Lees de Officiële Beschrijving

De bestuurder die u nodig hebt om te slagen in de digitale economie.

We leiden u door de belangrijkste pijlers van de digitale economie vanaf de basis van programmering naar de bedrijfswereld door technologie en ondernemerschap van nieuwe ideeën en bedrijfsmodellen.

Nuclio Digital School biedt je een transversale training waarmee je van een beginnersniveau naar een Nuclio Digital School kunt gaan.

Ons doel

Ongetwijfeld is er een grote vraag naar digitale professionals en de huidige moeten vaak vernieuwd worden, Nuclio Digital School heeft als hoofddoel profielen te maken en te vernieuwen voor de echte behoeften van de industrie, zodat we ervoor zorgen dat die profielen klaar zijn om productief te zijn. van het moment dat iemand in een bedrijf ze nodig heeft.

Gericht op het creëren van een succesvol pad voor onze studenten

Wij geloven dat de sleutel tot succes het kwaliteitsniveau is waarmee onze studenten de training afronden.

Net zoals we professioneel succes garanderen nadat de cursus is voltooid, vereist het proces om ze in te voeren vereisten die kandidaten moeten overwinnen, zodat we niveauklassen kunnen maken met de nodige vaardigheden om gelijke tred te houden met de onderwerpen.

De validatie van vaardigheden die de industrie nodig heeft

We bieden certificaten aan voor elk van onze programma's. Aan het einde van de cursus kunt u uw kwalificaties laten zien. Je ontvangt een gedrukt en ondertekend diploma.

De doelstellingen van het certificeringskader van Nuclio Digital School zijn om een ​​eigentijds en flexibel systeem te bieden dat:

  • Fungeert als een referentiepunt voor de ontwikkeling van het curriculum, wat leidt tot een professionele certificering van Nuclio Digital School
  • Ondersteunt trajecten van het bedrijfsleven die toegang bieden tot certificeringen waarmee mensen eenvoudig kunnen schakelen tussen verschillende opvoeders en functies in de industrie
  • Definieert een duidelijk pad van progressie voor professionals.
  • Het staat een niveau van afstemming met andere internationale rollen in de industrie toe.

Carlos Blanco

voorzitter

"Er is een grote verschuiving tussen wat werd bestudeerd en wat bedrijven eisen. Het probleem is dat degenen die op de hoogte zijn van technologie en online marketing geen leraren zijn. Vandaag is een gespecialiseerd programma nuttiger dan een universitair programma. "

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Nuclio Digital School

Ontwikkeld een state-of-the-art curriculum en deskundige instructeurs voor ons 16-weekse full-time onderdompelingsprogramma ... [+]

Goede beslissingen zijn altijd gebaseerd op gegevens

Ontwikkel uw expertise in data science door gebruik te maken van real-world datasets en te leren van experts uit de industrie met een op Python gebaseerd curriculum. Beheers de relevante tools en technieken om echte bedrijfsproblemen op te lossen en uw carrière van vandaag te verbeteren.

Ontvang echte resultaten

Ons carrière-team helpt u uw sterke punten te identificeren, uw doelen te verfijnen en u te verbinden met de meer dan 200 Nuclio-partners om uw professionele aspiraties werkelijkheid te laten worden.

Deskundige kennis

Los problemen op samen met high-performance studenten met verschillende achtergronden in de wetenschap, data-analyse, engineering, wiskunde en meer. Creëer zinvolle verbindingen, ontmoet potentiële werkgevers en word lid van een gemeenschap van levenslange studenten.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
16 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Nuclio Digital School

Ontdek hoe u digitale marketingcampagnes kunt maken, aantrekken, testen en implementeren met echte resultaten. ... [+]

Vergroot en versterk uw digitale marketingcompetentie.

Het internet heeft de manier waarop we communiceren en op de markt brengen, veranderd naar onze klanten en belanghebbenden. Het brede scala aan tools stelt ons in staat om beslissingen te nemen op basis van gegevens met meer precisie en visie dan ooit tevoren.

Het niet gebruiken van effectieve digitale marketingstrategieën kan uw organisatie achterlaten terwijl andere concurrenten groeien. Deze intensieve master helpt je te leren navigeren door de hele digitale marketingtrechter, van werving tot retentie, en krijgt de tools en kennis om groei in je organisatie te stimuleren. Ontdek een breed scala aan digitale marketingbenaderingen en ontwikkel een mindset van continue iteratie en leer om resultaten te bereiken.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
16 weken
Campus
Lees meer in Nederlands