Lees de Officiële Beschrijving

School page option 1

Universitaire geest

De roeping om te leren en de wereld te veranderen

Een universiteit omvat kennis, onderzoek en kennisoverdracht. We streven echter naar meer.
Wij zijn mensen die onze tijd en moeite besteden aan leren om de wereld te veranderen. Je kunt deze ambitie zien in UIC Barcelona-activiteiten. Het zit in ons DNA.

Ervaar de universitaire ervaring waar je altijd al van hebt gedroomd

Door elke student centraal te stellen, ben jij de hoofdrolspeler in UIC Barcelona.

Dit is onze toewijding aan jou, weerspiegeld door individuele aandacht, kleine klasgroepen, een vriendelijk onderwijzend lichaam, ondersteunende diensten en alles wat je nodig hebt om je vaardigheden te verbeteren.

Bruggen bouwen naar de professionele realiteit

We zijn verbonden met de maatschappij en met bedrijven. De lessen worden door actieve professionals beoefend en gegeven. Ze worden aangevuld met een stageprogramma. Om al deze redenen heeft UIC Barcelona een van de beste inzetbaarheidspercentages in het Catalaanse universitaire systeem.

In Barcelona en in verband met de wereld

Multicultural Barcelona biedt een overkoepelende achtergrond van talent en kennis.
We hebben ook internationale overeenkomsten en uitwisselingsprogramma's met universiteiten in het buitenland. Sommige van onze opleidingen worden deels in het Engels gegeven; je kunt zelfs je volledige opleiding in deze taal volgen.

accreditatie

De Universitat Internacional de Catalunya begon officieel zijn academische activiteiten in oktober 1997. Organische wet 11/1983 betreffende universiteitshervorming (LRU) samen met het parlement van het parlement van Catalonië 26/1984, heeft het juiste juridische kader geschapen voor de oprichting van een universiteit met de capaciteit om officiële bulscertificaten uit te reiken. De Fundación Familiar Catalana (Catalan Family Foundation) nam de volledige verantwoordelijkheid op zich voor het uitvoeren van dit academische project.

School page option 2

Belangrijkste redenen waarom een student moet overwegen om te studeren aan UIC Barcelona

  1. Internationale ervaring in een van de meest opwindende steden ter wereld: Barcelona
  2. Hoog gekwalificeerde professoren en professionals die graag les geven met een internationale mindset
  3. Officiële graden en praktische training
  4. Internationale stages
  5. Een hoge inzetbaarheid
  6. De optimale manier om taalvaardigheden te verbeteren
  7. Persoonlijke coaching en advies voor alle programma's en voor alle studenten
  8. Netwerken en contacten
  9. Leiderschap en ondernemersvaardigheden ontwikkelen
  10. Voortgezet onderwijs: Master, postgraduate en Ph.D. programma's

Diensten

Accommodatie: als u tijdens uw verblijf aan de universiteit accommodatie nodig heeft, kunt u een studentenresidentie, appartementen en kamers aanvragen die speciaal zijn ontworpen voor uw behoeften.

Sport: studeren aan UIC Barcelona betekent in het algemeen evolueren als persoon. We moedigen studenten aan om betrokken te zijn bij sport en fysieke activiteiten. De universiteit promoot en organiseert sportactiviteiten, wedstrijden en biedt studenten kortingen en andere voordelen, zodat ze toegang hebben tot andere faciliteiten en organisaties in Barcelona.

Coaching en counseling: counseling- en coachingsdiensten die zijn ontworpen voor studenten om hun persoonlijke en professionele uitdagingen te bereiken.

Studentenleven

Students Services: helpt je te bereiken wat het belangrijkste is: je persoonlijke doelen.

Het organiseert een breed scala aan culturele, sportieve, sociale en academische activiteiten. De service biedt informatie en begeleiding over academische, administratieve en buitenschoolse problemen op de universiteit.

De Student Services van de UIC is belast met het informeren en adviseren van universiteitsstudenten over het beheren van hun papierwerk en andere buitenschoolse problemen.

Alumni: UIC Barcelona relays zijn academische filosofie aan de maatschappij door zijn gemeenschap van 12.000 afgestudeerden. Deze filosofie is uitmuntendheid op het werk, het individu dat centraal staat in alles, het verlangen om te dienen en de voortdurende zoektocht naar de waarheid.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spanish (Spain)

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

International University of Catalonia

Begin je opleiding als cultuurmanager en positioneer jezelf in een opkomende industrie die banen creëert. De UIC Barcelona Master's Degree-programma in Arts and Cultu ... [+]

Academiejaar 2017-2018: 9e editie

Begin je opleiding als cultuurmanager en positioneer jezelf in een opkomende industrie die banen creëert. De UIC Barcelona Master's Degree-programma in Arts and Cultural Management neemt een praktische, internationale benadering van het veld.

Je krijgt diepgaande kennis vanuit een ondernemend perspectief over de werkprocessen die betrokken zijn bij culturele producten en diensten. Naast onderwerpen op sleutelgebieden omvat het programma ook onderwerpen die leiderschap en het gebruik van nieuwe technologieën bevorderen.

Studenten leren ook over de werkdynamiek van de twee specialisatiepaden: de beeldende kunst en cultureel erfgoed, en de creatieve culturele industrieën. Het doel is om ervoor te zorgen dat u een multifunctioneel, multidisciplinair profiel krijgt, zodat u kunt werken op het gebied van cultureel beleid, instellingen en projecten. Dit masterprogramma is nauw verbonden met de stad Barcelona, ​​die een eersteklas cultureel panorama en talrijke internationale projecten biedt.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of Catalonia

Deze masteropleiding biedt je de kennis en ervaring die je nodig hebt om ondernemerschap te bevorderen, met een speciale nadruk op financiering als kernthema. Binnen de h ... [+]

Deze masteropleiding biedt je de kennis en ervaring die je nodig hebt om ondernemerschap te bevorderen, met een speciale nadruk op financiering als kernthema. Binnen de huidige macro-economische context, gezien het gebrek aan bestaande kredieten, worden risicokapitaalindustrieën en private-equitybedrijven in toenemende mate een financieringsalternatief op zichzelf voor bedrijven.

Barcelona onderscheidt zich doordat het een groot aantal entiteiten heeft die gespecialiseerd zijn in private equity en in corporate finance die de ontwikkeling van nieuwe bedrijven ondersteunen en financieren.

In sommige kringen wordt Barcelona nu gepresenteerd op dezelfde manier als Silicon Valley ooit in de Verenigde Staten werd gepresenteerd.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of Catalonia

De Master's Degree in Architectuur en Design Business Management streeft ernaar dat u onderscheidende waarde kunt toevoegen aan uw beroep door zakelijke knowhow. Deze ken ... [+]

Binnen de zakelijke sfeer van de technische / creatieve wereld is er een duidelijk tekort aan professionals met kennis die specifiek is voor hun specifieke discipline en de vaardigheden om een bedrijf te ontwikkelen en goed te managen.

De Master's Degree in Architectuur en Design Business Management streeft ernaar dat u onderscheidende waarde kunt toevoegen aan uw beroep door zakelijke knowhow. Deze kennis zal uw capaciteit om uw bedrijf uit te breiden vergroten en uw kansen vergroten om lid te worden van de leidende bedrijven in uw sector, die professionals met technische kennis en een veelzijdige, innovatieve en strategische zakelijke geest nodig hebben.

Met dit masterdiploma ontvangt u de training die nodig is om het Project Management Professional-examen in te stellen en een gecertificeerde projectmanager te worden bij het Project Management Institute (VS).... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
International University of Catalonia

Deze masteropleiding is een innovatief, internationaal en multidisciplinair onderwijsprogramma dat studenten leert hoe de meest dringende oproepen tot het bouwen van veer ... [+]

Over

Deze masteropleiding is een innovatief, internationaal en multidisciplinair onderwijsprogramma dat studenten leert hoe de meest dringende oproepen tot het bouwen van veerkrachtigere en duurzamere steden door middel van stadsplanning en ontwerp te operationaliseren en hoe adequaat beleid en bestuursmodellen kunnen worden gekaderd. Dit één jaar durende programma biedt de meest actuele perspectieven, methoden en hulpmiddelen voor het omgaan met de dreiging van klimaatverandering, natuurrampen en de sociale en technische transformaties die nodig zijn om de milieueffecten van de huidige mondiale verstedelijkingstendensen te minimaliseren, terwijl sociale gerechtigheid.

Redenen om deze masteropleiding te volgenInternationale professoren en een mondiaal multidisciplinair perspectief: deze masteropleiding is ontworpen en ondersteund door het International Urban Resilience Research Network en het programma wordt gegeven door professoren van enkele van de meest prestigieuze universiteiten en onderzoekscentra die te maken hebben met stedelijke veerkracht in verschillende delen van de wereld. wereld. Het globale en multidisciplinaire perspectief van het programma (het richt zich op de milieu-, sociale, economische, planning en politieke aspecten van stedelijke studies) stelt studenten in staat om veerkrachtproblemen op internationaal, nationaal en lokaal niveau te leren kennen en te begrijpen, dankzij het dichte netwerk van onderzoek en docenten die betrokken zijn bij deze masteropleiding.Breed scala aan vacatures: het programma wordt ondersteund door de meest prestigieuze stichtingen, netwerken en bureaus die tegenwoordig te maken hebben met veerkracht van steden en gemeenschappen. Het omvat een verplichte stageperiode, die studenten de connecties en werkervaring biedt die nodig zijn voor een succesvolle en internationale carrière. Een lange lijst van steden uit verschillende continenten... [-]
Spanje Barcelona
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonië, 08017 ES
Social Media