Nuclio Digital School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De bestuurder die u nodig hebt om te slagen in de digitale economie.

We leiden u door de belangrijkste pijlers van de digitale economie vanaf de basis van programmering naar de bedrijfswereld door technologie en ondernemerschap van nieuwe ideeën en bedrijfsmodellen.

Nuclio Digital School biedt je een transversale training waarmee je van een beginnersniveau naar een Nuclio Digital School kunt gaan.

Ons doel

Ongetwijfeld is er een grote vraag naar digitale professionals en de huidige moeten vaak vernieuwd worden, Nuclio Digital School heeft als hoofddoel profielen te maken en te vernieuwen voor de echte behoeften van de industrie, zodat we ervoor zorgen dat die profielen klaar zijn om productief te zijn. van het moment dat iemand in een bedrijf ze nodig heeft.

Gericht op het creëren van een succesvol pad voor onze studenten

Wij geloven dat de sleutel tot succes het kwaliteitsniveau is waarmee onze studenten de training afronden.

Net zoals we professioneel succes garanderen nadat de cursus is voltooid, vereist het proces om ze in te voeren vereisten die kandidaten moeten overwinnen, zodat we niveauklassen kunnen maken met de nodige vaardigheden om gelijke tred te houden met de onderwerpen.

De validatie van vaardigheden die de industrie nodig heeft

We bieden certificaten aan voor elk van onze programma's. Aan het einde van de cursus kunt u uw kwalificaties laten zien. Je ontvangt een gedrukt en ondertekend diploma.

De doelstellingen van het certificeringskader van Nuclio Digital School zijn om een ​​eigentijds en flexibel systeem te bieden dat:

  • Fungeert als een referentiepunt voor de ontwikkeling van het curriculum, wat leidt tot een professionele certificering van Nuclio Digital School
  • Ondersteunt trajecten van het bedrijfsleven die toegang bieden tot certificeringen waarmee mensen eenvoudig kunnen schakelen tussen verschillende opvoeders en functies in de industrie
  • Definieert een duidelijk pad van progressie voor professionals.
  • Het staat een niveau van afstemming met andere internationale rollen in de industrie toe.

Carlos Blanco

voorzitter

"Er is een grote verschuiving tussen wat werd bestudeerd en wat bedrijven eisen. Het probleem is dat degenen die op de hoogte zijn van technologie en online marketing geen leraren zijn. Vandaag is een gespecialiseerd programma nuttiger dan een universitair programma. "

Locaties

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden