Instituto Superior de Negocios Internacionales de Barcelona (ISNIB)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Empowerment stelt mensen in staat hun hersens aan het werk te zetten en biedt hen de mogelijkheid om hun kennis, ervaring en motivatie te gebruiken om de verwachte resultaten te creëren. We moeten een bedrijfsklimaat creëren dat de kennis, ervaring en motivatie vrijmaakt die bij mensen zit "

Ken Blanchard

Momenteel leeft de samenleving ondergedompeld in een constante technologische evolutie, en meer specifiek in de e-learningsector, waardoor het werkleven en de constante professionele groei met elkaar kunnen worden verzoend. Vanuit dit perspectief is het Higher Institute of International Business of Barcelona geboren, wiens doel het is om mensen te verbeteren en leiders mondiger te maken.

Bij ISNIB Business School zien we een aanzienlijk gebrek aan de ontwikkeling van het individu, omdat niet alleen academische training mensen in staat stelt om zich te verbeteren in het professionele veld. Daarom hebben we een eigen studiemethode geïmplementeerd, crosslearning, is een nieuwe versie van online training aangepast aan de behoeften van de professional vanuit een integraal oogpunt van de persoon.

Het Higher Institute of International Business of Barcelona is een instelling met een internationale roeping en een maatstaf in de online trainingssector vanwege onze specifieke en innovatieve methodologie, het trainen van leiders door de ontwikkeling van mensen Innovatie en differentiatie zijn onze belangrijkste waarden, aanwezig in al onze programma's, wiens missie het is om leiderschap te ontwikkelen door een symbiose te creëren tussen de academisch-professioneel-persoonlijke sfeer. Om onze doelstelling te bereiken is ISNIB Business School gebaseerd op de volgende essentiële aspecten:

  • Superieure training voor iedereen beschikbaar.
  • Crosslearning, als actief leersysteem en uitgebreide training aangepast aan de economische realiteit.
  • Wees ISNIB er , als een ondernemende, duurzame, innovatieve geest, visie van betrokken leiderschap en ten dienste van de samenleving.
  • Mensen verbeteren en leiders sterker maken

Toegewijd aan academische excellentie, zijn we specialisten in executive onderwijs die masters, postdoctorale en hogere cursussen aanbieden die gericht zijn op het ontwikkelen van talent en het genereren van nieuwe managers.

Locaties

Barcelona

Address
Av. Diagonal, 534
08006 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden