Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Ortega y Gasset Universitair Onderzoeksinstituut , IUIOG, is een kenniscentrum voor postdoctorale studies verbonden aan de Complutense Universiteit van Madrid . E specializado voor meer dan 30 jaar in de ontwikkeling en levering van doctoraten en meesters van hoge kwaliteit op het gebied van Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen en Health Sciences, de programma's hebben officiële erkenning en ook door ranking prestige. Verschillende van de programma's behoren tot de beste in Spanje in hun specialiteit en hun lesmodel bevordert de onderwijskwaliteit en projectie van studenten.

foto met dank aan Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Ervaring van afgestudeerden

foto met dank aan Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

FOM-community

Het is een virtuele ruimte en ontmoetingsplek voor docenten en studenten. Via deze culturele en academische ruimte hebben studenten toegang tot een rijke agenda van culturele activiteiten georganiseerd door de Ortega - Marañón Foundation , een instelling met grote internationale projectie die het Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset Institute, het Institute of Humanities, beheert en host en Gregorio Marañón Gezondheidswetenschappen en internationale programma's.

Evenzo biedt de FOM-gemeenschap gedetailleerde informatie over het volledige IUIOG-trainingsaanbod met een breed scala aan cursussen. Ook opgenomen via forums, publicaties en collectieve activiteiten die studenten verbinden met een netwerk van afgestudeerden waarbij studenten uit meer dan 22 landen betrokken zijn.

Locaties

Madrid

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Address
Instituto Universitario Ortega y Gasset
c/ Fortuny, 53 -

28010 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje
Telefoonnr.
+34 917 00 41 00

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden