Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

Het Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social is een wetenschappelijke en culturele stichting die onder meer medische educatie, patiënttevredenheid en de ontwikkeling van exponentiële geneeskunde tot doel heeft.

De forums en activiteiten van het bedrijf bouwen een stroom van meningen op om het model van uitmuntendheid en innovatie in gezondheid te promoten.

We promoten een mentaliteitsverandering die gericht is op het creëren van gezonde gewoonten en proactieve leiders.

Medisch onderwijs

We promoten de training van professionals en de ontwikkeling van opinieleiders

  1. We dragen bij aan de ontwikkeling van de professionele competentie van managers, artsen, apothekers, verpleegkundigen en tandartsen.
  2. We trainen professionals en toekomstige leiders in vaardigheden en goede praktijken, zodat ze waarde kunnen creëren in de gezondheidssector.
  3. We ontwikkelen trainingsactiviteiten en dynamische tools die solide ondersteuning bieden in de beroepspraktijk.

Geniet van onze knowhow

We worden ondersteund door 20 jaar expertise. Sinds 1996 innoveren in gezondheid, kennisoverdracht en training van professionals.

113785_rsz_adobestock_100209996.jpg

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social

Verwerven van de nodige vaardigheden om de technieken van de organisatie van evenementen te promoten en toe te passen; Faciliteer planningssystemen en vaardigheden die he ... [+]

inhoudGrondbeginselen van het protocolJuridisch kader van het protocolDe kunst van uitnodigenOrganisatie van evenementen en ceremonieelDe constructie van de Europese UnieGemeenschapsinstellingenLegislation of protocol in the European UnionGewoonten en gebruiken van de lidstatenInternationaal en diplomatiek protocolBedrijfsimagopublic relationsretoricamededelingafzetmanagementvaardighedenLaatste projectdoelstellingenVerwerven van de nodige vaardigheden om de technieken van de organisatie van evenementen te promoten en toe te passenFaciliteer planningssystemen en vaardigheden die de institutionele relaties helpen verbeteren.Ontwikkel de technieken en kennis in het protocol.Toelatingsvoorwaarden... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
18 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Address
Calle de Joaquín Costa, 16, 28002 Madrid
28002 Madrid, Madrid, Spanje