Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Hoger Instituut voor Psychologische Studies , ISEP, is een particuliere Europese instelling voor hoger onderwijs en klinische interventie op het gebied van klinische psychologie, neurowetenschappen, psychopedagogie en logopedie, opgericht in 1984 en heeft meer dan 25.000 professionals opgeleid en meer dan 20.000 patiënten behandeld in hun klinieken. ISEP is opgezet als een onafhankelijke instelling met een duidelijke internationale dimensie en praktische en sociale geest.

Het is het belangrijkste opleidingscentrum voor psychologen, opvoeders en logopedisten in Spanje en met het grootste aantal studenten, gevestigd in Barcelona en delegaties in Madrid en Valencia.

Het Instituut verdeelt zijn activiteiten in opleiding, interventie en verspreiding:

- ISEP EDUCATION , master- en postgraduate trainingsprogramma's.

ISEP Training biedt professionals op psychologisch, onderwijskundig en gezondheidsgebied hoogwaardige en actuele trainingsprogramma's waarmee ze een specialisatie op een specifiek gebied kunnen verwerven en een uitstekende professionele competentie kunnen verwerven in de uitoefening van hun respectieve disciplines.

- ISEP EDITORIAL , gespecialiseerde publicaties voor professionals

ISEP Editorial publiceert gespecialiseerde teksten voor professionals op educatief en klinisch gebied. De uitgeverij wordt gekenmerkt door de praktische waarde van haar werken: de werken zijn bereid om nieuwe of slecht bezochte onderwerpen te behandelen en bieden hulpmiddelen voor de beroepspraktijk en case management.

- ISEP CLÍNIC , multidisciplinaire klinische interventiebureaus

ISEP Clínic is een netwerk van multidisciplinaire kabinetten gespecialiseerd in de beoordeling, beoordeling en behandeling van problemen in verband met psychologie, leren en gezondheid. Het principe dat zijn prestaties bepaalt, is de persoonlijke aandacht van al zijn patiënten.

40 Psychologische tricks die de manier waarop je de wereld en de mensen om je heen ziet veranderen

Antoni Bolinches: Hoe het professionele succes van de psycholoog te begunstigen

De wet van de spiegel | Uw persoonlijke groei-tool | zelfkennis

Locaties

Barcelona

Address
C/ Berlín 9, bajos
08014 Barcelona, Catalonië, Spanje

Madrid

Address
C/ Raimundo Lulio 3, 4º planta
28010 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Valencia

Address
Av. Tres Forques, 2
46018 Valencia, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje

Online

Address
Av. Tres Forques, 2
46018 Culiacán, Sinaloa, Mexico

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden