Lees de Officiële Beschrijving

De Mediterrane Studies Institute Protocol (IMEP) is de eerste instelling van zijn specialiteit opgericht in Valencia. IMEP (private equity firma als SL), lanceerde in 1997, en sindsdien is zijn hele team dagelijks streeft naar opleiding van de hoogste kwaliteit aan te bieden met het oog op de beste professionals in de wereld voor te bereiden event Organisatie, protocol en Institutional Relations.

Vandaag, bijna twee decennia later, IMEP is een centrum dat bekend stond universiteit dankzij de professionaliteit van zijn team.

De ziel van de IMEP vormt een technisch team en docent, hooggekwalificeerde en multidisciplinaire die elke dag met studenten werken maken dit instituut de beste plek om persoonlijk en professioneel te groeien.

school

Methodologie

Wij bieden gespecialiseerde opleidingen met verschillende trainingsmodaliteiten (gezicht, gemengd en afstand), zodat de student degene die het beste past bij uw behoeften te kiezen. Wij combineren verschillende lesmethoden om de kwaliteit doelen en academische excellentie van de cursussen die wij aanbieden bereiken.

Daarom ontwikkelen we meester sessies met theoretische en praktische soort, de opmaak lessen richten zich op groepsdynamiek voor reflectie en discussie, case studies en het oplossen van problemen in de praktijk cases en simulaties, klassen en lezingen door experts. Leraren toegewezen praktische taken die moeten worden opgelost, zowel in team als individueel.

We onderhouden relaties met een breed scala van organisaties, die de aanpassing van de inhoud van de training, private en publieke sector te faciliteren, zodat studenten contact met de werkelijkheid zakelijke en professionele activiteiten kunnen maken.

Bovendien hebben we een persoonlijke service en de groep tutorials, ontworpen om te begeleiden en een aanvulling op de opleiding van studenten.

Uiteindelijk is het toepassen van een methodologie actieve participatie op het gebied van evenementenorganisatie, protocol en institutionele relaties.

school

Stages en Werkgelegenheid

IMEP opleiding onderscheidt zich door zijn duidelijke oriëntatie op de professionele wereld, het vergemakkelijken van de toegang voor onze studenten en arbeidsrelaties in bedrijven en instellingen in heel Spanje.

De mogelijkheid van het maken van praktijken en deze te integreren in uw bestand kunnen alle studenten afwerking van hun universitaire opleiding met een direct contact met het werkveld waarin ze zich willen specialiseren. Vanaf IMEP aanbieding persoonlijk advies onze studenten, zodat ze kunnen vinden praktijken best passen bij hun profiel, verwachtingen en belangen.

Daarnaast bieden we onze studenten adviezen en middelen voor inzetbaarheid die van groot nut kunnen zijn bij hun integratie op de arbeidsmarkt.

Programs taught in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

Instituto Mediterráneo Estudios de Protocolo

Master in Strategic Toerisme Planning in Sports (MTD), die door IMEP, is een aparte titel van de Universiteit Miguel Hernández University of Elche (UMH) heeft goedgekeurd ... [+]

Master in Strategic Planning Sport Toerisme (MTD)Hij leerde door IMEP, het is een aparte titel van de Universiteit Miguel Hernández University of Elche (UMH) heeft goedgekeurd.

Deze postdoctorale cursus is gericht op professionals en / of universitair afgestudeerden die willen hun kennis en vaardigheden vormen op het gebied van ontwerp en de strategische ontwikkeling in de sectoren toerisme en sport te verbreden.

Voor deze belangrijke aspecten van het gebied van strategische planning en management in deze sectoren worden aangepakt voor het genereren van imago en de reputatie van het merk, met bijzondere aandacht voor de organisatie en planning van grote sportevenementen.

... [-]
Spanje Alicante Spain Online
October 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Mediterráneo Estudios de Protocolo

De Master in Event Organisatie, protocol en Institutionele Betrekkingen (MST), die door IMEP, is een officiële postdoctorale opleiding gericht op wetenschappelijke en pro ... [+]

De Master in Event Organisatie, protocol en Institutionele Betrekkingen (MST)Hij leerde door IMEP, is een officiële postdoctorale opleiding gericht op wetenschappelijke en professionele veld, dat gericht is op corpus en competentie te verhogen tot professionals en onderzoekers in de organisatie van evenementen, protocol en Institutionele betrekkingen uit te oefenen.

MST studenten kunnen de opleiding die het beste past bij uw behoeften, op afstand of in persoon te kiezen. Beide modi volgen hetzelfde curriculum en dezelfde doelen, die de student met dezelfde bevoegdheden.

Onze programma's van de theoretische en praktische opleiding, zijn gericht op het ontwikkelen van de noodzakelijke voorwaarden voor professionals Event Organisatie, protocol en Institutionele betrekkingen zijn de makers van waarde in de openbare instellingen en particuliere bedrijven vaardigheden.... [-]

Spanje Alicante Spain Online
October 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

¡Ahora estamos en GIPHY!