Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren Marketing in IM

Als je studeert Digital Marketing, IM vermenigvuldig je professionele training

20 redenen om IM te kiezen:

Kwalitatieve, onderwijs, arbeid, economische, technische

KWALITATIEVE REDENEN

I. Digital Business studies op 's werelds grootste School. Meer dan 150 docenten die lesgeven van onze centra in heel Spanje, Ierland, Mexico, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Colombia, etc; meer dan 40 gespecialiseerde programma's in Digital Marketing, meer dan 7000 studenten uit 26 verschillende landen en eigen uitgeverij meer dan 14 boeken gepubliceerd.

II. Double Degree. De student, zodra de opleiding is voltooid, kunt u een programma geaccrediteerd door de Universiteit Abat Oliba Diploma en professioneel niveau, door IM krijgen. International Marketing Institute.

III. Wij hebben de ISO 9001: 2008 kwaliteitsmanagementsysteem voldoen aan de UNE 66.181 dat onze kwaliteit van de online training herkent.

IV. Partners en geaccrediteerd door de Universiteit Abat Oliba, de Cenfotec Universiteit van Costa Rica, en we zijn een deel van de FEDE (Europese Federatie van Scholen), ANCEERDE (Nationale Vereniging van Centra eLearning en afstand) en ADIGITALE (Spaanse vereniging van Economische Organisaties digital), onder anderen.

pedagogische redenen

V. Effectieve Pedagogiek: we lopen vanaf de filler informatie, we effectief zijn. Zowel de aantekeningen, en leraren.

De vrijheid om zich te organiseren zoals u dat wenst, studie in de gewenste volgorde en maak leveringen op elk gewenst moment.

VI. Faculteit. Het zoekproces is intens en veeleisend docenten. We hebben veel professionals van Digital Marketing die genieten van het verplaatsen van hun ervaring. Onze docenten maken ons grote.

VII. Uitgebreide ondersteuning van de leerkrachten: de voorzieningen zijn alle leraren tijdens de training, niet alleen terwijl je hun onderwerp te bestuderen.

VIII. Integrale support center: We willen vele ambassadeurs bij IM wereld vooruit te slagen. Wij zullen ons doen best om u één worden. Wij hebben geen obstakels te zetten.

IX. Studie-modus. We hebben drie typen, afhankelijk van student nodig heeft: eLearning (100% online), Blended eLearning (in persoon en online-combinatie) en Summer School, intensieve cursussen in de maanden juni en juli.

X. Wij bieden 3 verschillende klassen:

 1. Gezicht klassen *:
  dynamische klassen om de theoretische kennis om meer praktische veld uit te voeren.
 2. Virtual klassen:
  online lessen gericht op het oplossen van praktische vragen van studenten
 3. Masterclasses worden geconfronteerd:
  hooggekwalificeerde sprekers conferentie om de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing, waarin studenten kunnen bijwonen in Barcelona, ​​of zie opgehouden werden door onze virtuele campus bekend te maken.

arbeidsredenen

XI. Job en Stage. Meer dan 40% van onze studenten die praktijken uiteindelijk worden ingehuurd door bedrijven.

XII. Aansluiting op de sector: de sector moet werknemers en studenten nodig hebben om te werken. Wij treden op als een connector om vraag en aanbod te voldoen.

XIII. Digitale overeenkomsten met grote bedrijven zoals Ebay en op dit moment in het proces van samenwerking met Google, LinkedIn, Twitter, Facebook, etc ... We zijn ook verbonden met het binnen uw project strategie voor ondernemerschap en werkgelegenheid voor jongeren Spaanse Ministerie van Werkgelegenheid.

XIV. In Company formatie. Enterprise gespecialiseerd advies, helpen we de HR-afdeling om de beste opleiding kiezen op basis van de behoeften van de medewerkers van uw bedrijf

economische redenen

XV. Democratisering van de opleiding. IM willen we iedereen om digitale marketing te studeren op een hoog niveau, dus we geregeld de prijzen van al onze opleidingen, de meest concurrerende in de markt.

XVI. Gratis financiering. IM bieden wij de mogelijkheid om uw training met ons gratis te financieren zonder enige belangstelling, of, als u meer kosten wilt of breken ze in de tijd, je kunt doen met Banc Sabadell, tegen 0% rente.

XVII. Gesubsidieerde training voor alle medewerkers via de tripartiete Foundation. Als uw bedrijf genoeg krediet, onze training is 100% bonifica.

XVIII. Internationale kaart ISIC. Al onze studenten hebben de International Student Identity Card, met kortingen en exclusieve voordelen (musea, elektronica, winkelen, reizen, enz.) In meer dan 120 landen.

technische redenen

XIX. Faciliteiten. Al onze klaslokalen hebben één computer per student de volgende generatie HP **, whiteboards, ruime en moderne ruimtes, en een draadloos netwerk fiber optic (300 Gb) van high performance teams Aruba, de meest geavanceerde op de markt.

XX. Educatieve platform. Onze virtuele campus is op maat gemaakt voor ons en de behoeften van onze studenten. Het is een van de meest complete en bruikbaar zijn in de wereld. 24 uur per dag voor alle studenten, met docenten en docenten die u tijdens hun opleiding begeleiden aangepast.

(*) In deze stand staan ​​alleen studenten

(**) beschikbaar op het hoofdkantoor van Barcelona Team. Andere locaties, te raadplegen.

Wat drijft ons?

Bieden de beste opleiding in digitale marketing en beschikbaar te maken voor iedereen. Digitale marketing moet niet patrimonium van een paar bedrijven.

Dus elk jaar dat we het genereren van meer banen en meer professionals voorbereiding op de integratie in de arbeidsmarkt. Onafhankelijk van de herkomst van de studenten, met gelijke kansen voor iedereen.

We leiden, inspireren en samen te werken met een gemeenschap van studenten, alumni, docenten en professionals het bevorderen van een levendige en actieve sector netwerk. Een relationele systeem om elkaar te steunen in de ingewikkelde digitale omgeving.

VINDEN IN IM

 • Respect voor particulieren, instellingen en waar ze voor staan.
 • Verdediging van ethisch gedrag, integriteit en de vrijheid van denken.
 • Open leren model, een combinatie van formele en informele methoden in de richting van het gebruik van nieuwe technologieën en hun mogelijkheden.
 • Revitalisering van de arbeidsmarkt, het aansluiten van studenten en bedrijven. Profilering terugkeer op de arbeidsmarkt.
 • Kwaliteit in onze processen, diensten en toewijding aan gezamenlijke deelname aan onze acties.
 • Democratisering van het onderwijs
 • Nabijheid van online afstanden te brengen en worden omgevormd tot iets sluiten en vertrouwd.
 • Implicatie: ons doel is hetzelfde als de student, dat het Instituut van de best mogelijke professionele Digital Marketing.
Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Op dit moment om concurrerend te zijn in elk bedrijf is het essentieel om haar aanwezigheid in digitale omgevingen te exploiteren zijn. Het is de beste manier om te evolu ... [+]

Waarom deze Master?

Op dit moment om concurrerend te zijn in elk bedrijf is het essentieel om haar aanwezigheid in digitale omgevingen te exploiteren zijn. Het is de beste manier om te evolueren als een bedrijf, zowel economisch als strategisch.

Deze Executive Master 's graden draai je in een expert in het bedrijfsleven digitaal, met een theoretische basis die zal u toelaten om de juiste beslissingen te oordeelkundig te nemen. Je zult in staat te ontwerpen en coördineren van projecten en bedrijfsstrategieën.

doelstellingen"Je zult in staat zijn om te bedenken en directe digitale projecten met een gegarandeerd succes"Het hebben van een brede en transversale visie van de verschillende digitale business modellen.Het winnen van een theoretische en praktische basis voor het maken van de beste beslissingen voor de planning en uitvoering van digitale strategieën.Het verwerven van een strategische visie om teams te coördineren en zakelijke doelen te bereiken.Het bereiken van garanties de digitale transformatie van uw bedrijf.Aan wie zij is gericht?... [-]
Spanje Barcelona Madrid Ierland Dublin  + 1 Meer
October 2019
Voltijd
14 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Je weet hoe veel digitale tools die je tot je beschikking hebt? Weet jij het? En nog belangrijker, weet u hoe u het voordeel van uw bedrijf te benutten? ... [+]

Waarom deze Master?

Je weet hoe veel digitale tools die je tot je beschikking hebt? Weet jij het? En nog belangrijker, weet u hoe u het voordeel van uw bedrijf te benutten?

Deze executive master's degree zal de kennis en vaardigheden om uw bedrijf te stimuleren met de belangrijkste digitale tools bieden. Je leert om de mogelijkheden van de beste digitale bronnen te exploiteren met praktisch en gericht op het behalen van bedrijfsdoelstellingen training.

doelstellingen"Je leert om resultaten door het strategisch gebruik van digitale hulpmiddelen te bereiken"Vertrouwd te maken met de belangrijkste instrumenten voor de digitale projectie van een bedrijf.Kennen de mogelijkheden van deze tools.Weten hoe u het meeste van de verschillende digitale middelen om uw online bedrijf te promoten.Het verwerven van een strategische visie om teams te coördineren en zakelijke doelen te bereiken.Aan wie zij is gericht?... [-]
Spanje Barcelona Madrid Ierland Dublin  + 1 Meer
October 2019
Voltijd
14 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Professional Master in Community Manager en Digital Strategies ... [+]

Opgevat als social media kanalen waar de mensen praten en praten over merken ze zijn geworden van essentieel belang communicatieplatform 2.0

Waarom de Professional Master in Community Manager en Professional Digital Strategies?

Met een grote reputatie in sociale kanalen, kan een bedrijf exponentieel groeien door de activiteit van zijn klanten, ook contentmakers in RRSS-. Zowel de Community Manager en Social Media Marketing is verantwoordelijk voor het mogelijk maken van de verspreiding en de positieve invloed van een bedrijf op sociale netwerken.

Professional Master in Community Manager en Digital Strategies biedt de mogelijkheid om professioneel te specialiseren in een van deze gebieden. Een officiële, volledige en cutting-edge training geeft u twee van de posten geëist door bedrijven op het gebied van digitale marketing.... [-]

Spanje Barcelona Madrid
September 2019
Deeltijd
14 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Digital Marketing is een antwoord op de behoeften van de markt 2.0 en vraagt ​​om de integratie van hooggekwalificeerde professionals op alle gebieden. Deze discipline co ... [+]

De Master in Digital Marketing komt voort uit de behoefte in de markt 2.0 waarvoor de vraag vereist hooggekwalificeerde professionals op alle gebieden van digitale marketing

Waarom de Professional Master in digitale marketing en sociale netwerken?

Digital Marketing is een antwoord op de behoeften van de markt 2.0 en vraagt ​​om de integratie van hooggekwalificeerde professionals op alle gebieden. Deze discipline combineert traditionele marketing strategieën met nieuwe methoden in staat zijn om de eigenaardigheden van digitale media te benutten en te anticiperen op de toekomst.

Deze training zal onderzoek methodologieën, creatieve processen en krachtige technische tools bieden om effectief digitale marketing campagnes, strategische plannen voor Social Media en acties in diverse digitale kanalen uit te voeren om het rendement te garanderen voor uw bedrijf.... [-]

Spanje Barcelona Madrid
September 2019
Deeltijd
14 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Professional Master in Digital Marketing & E-Commerce beschikt over alle benodigde gereedschappen en de handel in online verkoop of het starten van een bedrijf vanuit ... [+]

Jaar na jaar, groeit de omzet in de sector van de online verkoop. De arbeidsmarkt in toenemende mate behoefte professionals die in staat zijn om te creëren, beheren en bewaken van een E-Commerce effectief.

Waarom de Professional Master in Digital Marketing & E-Commerce?

De omzet in de sector van de online verkoop stijgt elk jaar en de arbeidsmarkt vereist professionals te creëren, beheren en bewaken van een e-commerce effectief.

Professional Master in Digital Marketing & E-Commerce beschikt over alle benodigde gereedschappen en de handel in online verkoop of het starten van een bedrijf vanuit het niets methodieken aan te moedigen. Het is de meest uitgebreide training als je wilt om de dynamiek van Digital Marketing in de diepte te leren kennen en zijn gespecialiseerd in de e-commerce sector.... [-]

Spanje Barcelona Madrid
September 2019
Deeltijd
14 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

De identiteit van een merk is de essentie van een bedrijf en het imago, de beste showcase. Professional Master in Social Media Strategies, branding en reclame Digital is ... [+]

Het beroepsprofiel van Social Media expert wordt steeds complexer. Het bedrijf moet een persoon om het spectrum van activiteiten rondom deze rol te dekken,

Waarom de Professional Master in Social Media Strategies, branding en reclame Digital?

De identiteit van een merk is de essentie van een bedrijf en het imago, de beste showcase. Professional Master in Social Media Strategies, branding en reclame Digital is de meest uitgebreide training om zich te specialiseren in de impact van een merk op de markt.

Deze training combineert twee essentiële pijlers van Digital Marketing; het goede imago van het merk door middel van Personal Branding en een sterke invloed op sociale kanalen door middel van effectieve communicatie strategieën. Met beide tools die u een onfeilbare beroepsprofiel op de arbeidsmarkt te bereiken.... [-]

Spanje Barcelona Madrid
September 2019
Deeltijd
14 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

In de Professional Master in Digital Communication Strategies & Marketing Online ontvangt u uitgebreide training, zodat u met succes de rol van directeur van Digital ... [+]

De vraag naar communicatie specialisten, die de digitale media beheersen groeit exponentieel.

Waarom de Professional Master in Digital Communication Strategies & Marketing Online?

Digital Marketing is een essentieel instrument voor de ontwikkeling van een bedrijf component geworden. De sector vereist strategieën die in staat is het genereren van originele en effectieve communicatie een maximaal rendement van een bedrijf hooggekwalificeerde professionals waarborgen.

In de Professional Master in Digital Communication Strategies & Marketing Online ontvangt u uitgebreide training, zodat u met succes de rol van directeur van Digital Communication kunnen uitoefenen; het voorstellen van de beste actie plannen voor uw bedrijf en het analyseren van de resultaten om de prestaties dagelijks te verbeteren.... [-]

Spanje Barcelona Madrid
September 2019
Deeltijd
14 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands