PC Carrier

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn een officiële school in informatie- en communicatietechnologieën (ICT) sinds 1987. Onze catalogus omvat de meest gevraagde cursussen van bedrijven, onder de toepassing van drie trainingssystemen om uit te kiezen door onze studenten:

  • Groepstraining (face-to-face of telepresential)
  • Gepersonaliseerde training (afgestemd op de student)
  • INCOMPANY-training (aangepast aan het bedrijf)

Onze docenten, professoren en docenten hebben de juiste mate en gecertificeerde voorbereiding door de bedrijven die eigenaar zijn van de software waarmee we samenwerkingsovereenkomsten hebben als Partner. Onze cursussen worden in veel gevallen afgesloten met modules van stages die al dan niet betaald kunnen worden, afhankelijk van het type cursus dat gevolgd wordt en de duur ervan en de overeenkomsten met onze bedrijven.

Al onze cursussen die ontworpen en gecontroleerd zijn vanuit ons hoofdkantoor in A Coruña, volgen de ISO 9001: 2008-standaard om de voortreffelijkheid van de trainingsprocessen en de kwaliteit van ons telepresentiële open trainingsmodel te garanderen, zowel op een synchrone manier (virtuele groepsles) als asynchrone (geïndividualiseerde tutorials over inhoud).

We voorzien onze studenten van specifieke modules zodat ze certificering kunnen behalen als een professional in verband met verschillende informatie- en communicatietechnologieën: Cisco Systems, Oracle, Microsoft, Linux, SAP, Adobe, Savia Amadeus, enz.

De student vraagt ​​en voert een oproep tot onderzoek uit in een specifieke ICT en door deze te overwinnen, registreren we het in het International Identification Register (IDE) dat het wereldwijd erkent in deze technologie voor een publiek of privaat orgaan. De student van daar kan worden geaccrediteerd als de officiële technicus van het bedrijf, gebruik de officiële logo's van het merk en verkrijg de voordelen van distributie van software en materialen die dit heeft gemarkeerd voor zijn professionals.

Locaties

A Coruña

Address
Rua Enrique Dequidt Hevia,10
15005 A Coruña, Galicia, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden