Lens - Fotografía

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds haar oprichting in januari 2011, LENS School of Visual Arts heeft zich gevestigd als de jongste en snelst groeiende school in Spanje. Het succes ligt in een inzet voor de kwaliteit van de aangeboden programma's, op basis van de educatieve, professionele en menselijke kwaliteit van de faculteit.

LENS is een innovatieve audiovisuele opleiding project dat betaalbare opleiding zonder in te boeten hoge kwaliteit biedt. Gevonden in een school voor fotografie, snel breidde zijn programma om een ​​school van beeldende kunst, gezien als instrumenten die gedijen op creativiteit om kennis van de wereld om ons heen te verbeteren, zonder het opgeven van een horizon van persoonlijke en collectieve transformatie geworden.

LENS School of Visual Arts biedt cursussen fotografie, video cursussen, ontwerp cursussen en weekend workshops op deze gebieden en op verschillende niveaus: Beginner, Intermediate en Advanced. Het domein van technische hulpmiddelen, het leren van een manier van kijken en het vinden van eigen taal zijn de drie mijlpalen van een weg open voor iedereen.

De professionele opleidingen opleiden voor een carrière gezien de realiteit van het milieu op de werkplek en de alternatieven voor de nieuwe professional.

De Masters in Fine Art Photography en professionele projecten is de opleiding meer compleet beeld van de nationale scene.

Het leersysteem is gebaseerd op kleine groepen en persoonlijke aandacht. De behoeften en zorgen van de studenten zijn het uitgangspunt voor de bouw van kritische, bewuste en creatieve burgers.

LENS Kom om te controleren of dit mogelijk is: omdat we genieten van training en we over de beeldende kunst hartstochtelijk bent.

Locaties

Madrid

Address
Lens - Fotografía
Ronda de Toledo 16, Espacio 308-310

28005 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje