Marbella International University Centre

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom MIUC aan de MIUC ?

Marbella International University Centre is een wereldwijde academische instelling die een nieuw soort leerervaring biedt op basis van een geavanceerd curriculum, geavanceerde technologie en een unieke leefomgeving. MIUC is trots op zijn dynamische Undergraduate en Postgraduate programma's, die interactieve onderwijsmethoden combineren met ultramoderne faciliteiten en gepersonaliseerde studentenvoorzieningen.

Gelegen in het hart van de Spaanse havenstad Marbella, MIUC zich in voor de ontwikkeling van nieuwe generaties leiders in zaken, politiek, media en reclame .

We bieden Bologna-geaccrediteerde BA- en MA-programma's met een sterke focus op globale aspecten van kennis, vaardigheden en competenties die zijn afgestemd op de moderne tijd. Al onze opleidingen worden in het Engels gegeven om het toekomstige succes van de studenten in de steeds competitievere internationale banenmarkt te waarborgen. Vanaf academisch jaar 2016/17 zal MIUC mogelijkheid hebben om een ​​Brits diploma te behalen, omdat MIUC cursussen worden gevalideerd door de Universiteit van West London, de Britse universiteit, die de nummer 1 moderne universiteit in Londen wordt genoemd voor afgestudeerden.

Overzicht academische programma's

Marbella International University Centre biedt hoger onderwijs voor zowel undergraduate en postdoctorale niveaus, in vier belangrijke gebieden:

  • Internationale zaken
  • Marketing en reclame: communicatie en PR
  • Internationale relaties
  • Media en journalistiek

Een studentgerichte aanpak bij MIUC combineert kleine studiegroepen met op maat gemaakte productiefaciliteiten, waardoor onze studenten worden voorzien van de specifieke vaardigheden die nodig zijn om vooruitgang te boeken in de internationale wereld van vandaag, zaken en media. De ontwikkeling en implementatie van praktisch analytisch denken krijgen speciale aandacht, waarbij studenten worden voorbereid op toekomstige stages binnen internationale multiculturele industrieën.

MIUC" src="http://i.imgur.com/PTPynuI.jpg" alt="campus MIUC" />

Door de combinatie van geavanceerde lesmethoden en geavanceerde technologie in de klas, kunnen onze studenten uit MIUC als individuen die verantwoordelijkheid nemen, zelfverzekerd zijn in het nemen van hun eigen beslissingen en bovenal in staat zijn om hun dromen waar te maken.

Onze programma's worden gegeven door succesvolle academici en professionals uit de industrie die hun tijd verdelen tussen krachtig onderzoek en innovatieve zakelijke praktijken. Een moderne, technisch onderlegde aanpak in de klas wordt aangevuld met gespecialiseerde workshops die worden gegeven door senior bedrijfsleiders en invloedrijke politieke actoren. We bieden ook geavanceerde bedrijfstraining voor managers op midden- en hoger niveau om uw prestaties als leider te verbeteren en u de drive, ambitie en kennis te geven om vandaag succesvol te zijn in het zaken doen.

Persoonlijke begeleiding en begeleiding door professoren die zich inzetten voor de persoonlijke groei en professionele ontwikkeling van de student

Elke student krijgt bij zijn inschrijving een persoonlijke begeleider toegewezen die beschikbaar is voor privélessen om na te denken over de algehele voortgang van de student, plannen te maken om zwakkere gebieden verder te ontwikkelen en te versterken. Daarnaast zijn er wetenschappelijke ondersteuningsklassen die zijn ontworpen om de benodigde vaardigheden voor academisch succes, zoals onderzoeksmethoden, het schrijven van een analyse en spreken in het openbaar, bij te regelen. MIUC Faculty biedt studenten een unieke combinatie van academische theorie en bewezen praktijk, waardoor elke afgestudeerde beschikt over vaardigheden die een leven lang meegaan.

Een wereldwijd netwerk

Afspraken gemaakt met samenwerkende universiteiten biedt studenten de mogelijkheid om een ​​of meer semesters door te brengen in internationaal gerenommeerde instellingen zoals de IPAG Business School (Parijs, Frankrijk), Teikyo University (Tokio, Japan) en Singidunum University (Belgrado, Servië). Lees meer over onze partneruniversiteiten.

marbella02

Gratis iPad voor elke student

Alle klaslokalen zijn uitgerust met interactieve whiteboards en camera's die beeld en geluid van alle colleges opnemen. Deze opnames, evenals de lezingen van de lessen die door het interactieve whiteboard gaan, worden geüpload naar Blackboard, een virtuele leeromgeving en een cursusbeheersysteem dat vooraf is geïnstalleerd op de gratis iPad die elke student bij inschrijving ontvangt. De belangrijkste functies van Blackboard zijn onder meer studentenchatten, discussie-threads voor studenten, discussielijnen, cursusinhoud, rangtoegang en online-opdrachtinzending waarmee studenten en faculteit gemakkelijk gedachten, vragen, ideeën en kennis kunnen delen

students iPad

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MA in Marketing and Advertising: Communications & PR

Campus Voltijd 1 - 2 jaar October 2018 Spanje Marbella

[+]

24/7 dagelijkse studentenondersteuning

* Voor de jaarlijkse betalingen van tevoren bieden wij 5% korting.

* Afgezien van de ziektekostenverzekering die wij u voorzien, moet u ook een reisverzekering indienen die verplicht is voor de visumprocedure.

Alle studenten zijn verplicht zich te registreren voor de cursussen in de eerste week van het semester. Als u geen lessen later in het semester bijwonen, laat u niet vrij van de financiële of academische verplichting voor cursussen waarin u eerder bent ingeschreven.

HET IS DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN ELKE STUDENT OM DE UNIVERSITEITSREGULERINGEN TE GEBRUIKEN EN TE VERSTANDEN, ZOALS GEPUBLICEERD IS.... [-]


MA International Business Management

Campus Voltijd 1 - 2 jaar October 2018 Spanje Marbella

Ontwikkelen van een diepgaande kennis van het bedrijfsleven. Leer hoe te denken en werken als een internationale manager. [+]

Ontwikkelen van een diepgaande kennis van het bedrijfsleven. Leer hoe te denken en werken als een internationale manager.

Key Disciplines binnen:

Social Research Methodology

van kandidaten die nog niet eerder in een Engelssprekende school of land hebben gestudeerd.De tests en minimale scores wij accepteren zijn: IELTS 7

[-]

MA International Relations

Campus Voltijd 1 jaar October 2018 Spanje Marbella

[+]

Bachelor Grade Afschriften (officieel vertaald naar het Engels of Spaans)

Dus het is praktisch en zeer interactief met medestudenten, dit creëert een interactieve sfeer, waarin de studenten meer bezighoudt.

Cursusregistraties Studiegeld en cursusmaterialen Toegang tot Blackboard Learning Volledige toegang tot de bibliotheek Private ziekteverzekering Visum en immigratie advies en ondersteuning 24/7 dagelijkse studentenondersteuning

* Voor de jaarlijkse betalingen van tevoren bieden wij 5% korting.

* Afgezien van de ziektekostenverzekering die wij u voorzien, moet u ook een reisverzekering indienen die verplicht is voor de visumprocedure.... [-]


Videos

Study in Spain at MIUC: Learn, Live, Explore

MIUC's student, Ayah Shurbaji, admission story

MIUC's Master Graduate Student Testimonial Shayan Rashid Hashemi

Contact

Marbella International University Centre

Adres Marbella International University Centre Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n Finca El Pinillo Marbella
29601 Marbella, Andalusië, Spanje
Website http://www.miuc.org/
Telefoon + 34 952 860 000