Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een formatie open voor de wereld

Het Seneca Institute , International Postgraduate Centre, gevestigd in Madrid, dat al meer dan 20 jaar aanwezig is op het gebied van training, ontwerpt en ontwikkelt een reeks programma's die inspelen op de behoefte van de markt van gekwalificeerde professionals op het gebied van grote vraag naar een hoge specialisatie op het gebied van internationale betrekkingen , communicatie , logistiek en management .

Het opleidingsaanbod van het Seneca Institute omvat technische cursussen , met universitaire accreditatie , gericht op het verwerven of bijwerken van uitgebreide kennis over een onderwerp, aan Masters met een universitair diploma en ECTS-credits , ingelijst in de European Higher Education Area (EHEA), via Deskundige cursussen en specialistische diploma's .

112126_foto2.jpg

De meer dan twee decennia die ons steunen, leggen ze verantwoording af van de verworven prestaties ter bescherming van de postdoctorale opleiding van professionals van meer dan 75 nationaliteiten op de vijf continenten, aan wie we hebben bijgedragen aan het bereiken van hun professionele doelen , het faciliteren van de hulpmiddelen om ze te verkrijgen, via de kennis en vaardigheden verworven in elk onderwerp, evenals lokale of internationale praktijken.

We hebben de meest complete in elk van onze trainingen en studiemateriaal eigen ontwikkeling actieprogramma's, waarbij voor de student een reële economie van inspanning, het concentreren van de inhoud van alle aspecten die u nodig heeft om te weten over een onderwerp of beheersgebied.

Alle cursussen en masterdiploma's kunnen worden gevolgd in de blended learning- versie of volledig online . In het eerste geval verstrekt het Seneca Institute de nodige certificaten voor het verkrijgen van studentenvisa voor studenten die buiten Spanje wonen, en in het tweede geval wordt gezorgd voor studiebegeleiding en interactie met studenten. dat ze zich geïntegreerd en ondersteund voelen voor de duur van de formatieve actie.

Neem contact met ons op, en wij kunnen u begeleiden in een training die uw kennis bijwerkt, die hen door een specialisatie uitbreidt of die u leidt naar een professionele herkwalificatie.

112766_shutterstock_556870582.jpg

Locaties

Madrid

Address
Calle de Velázquez, 86, 28006
Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden