Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving


Real Madrid CF en Universidad Europea de Madrid hebben in 2006 de eerste University School opgericht die gespecialiseerd is in sport en de relatie met management, gezondheid, communicatie en recreatie / recreatie.

De Real Madrid Graduate School – Universidad Europea verder dan de grenzen van sport door professionele leiders op te leiden in alle disciplines die op de een of andere manier met dit gebied verband houden. De afstudeerprogramma's richten zich op verschillende gebieden en zijn bedoeld voor afgestudeerden en werkende professionals uit de verschillende sectoren die verband houden met zowel professionele als amateursporten.

De school is opgericht met een sterke internationale component, net als de twee instellingen die het ondersteunen. Aan de ene kant is er de Real Madrid Football Club, die een Spaans bedrijf heeft overgenomen en het tot een toonaangevende internationale troepenmacht heeft gemaakt; aan de andere kant is de Universidad Europea de Madrid, een lid van de Laureate International Universities, een wereldleider in hoger onderwijs.

Het leidende onderwijsbeginsel achter elk van de afgestudeerde graden van de Real Madrid International Professional School is een professionele focus. Het ontwerp en de implementatie van deze programma's wordt uitgevoerd door professionals uit zowel Real Madrid als de Universidad Europea de Madrid, zeer gerenommeerd in hun respectievelijke vakgebieden.

Met het doel een praktische opleiding te geven, worden de graduate-opleidingen onderwezen in ultramoderne faciliteiten: de Real Madrid-faciliteiten in de gloednieuwe Sports City en Santiago Bernabéu Stadium, evenals de campussen van Universidad Europea de Madrid in Alcobendas ( Madrid) en Villaviciosa de Odón (Madrid) Daarnaast omvatten de meeste afgestudeerde programma's bezoeken aan bedrijven of evenementen gerelateerd aan het curriculum, zoals de All England Club waar de beroemde Wimbledon Grand Slam plaatsvindt, in het geval van de Alfredo Di Stefano MBA in sportmanagement.

uitrusting

De school biedt studenten ultramoderne faciliteiten: de Real Madrid- sportstad in de Valdebebas-wijk van Madrid en het Santiago Bernabéu-stadion , evenals de campussen van de Universidad Europea de Madrid in Alcobendas (Madrid) en Villaviciosa de Odón (Madrid)

Alcobendas Campus

Het gebouw is gelegen in de stad Alcobendas en meet 13.000 m2 . De vier verhalen herbergen het volgende: meer dan 50 klaslokalen, computerlokalen, faculteitskantoren, groepsprojectruimten voor studenten, studiebureaus en polyvalente ruimten. Het gebouw is uitgerust met de nieuwste leermiddelen en computernetwerken . Toegankelijk voor gehandicapten.

Villaviciosa de Odón Campus

De campus Villaviciosa de Odón beschikt over de nodige infrastructuur om je leerervaring te optimaliseren . Op het gebied van sportfaciliteiten is er het sportcomplex , dat rechtbanken en gespecialiseerde gebieden heeft voor het beoefenen van elke discipline, evenals de meest recente laboratoria voor motoriek, inspanningsfysiologie en biomechanica van beweging. Het biedt het perfecte kader voor zowel lesgeven als sporttraining.

Er zijn ook twee slaapzalen op de campus met een capaciteit van meer dan 550. Deze optie garandeert een praktisch leven voor studenten, met alle nodige voorzieningen.

Santiago Bernabéu

Weinig stadions in de wereld hebben zulke uiterst professionele operaties in alle gebieden, net als het Santiago Bernabéu Stadion. Er zijn veel details die het Bernabéu- stadion uniek maken in de wereld . De organisatie gebruikte met succes de beste aspecten van andere stadions en paste deze aan haar behoeften aan. Dit verklaart waarom Cisco Systems, een van de meest kapitaalkrachtige IT-bedrijven ter wereld, het Santiago Bernabéu-stadion kiest als het voorbeeld in stadionmanagement.

Real Madrid's Sports City

Real Madrid's Sports City is het grootste sportcomplex ooit gebouwd door een voetbalorganisatie . De 1.200.000 vierkante meter is de thuisbasis van zowel sportprofessionals als fans. De locatie ligt in de bevoorrechte omgeving van Parque de Valdebebas, een van de meest opkomende gebieden van de hoofdstad.

Internationaal netwerk

De Real Madrid Graduate School – Universidad Europea heeft een internationale focus, net als de instellingen die het steunen. Real Madrid CF overstijgt het localisme dankzij zijn wereldwijde erkenning en traditie. Bovendien maakt de Universidad Europea de Madrid deel uit van de Laureate International Universities- groep, een wereldleider in het hoger onderwijs.

Deze alliantie kon alleen maar leiden tot een internationaal ambitieus project en daarom is Real Madrid Graduate School – Universidad Europea momenteel aanwezig in verschillende landen in Europa, Azië, Oceanië en Amerika.

In overeenstemming met onze toewijding aan academische excellentie en onze professionele aanpak, beoordelen we bij het opzetten van een school in een nieuw land de programma's van tevoren. We controleren of ze synchroon lopen met de realiteit van elke locatie, wat een zeer lonende ervaring voor onze studenten oplevert. Daarnaast heeft elk programma een internationale faculteit bestaande uit Spaanse onderwijsprofessionals die samenwerken met topprofessionals uit het land waar de graduate-opleidingen worden gegeven.

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea educatieve programma's worden nu gegeven aan verschillende universiteiten over de hele wereld.

Locaties

Madrid

Address
Real Madrid International School
UEM
Villaviciosa de Odon Campus
C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque

28670 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden