Lees de Officiële Beschrijving

University geest

De roeping om te leren en om de wereld te veranderen

Een universiteit gaat om kennis, onderzoek en kennisoverdracht. Toch streven we naar meer.
We zijn mensen die onze tijd en moeite besteden aan het leren om de wereld te veranderen. U kunt deze ambitie in UIC Barcelona activiteiten te zien. Het is in ons DNA.

Hebben de universiteit ervaring die je altijd al van gedroomd

Het plaatsen van elke student in het hart van alles wat betekent dat je de hoofdpersoon in UIC Barcelona.

Dit is onze inzet voor u, gereflecteerd door individuele aandacht, kleine klasgroepen, een vriendelijke leer lichaam, ondersteunende diensten, en alles wat je nodig hebt om je vaardigheden te verbeteren.

Bruggen bouwen professionele realiteit

Wij zijn aangesloten bij de maatschappij en aan bedrijven. De lessen zijn praktisch en onderwezen door actieve professionals. Ze worden aangevuld met een stage programma. Om al deze redenen, UIC Barcelona heeft een van de beste inzetbaarheid tarieven in de Catalaanse universitaire systeem.

In Barcelona en in verband met de wereld

Multiculturele Barcelona biedt een overkoepelend achtergrond van talent en kennis.
We hebben ook internationale overeenkomsten en uitwisselingsprogramma's met universiteiten in het buitenland. Sommige van onze opleidingen worden deels in het Engels gegeven; U kunt zelfs uw gehele opleiding in deze taal.

Accreditatie

De Universitat Internacional de Catalunya officieel begon zijn academische activiteiten in oktober 1997. Organieke wet 11/1983 op de hervorming van de universiteit, (LRU), samen met de 26/1984 Parlement van Catalonië wet, zijn de passende juridische kader voor de oprichting van een universiteit met de capaciteit toe te kennen officiële diploma. De Fundación Familiar Catalana (Catalaanse Family Foundation) nam de volledige verantwoordelijkheid voor de uitvoering van dit academisch project.

De belangrijkste redenen waarom een ​​student zou moeten overwegen studeren aan UIC Barcelona

Internationale ervaring in een van de meest spannende steden ter wereld: Barcelona Hooggekwalificeerde professoren en professionals die graag aan te leren met een internationale mindset Officiële Graden en praktische training internationale stages Hoge mate van inzetbaarheid De optimale manier om taalvaardigheid te verbeteren Personal coaching en advies voor alle programma's en voor alle studenten Netwerken en contacten Het ontwikkelen van leiderschap en ondernemerschap Continue opleiding: Master, postdoctorale en PhD-programma's

Diensten

ACCOMMODATIE: Als je accommodatie nodig heeft tijdens uw tijd op de universiteit zul je in staat om een ​​aanvraag voor studenten residenties, appartementen en kamers die speciaal zijn ontworpen voor uw behoeften.

Sport: Studeren aan UIC Barcelona betekent evolueert over het algemeen als een persoon. Wij moedigen studenten om betrokken te zijn in de sport en fysieke activiteiten. De universiteit bevordert en organiseert sportieve activiteiten, wedstrijden en biedt dis-tellingen en andere voordelen aan studenten, zodat zij toegang krijgen tot andere voorzieningen en organisaties in Barcelona kan hebben.

Coaching en begeleiding: Begeleiding en coaching diensten die zijn ontworpen voor studenten om hun persoonlijke en professionele uitdagingen te realiseren.

Studentenleven

Studenten Services: helpt u om te bereiken wat het belangrijkste is: uw persoonlijke doelen.

Het organiseert een breed scala aan culturele, sportieve, sociale en academische activiteiten. De dienst biedt informatie en begeleiding over de academische, administratieve en buitenschoolse kwesties in de universiteit.

De UIC Student Services is verantwoordelijk voor het informeren en adviseren van studenten over hoe ze hun papierwerk te beheren en ook andere buitenschoolse kwesties.

alumni: UIC Barcelona relais zijn academische filosofie aan de samenleving door middel van haar gemeenschap van 12.000 afgestudeerden. Deze filosofie is: uitmuntendheid op het werk, het individu geplaatst in het centrum van alles, het verlangen om te dienen en de constante zoektocht naar de waarheid.

Programs taught in:
Engels
Spanish (Spain)

Deze school biedt ook:

Master

International University of Catalonia

Begin je opleiding als cultuurmanager en positioneer jezelf in een opkomende industrie die banen creëert. De UIC Barcelona Master's Degree-programma in Arts and Cultu ... [+]

Academiejaar 2017-2018: 9e editie

Begin je opleiding als cultuurmanager en positioneer jezelf in een opkomende industrie die banen creëert. De UIC Barcelona Master's Degree-programma in Arts and Cultural Management neemt een praktische, internationale benadering van het veld.

Je krijgt diepgaande kennis vanuit een ondernemend perspectief over de werkprocessen die betrokken zijn bij culturele producten en diensten. Naast onderwerpen op sleutelgebieden omvat het programma ook onderwerpen die leiderschap en het gebruik van nieuwe technologieën bevorderen.

Studenten leren ook over de werkdynamiek van de twee specialisatiepaden: de beeldende kunst en cultureel erfgoed, en de creatieve culturele industrieën. Het doel is om ervoor te zorgen dat u een multifunctioneel, multidisciplinair profiel krijgt, zodat u kunt werken op het gebied van cultureel beleid, instellingen en projecten. Dit masterprogramma is nauw verbonden met de stad Barcelona, ​​die een eersteklas cultureel panorama en talrijke internationale projecten biedt.... [-]

Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of Catalonia

Deze masteropleiding biedt je de kennis en ervaring die je nodig hebt om ondernemerschap te bevorderen, met een speciale nadruk op financiering als kernthema. Binnen de h ... [+]

Deze masteropleiding biedt je de kennis en ervaring die je nodig hebt om ondernemerschap te bevorderen, met een speciale nadruk op financiering als kernthema. Binnen de huidige macro-economische context, gezien het gebrek aan bestaande kredieten, worden risicokapitaalindustrieën en private-equitybedrijven in toenemende mate een financieringsalternatief op zichzelf voor bedrijven.

Barcelona onderscheidt zich doordat het een groot aantal entiteiten heeft die gespecialiseerd zijn in private equity en in corporate finance die de ontwikkeling van nieuwe bedrijven ondersteunen en financieren.

In sommige kringen wordt Barcelona nu gepresenteerd op dezelfde manier als Silicon Valley ooit in de Verenigde Staten werd gepresenteerd.... [-]

Spanje Barcelona
October 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of Catalonia

De Master's Degree in Architectuur en Design Business Management streeft ernaar dat u onderscheidende waarde kunt toevoegen aan uw beroep door zakelijke knowhow. Deze ken ... [+]

Binnen de zakelijke sfeer van de technische / creatieve wereld is er een duidelijk tekort aan professionals met kennis die specifiek is voor hun specifieke discipline en de vaardigheden om een bedrijf te ontwikkelen en goed te managen.

De Master's Degree in Architectuur en Design Business Management streeft ernaar dat u onderscheidende waarde kunt toevoegen aan uw beroep door zakelijke knowhow. Deze kennis zal uw capaciteit om uw bedrijf uit te breiden vergroten en uw kansen vergroten om lid te worden van de leidende bedrijven in uw sector, die professionals met technische kennis en een veelzijdige, innovatieve en strategische zakelijke geest nodig hebben.

Met dit masterdiploma ontvangt u de training die nodig is om het Project Management Professional-examen in te stellen en een gecertificeerde projectmanager te worden bij het Project Management Institute (VS).... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonië, 08017 ES
Social Media