Johan Cruyff Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Johan Cruyff Institute vormen sporters, sport-managers en andere professionals om leiders in sportmanagement zijn.

Johan Cruyff Institute is een krachtige mix van docenten, medewerkers en partners die dezelfde passie voor de opleiding van de volgende generatie van leiders in de sport-industrie pro atleten, sport partners, organisaties en studenten zelf delen.

Volgens Johan Cruyff: "Mijn visie van sport management is heel simpel. Ik denk dat mensen die over de sport zijn gepassioneerd is dat sportorganisaties het voortouw moet nemen. " Johan Cruyff Institute weet dat de passie voor de sport bevordert ook leren en ontwikkelen. Haar studenten, van atleten om sport managers en andere professionals, hebben een gemeenschappelijk doel: de volgende generatie van leiders in de sport management.

De manier waarop je zet deze visie in de praktijk is gebaseerd op gezond verstand, pragmatisme, intuïtie en optimisme. De uitdagingen beter samen met team spirit, om goed geïnformeerd te zijn en anderen te inspireren in de richting van het voordeel van alle.

Meer dan 6.000 studenten wereldwijd hebben deelgenomen aan zowel online academische programma's, op het terrein en het gezicht in de sport management, sport marketing, sponsoring, coaching en voetbal administratie. Zij zijn de volgende generatie van de sportorganisaties bereid zijn om over de hele wereld leiders te beheren.

Locaties

Barcelona

Johan Cruyff Institute

Address
Johan Cruyff Institute
C/Pomaret 8

08017 Barcelona, Catalonië, Spanje
Telefoonnr.
+34 934 18 78 68

Amsterdam

Address
Johan Cruyff Institute Amsterdam
Laan der Hesperiden 118

NL-1076 DX Amsterdam, Noord Holland, Nederlanden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden