Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Universitair Onderzoeksinstituut is een expertisecentrum gespecialiseerd in postdoctorale studies met meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van hoogwaardige doctorale en masterprogramma's. Ons trainingsaanbod heeft officiële erkenning en ook prestigieuze rankings.

Onze visie: academische kwaliteit en studentenprojectie.

foto met dank aan Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Ervaring van afgestudeerden

De Campus ligt in het centrum van Madrid, en in een emblematisch gebouw, de oude Residencia de Señoritas, gelegen aan de samenvloeiing van de straten Fortuny en General Martínez Campos. Deze instelling speelde een belangrijke rol bij de integratie van Spaanse vrouwen in professionele gebieden. Onder de leraren werden figuren als María Zambrano, Zenobia Camprubí, Gabriela Mistral, Victoria Ocampo, María Martínez Sierra en Clara Campoamor benadrukt. En vanuit hun klaslokalen kwamen pedagogen als Juana Moreno, María Comas Camps, Carmen Castilla, Margarita de Mayo Izarra en Carmen Isern; wetenschappers zoals María García Escalera of Cecilia García de Cosa; beleid zoals Victoria Kent, of juristen zoals Matilde Huici.

De bibliotheek is in 1978 omgevormd tot het hoofdkantoor van de Ortega y Gasset Foundation en onderscheidt zich van de 13.000 volumes van José Ortega y Gasset, waaraan bibliografische collecties van vooraanstaande intellectuelen, nationale en internationale instellingen zijn toegevoegd. ; en in 2011, en dankzij de fusie met de Gregorio Marañón Foundation, van de bibliotheek van Gregorio Marañón.

De Campus heeft alle benodigde faciliteiten om trainingen te geven en is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën om zowel leraren als studenten de voltooiing van hun respectievelijke banen te vergemakkelijken.

De samenvloeiing van de omgeving met de aanwezigheid van vooraanstaande professionele en intellectuele experts, die hun onderwijs uitoefenen, dragen ertoe bij om IUIOG een geschikte omgeving te bieden om een uitstekende opleiding te verwerven, een passie voor onderzoek te koesteren en een kritische geest te creëren die Het stelt onze studenten in staat om hun persoonlijke en professionele uitdagingen het hoofd te bieden.

foto met dank aan Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

FOM-community

Een virtuele ruimte waar docenten en studenten hun ontmoetingspunt hebben. De beste agenda voor culturele activiteiten georganiseerd door de Ortega Marañón Foundation en alle merken en instellingen die het host: IUIOG , Instituto Marañón , Goberna en internationale programma's.

De meest actuele informatie over het trainingsaanbod en de toegangspoort tot de virtuele campus, waar studenten toegang hebben tot de academische inhoud, forums, activiteiten en alle noodzakelijke hulpmiddelen voor de ontwikkeling van virtuele sessies.

Studenten moeten toegang hebben tot de virtuele campus via de FOM-communitypagina . De academische coördinatie van het programma zal hen voorzien van een gebruikersnaam en wachtwoord, zodat ze toegang hebben. Om vertrouwd te raken met de werking van dit platform, zullen basisinstructies voor gebruik worden verstrekt.

Locaties

Madrid

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Address
Instituto Universitario Ortega y Gasset
c/ Fortuny, 53 -

28010 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje
Telefoonnr.
+34 917 00 41 00