MID ATLANTIC Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

MID ATLANTIC Business School is de business school van de Universiteit van de Mid-Atlantische Oceaan. Dankzij onze duidelijke roeping om de samenleving te dienen, hebben we een voortrekkersrol kunnen spelen op het gebied van executive training op de Canarische Eilanden, waar zakelijke leiders worden ontwikkeld en geïnspireerd die een diepgaande, positieve en blijvende impact op mensen, bedrijven en de maatschappij waarin zij opereren.

MID ATLANTIC Business School werd in 1993 opgericht door de visie, gedrevenheid, enthousiasme en onbaatzuchtige samenwerking van een groep zakenmensen, zich bewust van de uitdagingen waarmee bedrijven en openbare en particuliere instellingen in hun omgeving te maken zouden krijgen.

Het succes van MID ATLANTIC ligt in zijn humanistische benadering van leiderschap en business, aangevuld met een wereldwijd erkend academisch niveau dat voorop loopt en wereldwijd bereik heeft. Met een praktische en relevante leermethode en een groeiende alumni-gemeenschap van meer dan 2.000 ondernemers en managers.

Bij MID ATLANTIC Business School we toegewijd aan de persoonlijke en professionele groei van iedereen die deelneemt aan onze programma's. Om dit doel te bereiken, bevorderen we een leercultuur. Deze op mensen gerichte aanpak weerspiegelt onze overtuiging dat het doel van ondernemers en managers moet zijn om mensen en de samenleving te dienen, dus bieden we een leeromgeving voor bedrijfsleiders, waardoor ze op de lange termijn succes kunnen behalen in de richting van hun organisaties, via de ontwikkeling van de mensen om hen heen en bijdragen aan de nieuwe uitdagingen voor de samenleving.

MID ATLANTIC Business School , een ruimte waar ideeën, talent en vooral vrienden, echte vrienden, worden ontwikkeld.

124220_mapamundi.jpg

Missie

De MID ATLANTIC moet een formatieve omgeving bieden voor bedrijfsleiders, waardoor ze op de lange termijn succesvol kunnen zijn in het beheer van hun organisaties, de ontwikkeling van de mensen om hen heen en een bijdrage kunnen leveren aan de nieuwe uitdagingen waarmee de samenleving wordt geconfronteerd.

Uitdaging

De persoonlijke en professionele groei van iedereen die deelneemt aan onze programma's. Deze mensgerichte benadering weerspiegelt onze overtuiging dat het doel van ondernemers en managers moet zijn om mensen en de samenleving te dienen.

Faculteit een innovatieve studies
Humanistische visie van de ondernemer
Globale aanpak van programma's
Methodologie
De MID ATLANTIC faculteit bestaat uit meer dan 100 samenwerkende professoren van de beste managementscholen ter wereld. Zijn leeropdracht; De impact van hun studies en hun professionele ervaring bij internationale bedrijven zijn in grote mate verantwoordelijk voor de goede reputatie van MID ATLANTIC. Voor MID ATLANTIC kan duurzame en langdurige welvaart worden bereikt door een humanistische benadering van het bedrijfsleven. De MID ATLANTIC streeft naar professionaliteit, integriteit en wederzijds respect als essentiële pijlers van alles waar het zich voor inzet. Elk van de MID ATLANTIC-programma's biedt een wereldwijde ervaring. Zowel de deelnemers als de leden van het klooster komen uit verschillende delen van de wereld, zodat de sessies, doordrenkt met de realiteit van een geglobaliseerde economie, een solide internationaal en intercultureel perspectief bieden. MID ATLANTIC's belangrijkste leermiddel, de casusmethode, stelt bedrijfsleiders in staat om een praktisch kader te ontwikkelen voor het nemen van beslissingen, met ervaring en directe toepasbaarheid om zakelijke problemen op te lossen.

Locaties

Tafira Baja

Address
Carretera de Quilmes,37
35017 Tafira Baja, Canarische eilanden, Spanje