MOEBIO – BIOCAT

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

Biocat is de organisatie die het ecosysteem van gezondheidszorg en biowetenschappen in Catalonië voorstaat en wetenschap en technologie transformeert in regionale economische groei en sociale impact. Biocat heeft ervaring met het versnellen van zorgprojecten en het ontwikkelen van talent sinds 2008.

Om de impact van deze strategische activiteiten te vergroten, lanceerde Biocat in 2013 Moebio : een disruptief talentontwikkelingsinitiatief dat bestaat uit verschillende trainingsprogramma's ter bevordering van innovatie en ondernemerschap op het snijvlak van technologie, biowetenschappen, gezondheid en bedrijfsleven.

Gustavo Fring / Pexels

Een wereldwijd netwerk van excellentie

  • Samenwerking met EIT Health , het grootste Europese netwerk voor gezondheidszorg.
  • Langdurige samenwerking met twee van de meest vooraanstaande en best presterende innovatieve ecosystemen ter wereld: Stanford (Silicon Valley / Bay Area) en CIMIT (Boston).
  • Directe toegang tot de eersteklas KOL's en C-level suite van de industrie en het onderzoekssysteem in de BioRegion van Catalonië, wat een netwerk betekent van meer dan 1.000 bedrijven en 90 onderzoeksinstanties.
  • Vestigde allianties - via Biocat - met de meest relevante spelers in Europa en wereldwijd, zoals BME IDEA, CEBR, Enterprise Europe Network, BioXClusters, MassBio, Massachusetts Life Sciences, TO Health! en onder andere Mars Innovation.

Onze visie

Waarom

Om ondernemerschap te versnellen en zorgoplossingen op de markt te brengen.

Hoe

Empowerment van onderzoekers en ondernemers met de mentaliteit, vaardigheden en netwerk.

Wat

Trainingsprogramma's van verschillende lengtes op het snijvlak van technologie, wetenschappen, gezondheid en bedrijfsbeheer.

Voor wie

Afgestudeerden en PhD's in gezondheid, bio, technologie, zaken en design; onderzoekers in healthtech; ondernemers.

Locaties

Barcelona

Address
Baldiri Reixac, 4-8, Torre I (PCB)
080028 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: