Lees de Officiële Beschrijving

Barcelona Technology School is een toonaangevende onderwijsproject dat de volgende professionals die de digitale industrie zal transformeren machtigen.

Visie

De digitale transformatie verandert alle aspecten van de menselijke samenleving, en het heeft slechts een limiet, de verbeelding. De digitale ecosysteem is uitgegroeid tot de nieuwe status quo, het verandert gehele industrie en het bedrijfsleven, relaties en andere aspecten van ons leven. Wij geloven in een betere toekomst met digitale vorm. Maar, teneinde te waarborgen, moeten we talent direct de digitale transformatie drijven.

Missie

Te verstrekken aan de tech ecosysteem de professionals die de digitale industrie nodig heeft. Internationale talentontwikkeling excellence.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Master in Digital Transformation Leadership - BTS

De digitale revolutie nodig leiders in staat om baanbrekende technologieën en hun voordelen en gevolgen, zowel leiders in staat om de digitale transformatie te beheren be ... [+]

De digitale revolutie nodig leiders in staat om baanbrekende technologieën en hun voordelen en gevolgen, zowel leiders in staat om de digitale transformatie te beheren begrijpen.

Wat zal ik leren?

De Master in Digital Transformation Leadership biedt u een diep inzicht in de opkomende technologieën en geeft u de tools om succesvolle digitale business-strategieën te rijden.

Je zult in staat zijn om digitale vaardigheden, zoals digitale strategie, ontwrichtende technologieën, leiderschap en change management, modern financiën, gegevens bedrijf, cyber security, innovatie en creatief denken, onder andere onderwerpen te ontwikkelen.

Deze Master zal u toelaten om digitale klaar zaken trog leiden:... [-]

Spanje Barcelona
September 2020
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands