International School of Agri Management - ISAM

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De landbouwsector is een fundamentele sector in termen van het welzijn van de wereldbevolking en zijn toekomst. Het heeft niet alleen te maken met de garantie van voedselzekerheid, maar het creëert ook banen bij het toezicht op en de zorg voor natuurlijke hulpbronnen. De International School of Agri Management is ontstaan uit de kennis van de agrarische sector en zijn waarden als de eerste International Business School gericht op de huidige en toekomstige opleidingsbehoeften van de agribusiness-sector wereldwijd . Gelegen in Almeria , een van de belangrijkste landbouwknooppunten ter wereld, profiteert het van zijn geografische ligging om internationale masteropleidingen in de agribusiness aan te bieden.

De sector verandert met grote sprongen door de opkomst van nieuwe technologieën, nieuwe consumptiegewoonten, het verantwoorde gebruik van hulpbronnen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, agro-industriële marketing, enzovoort. Dat is de reden waarom alle agenten van de toeleveringsketen van de landbouw en de agrovoedingsmiddelen leiders moeten hebben die bereid zijn om deze uitdagingen aan te gaan en erop te anticiperen, zodat ze kunnen concurreren op de markt .

Voorbereide leiders

Bij ISAM hebben we actieve consultants en geïntegreerde bedrijven om in een basisbehoefte te voorzien en te vervullen: hooggekwalificeerde professionals opleiden in bedrijfsbeheer en regie in de agrarische sector. We hebben een internationaal onderwijzend personeel met bewezen onderwijscapaciteit en ervaring in de agribusinesssector, die de gehele supply chain van agrarische en agrofood vertegenwoordigen.

Wij zijn Agro

ISAM is een internationale business school geboren uit en voor de agrarische sector.

Wij zijn pioniers

Eerste business school exclusief gespecialiseerd in de agribusiness.

Wij zijn wereldwijd

We zijn geboren met als doel programma's over de hele wereld te ontwikkelen, online en persoonlijk.

Wij zijn innovatie

Onderzoek uitsluitend in de agribusiness. Innovatie is een constant proces bij ISAM.

122050_pexels-photo-1076807.jpegrawpixel.com / Pexels

Missie

Om professionals in de agribusiness op te leiden die een positieve impact willen genereren in hun bedrijven en in de samenleving, opgeleid om een optimaal ecosysteem te creëren dat de hele agrarische supply chain bloeit dankzij innovatie, efficiëntie en duurzaamheid.

Visie

Leid de training van professionals in de agribusiness wereldwijd.

waarden

Veerkracht

Wij stellen oplossingen voor de veranderingen die zich voordoen in de omgeving van de agrarische sector met de training.

empathie

We maken deel uit van het studenttrainingsproces door met hem / haar samen te werken aan een gedeeld doel: onze missie.

verscheidenheid

Verschillende nationaliteiten, culturen en ervaringen zullen de groei en interpersoonlijke relaties verrijken.

Uitmuntendheid

Eén stap vooruit gaan naar excellentie in prestaties op alle gebieden waarop we actief zijn.

Innovatie

We leven het als een constant proces. We zoeken en stellen verschillende ideeën voor om dagelijks betere resultaten te behalen.

Inclusie en diversiteit

Sinds de geboorte van ISAM zijn we toegewijd aan integratie en diversiteit op een positieve manier. Het is een geweldige kans om te leren, te verbeteren en waarom niet, om persoonlijke relaties aan te gaan die kunnen leiden tot toekomstige internationale professionele relaties.

In onze faciliteiten wordt diversiteit in de samenleving gereproduceerd: culturele diversiteit, sociaal-economische middelen, geslacht, seksuele geaardheid en vaardigheden.

We hebben een organisatiestructuur en een onderwijsteam dat vanaf het begin een samenwerkende, gastvrije en motiverende instelling heeft gecreëerd om alle capaciteiten te beoordelen, ongeacht het studentenprofiel om het professionele succes van elke persoon te garanderen.

Diversiteit, zoals we die bij ISAM omarmen, maakt het passeren door onze klaslokalen veel verrijkender. Een brede en diverse visie op de wereld om als motor voor innovatie te fungeren.

Locaties

Almería

Address
Avenida de la Innovación,15
04160 Almería, Andalusië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties