Lees de Officiële Beschrijving

La Salle International Graduate School IGS &nbsp La Salle heeft 1.600 scholen, waaronder 73 universiteiten en business schools die meer dan een miljoen studenten uit vijf continenten. &nbsp Het is een instituut voor het opsporen van de opleidingsbehoeften van elke sociale situatie en aan te passen aan zijn eigenaardigheden. Dit verklaart dat La Salle is een instelling die cross-culturele rijkdom aan ideeën gegenereerd door het divergent denken bevordert, het verschaffen van toegang tot kennis en ervaringen te delen dat de opleiding voorstellen te verrijken. &nbsp La Salle Campus Madrid is een sterke aanpassing van de bestaande Universitair Centrum met het doel om een ​​training omgeving waar innovatie en het bevorderen van kennis en de waarde, verrijkt en bekrachtigd door de internationale en culturele diversiteit die maken de Salle een open ruimte.&nbsp Converge op de campus drie kenmerken van La Salle: methodologische traditie, de voortdurende toewijding aan persoonlijke ontwikkeling en streven naar innovatie als een voertuig voor verbetering.

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

La Salle International Graduate School IGS

De Master in Business Management Software SAP (MSG-SAP) richt zich op adviseurs, zowel interne als externe trein, in de implementatie van SAP-oplossingen ... [+]

Master in Business Management Software SAP

&nbsp

De Master in Business Management Software SAP (MSG-SAP) richt zich op adviseurs, zowel interne als externe trein, in de implementatie van SAP-oplossingen. De Master biedt niet alleen een technische expertise voor de configuratie van de tool, maar de nadruk ligt op bedrijfsprocessen, expertise in project management en organisatie van de uitvoering processen, evenals inzicht in best practices die SAP is opgenomen in de software door de jaren heen.

&nbsp

Beschrijving

&nbsp

Nummer 14. Programma is de meest ervaren SAP in de markt en de meeste bedrijven erkend voor het zijn een zeer veeleisende schema en volledig, het biedt een overzicht van de belangrijkste modules van het systeem.Bereidt de deelnemers voor Functional Consultants, daarom biedt het programma technische expertise en business proces. Fi-certificering, de broodnodige op het werk, met een gemiddelde van 90% goedgekeurd. Faculteit: Experts met meer dan 15 jaar ervaring in SAP. ... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Deeltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
La Salle International Graduate School IGS

Master in Management van Innovatie voor ICT-professionals is het enige executive management programma van innovatie, het is de enige die is gericht op hoge profielen. ... [+]

Master in Management van Innovatie voor ICT professionals

&nbsp

Master in Management van Innovatie voor ICT-professionals is het enige executive management programma van innovatie, het is de enige die is gericht op hoge profielen.

&nbsp

Gericht op:

&nbsp

Professionals die te beheren, coördineren en beheren van innovatieprojecten. Managers hebben om de uitvoering van een management systeem te nemen ID-i als onderdeel van een KMO. Professionals en ondernemers in de ICT-sector die willen je carrière begeleiden op het gebied van ID i.

&nbsp

Vereisten:

&nbsp

Afgestudeerden en professionals met relevante ervaring in de ICT of de bereik-ID i ... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
La Salle International Graduate School IGS

Master of Project Management is het enige executive management programma van innovatie, het is de enige die is gericht op high-profielen. ... [+]

Master of Project Management

Het is het enige executive management programma van innovatie, het is de enige die is gericht op high-profielen.

Ontworpen in samenwerking met de Information Technology Foundation (FTI) en AMETIC en gesponsord door Telefónica en Indra, het programma bereidt voor:

• Het bevorderen van een innovatief klimaat en de impact op de organisatie, value chain, de markt en de gebruikers, vanuit een zakelijk perspectief te beoordelen.

• Beheer van projecten, zowel individueel als in samenwerking.

• Inzicht in de bronnen van financiering, fiscale maatregelen en intellectuele eigendom.

• verwerven management vaardigheden in deze omgeving.... [-]

Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands