Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren Marketing in IM

Als je Digital Marketing studeert, vermenigvuldig je in IM je professionele training

20 redenen om voor IM te kiezen:

Kwalitatief, pedagogisch, arbeid, economisch, technisch

KWALITATIEVE REDENEN

I. Studeer aan de grootste Digital Business School ter wereld. Meer dan 150 professoren die les geven in onze centra, verspreid over Spanje, Ierland, Mexico, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Colombia, enz.; meer dan 40 programma's gespecialiseerd in digitale marketing, meer dan 7000 studenten uit 26 verschillende landen en een eigen uitgeverij met meer dan 14 gepubliceerde boeken.

II. Double Degree. De student zal, zodra het trainingsprogramma is voltooid, een Diploma behalen dat is geaccrediteerd door de Abat Oliba University en, op professioneel niveau, door IM. Internationaal marketinginstituut.

III. We hebben de ISO 9001: 2008-certificering op het gebied van kwaliteitsbeheer en voldoen aan de UNE 66181-norm die onze online trainingskwaliteit erkent.

IV. Medewerkers en geaccrediteerd door de Abat Oliba University, de Cenfotec Universiteit van Costa Rica, en we zijn onderdeel van de organisaties FEDE (European Federation of Schools), ANCED (National Association of eLearning and Distance Centers) en Adigital (Spaanse vereniging voor economie Digital), onder anderen.

PEDAGOGISCHE REDENEN

V. Effectieve pedagogie: we ontvluchten informatie uit vulstof, we zijn effectief. Zowel in de aantekeningen, als leraren.

Vrijheid om te organiseren zoals je wilt, studeren in de volgorde die je wilt en afleveren wanneer je wilt.

VI. Onderwijzend personeel Het zoekproces van de leraar is intens en veeleisend. We hebben geweldige professionals op het gebied van digitale marketing die ervan genieten hun ervaring over te dragen. Onze leraren maken ons geweldig.

VII. Volledige ondersteuning van leraren: je hebt alle leraren tijdens de training, niet alleen als je je onderwerp bestudeert.

VIII. Integraal Ondersteuningscentrum: we willen veel IM-ambassadeurs die slagen in de wereld die voor ons ligt. We doen er alles aan om het u gemakkelijk te maken om er een te worden. We plaatsen geen obstakels

IX. Modaliteit van de studie. We hebben drie modaliteiten afhankelijk van de behoeften van de student: eLearning (100% online), Blended eLearning (face-to-face en online combinatie) en de Summer School, intensieve cursussen gedurende de maanden juni en juli.

X. We bieden 3 verschillende soorten klassen:

 1. Klassen *:
  dynamische klassen ontworpen om de theoretische kennis toe te passen op het meest praktische terrein.
 2. Virtuele klassen:
  Online lessen gericht op het op een praktische manier oplossen van twijfels bij studenten
 3. Face-to-face masterclasses:
  conferenties van hooggekwalificeerde sprekers om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing bekend te maken, die studenten in Barcelona kunnen bijwonen, of in de wacht kunnen worden gezet via onze virtuele campus.

ARBEIDSREDENEN

XI. Baan en stage Meer dan 40% van onze studenten die stage lopen, worden uiteindelijk aangenomen door bedrijven.

XII. Verbinding met de sector: de sector heeft werknemers nodig en studenten hebben werk nodig. Wij fungeren als een connector om vraag en aanbod te voldoen.

XIII. Overeenkomsten met grote digitale bedrijven zoals Ebay en momenteel, in het proces van samenwerking met Google, LinkedIn, Twitter, Facebook, enz ... Daarnaast zijn wij verbonden aan het Ministerie van Spaanse Werkgelegenheid in het kader van het project Ondernemerschap en Jeugdwerkgelegenheidsstrategie.

XIV. In bedrijfsopleiding. Gespecialiseerd advies voor bedrijven, we helpen de HR-afdeling om de beste training te kiezen op basis van de behoeften van de werknemers van uw bedrijf

ECONOMISCHE REDENEN

XV. Democratisering van opleiding. Bij IM willen we dat iedereen digitale marketing op een hoog niveau kan bestuderen, daarom passen we de prijzen van al onze trainingsprogramma's aan, omdat dit de meest concurrerende in de markt is.

XVI. Gratis financiering. In IM bieden we u de mogelijkheid om uw training GRATIS met ons te financieren, zonder enige rente, of, als u meer termijnen wilt of ze op tijd verdeelt, kunt u het doen met Banc Sabadell, tegen 0% rente.

XVII. Bonustraining voor alle medewerkers via de Tripartite Foundation. Als uw bedrijf genoeg krediet heeft, is onze training 100% gesubsidieerd.

XVIII. ISIC International Card. Al onze studenten hebben de Student International Identity Card, met kortingen en exclusieve voordelen (musea, elektronica, winkels, reizen, enz.) In meer dan 120 landen.

TECHNISCHE REDENEN

XIX. Faciliteiten. Al onze klaslokalen hebben een computer per student van de laatste generatie HP **, digitale schoolborden, ruime en moderne ruimtes en een glasvezel-wifi-netwerk (300 Gb) met hoge prestaties met apparatuur van Aruba, de meest geavanceerde van de markt.

XX. Educatief platform Onze virtuele campus is op maat gemaakt voor ons en de behoeften van onze studenten. Het is een van de meest complete en bruikbare die er zijn. 24 uur per dag beschikbaar voor alle studenten, met persoonlijke docenten en tutoren die je tijdens je training zullen vergezellen.

(*) Deze modaliteit alleen voor face-to-face studenten

(**) Materiaal beschikbaar op het hoofdkantoor van Barcelona. De rest van de kantoren, te raadplegen.

WAT BEWAKT DE VS?

Bied de beste training in digitale marketing aan en maak deze voor iedereen beschikbaar . Digitale marketing zou niet het eigendom moeten zijn van een paar bedrijven.

Daarom genereren we elk jaar meer banen en bereiden we meer professionals voor op de arbeidsmarkt . Ongeacht de herkomst van de studenten, met gelijke kansen voor iedereen .

We voeden, inspireren en werken samen met een gemeenschap van studenten, alumni, professoren en professionals uit de sector die een levend en actief netwerk bevorderen. Een relationeel systeem om elkaar te ondersteunen in de complexe digitale omgeving.

IN IM, VINDT U

 • Respect voor mensen, instellingen en wat zij vertegenwoordigen.
 • Verdediging van ethisch gedrag , integriteit en vrijheid van denken.
 • Open leermodel , waarbij formele en informele methoden worden gecombineerd ten gunste van het gebruik van nieuwe technologieën en hun mogelijkheden.
 • Dynamisering van de arbeidsmarkt, het verbinden van studenten en bedrijven. Herintroductie van profielen op de arbeidsmarkt.
 • Kwaliteit in onze processen, diensten en roeping voor gezamenlijke deelname aan onze acties.
 • Democratisering van opleiding
 • Cercanía om afstanden te brengen en dat online iets dichtbij en vertrouwd wordt.
 • Implicatie: onze doelstelling is dezelfde als die van de student, dat de beste professional in Digital Marketing uit het instituut komt.
Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:


Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Word een hooggekwalificeerde professional om te werken in Digital Marketing. Krijg aanwezigheid in de RRSS die de fundamentele hulpmiddelen beheert. ... [+]

De Master in Digital Marketing komt voort uit de behoefte van de 2.0-markt, wiens vraag vereist hooggekwalificeerde professionals op alle gebieden van digitale marketing

Waarom de professionele master in digitale marketing en sociale netwerken?

Digital Marketing ontstaat als reactie op de behoeften van Market 2.0 en vereist de integratie van hooggekwalificeerde professionals in al hun domeinen. Deze discipline combineert traditionele marketingstrategieën met nieuwe methoden die kunnen profiteren van de bijzonderheden van het digitale medium en anticiperen op de toekomst.

Deze training biedt u onderzoeksmethoden, creatieve processen en krachtige technische hulpmiddelen voor het effectief uitvoeren van digitale marketingcampagnes, strategische plannen voor sociale media en acties in verschillende digitale kanalen die een hoge winstgevendheid voor uw bedrijf garanderen.... [-]

Spanje Barcelona Madrid
September 2019
Spaans
Deeltijd
14 maanden
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Het meest complete en praktische specialisatieprogramma voor digitale marketing dat tot nu toe bestaat. Het omvat alle disciplines van online marketing die u moet beheers ... [+]

Waarom dit programma?

De digitale wereld is niet langer een optie, maar een vereiste. Bedrijven, die tot voor kort schuchter digitaal waren, uitgroeien tot structuren waarbij digitalisering is een diepgaande en complexe realiteit (communicatie, logistiek, marketing, verkoop, human resources, enz.). Dat is wanneer een niet aflatende vraag naar goed opgeleide vakmensen zich voordoet om nieuwe eisen van de markt te voldoen.

De Global Master in Digital Management biedt je alles wat je nodig hebt om vloeiend in de online omgeving te bewegen en projecteert je professionele carrière met onherhaalbare trainingsvoorwaarden.

Vandaag is het de meest speci fi eke en volledige aanbod in Digital Marketing in het Spaans wereldwijd. We hebben hun uiterste best gedaan om een ​​bijgewerkte inhoud en de mogelijkheid om een ​​voorsprong op uw concurrenten te krijgen mee te nemen.... [-]

Spanje Barcelona Madrid
September 2019
Spanish (Spain)
Voltijd
2 jaren
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Bouw een online bedrijf vanaf nul en zorg voor elk detail. Genereer uw E-Commerce-project en pas Digital Marketing-tools toe om uw verkopen op een creatieve manier te sti ... [+]

Jaar na jaar groeit de omzet in de online verkoopsector. De arbeidsmarkt heeft steeds meer professionals nodig die in staat zijn om een e-commerce effectief te creëren, beheren en monitoren.

Waarom de professionele master in digitale marketing

De omzet in de online verkoopsector neemt elk jaar toe en de arbeidsmarkt vereist professionals die in staat zijn om een e-commerce effectief te creëren, beheren en volgen.

De professionele master in digitale marketing

doelstellingen

Wees een expert in Digital Marketing met geweldige tools voor e-commerce

Werk als een expert op elk gebied van online marketing en e-commerce.Beheers alle gebieden van online marketing van communicatiestrategieën tot de gedetailleerde analyse van de resultaten in actieplannen.Lead e-commerce projecten, efficiënt beheren en verhogen van de omzet van een bedrijf.Voor wie is het bedoeld?Voor mensen die hun eigen online winkel willen maken en over de nodige middelen beschikken om deze met succes te beheren.Aan al die mensen die op het gebied van digitale marketing werken en die de nodige kennis en hulpmiddelen van de huidige online sector nodig hebben.Professionals uit alle delen van het bedrijf die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen en begrijpen van de belangrijke veranderingen die het internet veroorzaakt in marketing- en e-commerce-strategieën.programma... [-]
Spanje Barcelona Madrid
September 2019
Spaans
Deeltijd
14 maanden
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Met deze executive programma zal de kennis en vaardigheden die nodig zijn te verwerven om uw bedrijf te verbeteren in de digitale omgeving. ... [+]

Waarom dit programma?

Er is een groot aantal en de verscheidenheid van digitale hulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw bedrijf ten goede komen. De vraag is, wist je dat? En nog belangrijker, weet u hoe om te profiteren?

Met deze executive programma zal de kennis en vaardigheden die nodig zijn te verwerven om uw bedrijf te verbeteren in de digitale omgeving. U vindt er een praktische, transversale vinden en gericht op het behalen van resultaten, training waarin je leert om de mogelijkheden van de belangrijkste digitale middelen op basis van uw zakelijke doelstellingen te benutten.

objectief"Je leert om te profiteren van digitale hulpmiddelen belangrijkste voordeel van uw bedrijf"Vertrouwd te maken met de belangrijkste instrumenten voor de digitale projectie van een bedrijf.Kennen de mogelijkheden van deze tools.Weten hoe u het meeste van de verschillende digitale middelen om uw online bedrijf te promoten.Het verwerven van een strategische visie om teams te coördineren en zakelijke doelen te bereiken.Aan wie zij is gericht?... [-]
Spanje Barcelona Madrid
Vraag informatie aan
Spanish (Spain)
Voltijd
8 maanden
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands