
C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque

Madrid, Madrid, 28670 ES