ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

"Als je van de gezondheidssector, mensen helpen te voorkomen en behandelen van ziekten, onderzoek of een activiteit met betrekking tot natuurlijke therapieën, je moet je de trein in een school die een solide basis voor uw professionele toekomst biedt."

Geschiedenis

Ismet(Hoger Instituut voor Traditionele Geneeskunde) werd opgericht in 1992, was de hand van José Luis Badrena, en ingehuldigd door de decaan van de faculteit van de Traditionele Chinese Geneeskunde in Peking. Ismet geboren met het doel van het geven van training in natuurlijke therapieën, zodat studenten de beste professionals in de gebieden die we Natuurgeneeskunde en homeopathie, MedicinaTradicional China en Acupunctuur, technische handleidingen, Osteopathie, Wellness en natuurlijke esthetiek, Coaching en gezondheid te onderwijzen kan worden , Persoonlijke groei en energie therapieën. Sindsdien, tot op heden, Ismet blijft evolueren en uit te breiden haar aanbod, in aanvulling op de integratie van de alledaagse ervaring opgedaan door de jaren heen, beiden afgestudeerd, meesters en voortgezette opleiding en de klinische praktijk voor nieuwe studenten.

Meer dan twintig jaar ervaring, die een groot aantal studenten en meer dan duizend studenten in actieve achter ons hebben doorgegeven. Parallel aan de oprichting van de school lanceerde ook de therapie centrum, met het tweeledige doel bij te dragen aan de uitvoering van de onderzochte methoden van onderzoek en dienen als een essentiële aanvulling in de opleiding van hun studenten.

Ismet werkt momenteel met UCC-UVic (Centrale Universiteit van Catalonië - Universiteit van Vic) centrum en UCAM (Katholieke Universiteit San Antonio van Murcia).

school

Waarom studeren bij ons

 • We hebben flexibele werktijden en studie methodieken (in persoon of online), aan te passen aan uw werk en gezinsleven.
 • De afgestudeerde leerplannen werden ontwikkeld en op basis opleiding gidsen IES (Institut d'Estudis Gezondheid - Ministerie van Volksgezondheid van de Generalitat de Catalunya).
 • Wij bieden u een docententeam van meer dan 100 professionals die combineren onderwijs met hun klinische praktijk
 • Elk jaar voerden we circa 250 seminar en geval, of inleidende of specialisatie
 • Wij bieden professionele ontwikkeling door middel van klinische praktijken met echte patiënten en praktijken bij sportevenementen. Elk jaar worden ongeveer 18.000 bezoeken zijn gemaakt
 • Overeenkomsten met nationale en internationale universiteiten om universitaire graden zichzelf te verkrijgen op het gebied van natuurlijke therapieën
 • Door middel van de arbeidsmarkt elk jaar meer dan 200 vacatures openingen bewegen ... een kijkje nemen op Instagram, plaatsen we ze daar!
 • ISMETalumni, alumnivereniging Ismet, biedt kortingen en speciale prijzen op diverse exclusieve diensten voor oud-studenten Ismet ... een gratis dienst
 • Wij zijn het enige centrum in het gebied gelegen in een gebouw van meer dan 2000m2 in de linker eixample.

Ten slotte is de communautaire Ismet biedt gratis lezingen en workshops, excursies, voortgezet onderwijs, informatie-industrie en andere buitenschoolse activiteiten.

school

online mode

"In deze modus kunt u trainingsprogramma's te bestuderen, zonder dienstregeling en zonder verplaatsing '

Belangrijkste kenmerken van de online-modus:

 • Het didactisch materiaal gepresenteerd door hoofdstukken en onderwerpen wordt aangevuld met de evaluatie van materialen: oefeningen, opdrachten, examens, evaluatieve en auto - evaluatie tests forums werken. Dit alles om ervoor te zorgen onderwijzen en leren dynamiek die begrip vergemakkelijkt en bevordert het leren.
 • Persoonlijke begeleiding door docenten gespecialiseerd op het gebied, dat het leren van en begeleiden studenten. Interactive campus gemeenschap bevordert de communicatie tussen docenten en studenten en maakt het mogelijk de evolutie van de student op basis van hun mogelijkheden.
 • Bevordert de participatie van de studenten. De student is in voortdurend contact met zijn klasgenoten en zijn leraar. Bovendien, permanente evaluatie (forums, debatten, groepsoefeningen, e) bevordert de motivatie om te leren. Alle klasgenoten en docenten participeren in opleiding (delen vragen, ideeën en verklaringen), en levert dus een "feed back" effect aan beide zijden.
 • Het is flexibeler, want er zijn geen schema's of beperkte tijd. De student kiest bij om te studeren en voor hoe lang. Hiermee kunt u de cursus aan te passen aan elke specifieke behoefte.
 • Campus faculteit blijft actief van september tot juli. Tijdens de maand augustus de student heeft nog steeds toegang tot de Campus om lessen te beoordelen of inhalen op kwesties die te laat gaan.
 • Permanente evaluatie. De student wordt geëvalueerd, rekening houdend met hun evolutionaire proces in de loop. Zo is daar de cursus begint tot de einddatum, het zal worden geëvalueerd met behulp van verschillende processen: oefeningen, tests, examens, werk, deelname aan fora, etc en de som van al deze proeven zal leiden tot het eindcijfer natuurlijk. Student resultaten worden bestudeerd door een wetenschappelijke commissie voor verdere validatie.
 • Monitoring leren. Online training systeem Ismet, geeft studenten de mogelijkheid om hun vooruitgang te controleren tijdens hun leerproces. In die zin is de student zich ten volle bewust op alle momenten van uw huidige academische status en kan daarom het niveau van hun studie aan te passen aan de behoeften van elk ogenblik. Te overwinnen materialen zijn niet gemaakt (nog hangende en wordt gereguleerd door de toediening) proctored examens.

technische vereisten:

 • Device browser die Flash-content kan spelen
 • Minimale schermresolutie 1024 x 768
 • Internet-verbinding en de snelheid aanbevolen 20 Mb
 • Mozilla Firefox webbrowser wordt aanbevolen. Android-tablet als de Dolphin web browser. Mocht Ipad, de Puffin webbrowser
 • Plugin Flash Player 6, tenminste. Aanbevolen na het mooi bijgewerkt
 • Het is raadzaam om basale computervaardigheden hebben op gebruikersniveau.

Gericht aan

De virtuele campus Ismet geboren voor al die mensen die, voor het werk, persoonlijke of zelfs geografische locatie redenen, ze zijn niet in staat om regelmatig aanwezig te lessen.

Deze training is gericht op zowel mensen zonder eerdere ervaring die wensen om te trainen voor de eerste keer in deze gebieden, zoals professionals die willen hun opleiding aan te vullen of gerecycled in deze kennis, of therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze gebieden of andere aanvullende (chiromasseurs, acupuncturisten, etc.) evenals de gezondheid van werknemers willen hun opleiding op dit gebied (artsen, psychologen, fysiotherapeuten, rechten, etc) aan te vullen.

DOELSTELLINGEN

De fundamentele doelstelling van onze online studies te bieden uitgebreide training op het gebied van natuurlijke therapieën, zodat studenten de kennis die nodig is om dit beroep uit te oefenen kan verwerven. Zo zal de student leren om de functies uit te voeren van een praktisch natuurlijke therapieën en zal trainen met de nodige expertise voor behandelingen met natuurlijke methoden.

Leraren en Materiaal

Met als doel het leveren van een gedegen opleiding en kwaliteit, hebben wij een portefeuille van gespecialiseerde docenten in verschillende gebieden. Waardoor de nakoming van haar bijdrage aan kennis, leraren hebben uitgebreide professionele ervaring die onvermijdelijk verder verrijkt de kwaliteit van online cursussen. Daarnaast zijn er docenten zijn opgeleid om een ​​dynamische en huidige onderwijs, geschikt zijn voor dit type opleiding te bieden, en gecoördineerd door een systeem van educatieve planning.

De student heeft een consultant / a voor elke cursus, die zijn evolutie zal begeleiden tijdens de cursus. Aan de andere kant is er de figuur van coördinator op de lijn, waarvan de belangrijkste functie is om de interactie tussen de student-leraar te coördineren, pedagogische processen te evalueren en te waarborgen en de cultuur van campus.El lesmateriaal nodig is om de cursussen uit te voeren te bevorderen, het wordt aangeboden via de online campus. De academische programma is gemaakt door experts in het veld.

toewijding

De campus leersysteem Ismet online biedt een grote flexibiliteit ten aanzien van roosters. Dus die u toelaat om aan te sluiten op de campus wanneer je wilt en de uren die je wilt, zolang je gaan met betrekking tot de door de vakdocent vastgestelde doelstellingen.

Aan het begin van de cursus, zal de leerkracht daarvan de planning van de inhoud, zodat de student weet vanaf het begin wanneer en welke onderwerpen zullen elke week te bestuderen. De relatie tussen kredieten en uren inzet is 1 krediet = 10 uur gebruik. Het totaal aantal studiepunten (uren van gebruik) verwijst naar de tijd besteed aan het uitvoeren activiteiten en evaluaties en niet om de tijd van de verbinding.

gecertificeerde

Na afloop van de cursus / s monografie / s geregistreerd, en een keer geslaagd voor de beoordeling tests en zich bewust zijn van de betaling, zal een certificaat diploma worden afgeleverd Studeerde gebied. Dit certificaat student data, het aantal uren (credits) cursussen gevolgd, de datum en het aantal kentekenbewijs diploma.El gedetailleerde online cursussen is een verzegelde document en door de school geregistreerd. Het wordt verzonden per e-mail die door de campus in beveiligde PDF-formaat, zodat het kan worden gemanipuleerd, in overeenstemming met de geldende wetgeving in Spanje over de geldigheid van digitale documenten.

Carrièremogelijkheden

Kast of particuliere overleg en praktische Naturist Criterion, Criterion handig of praktisch Homeopathische therapie traditioneel Chinees. Samenwerking: gezondheidscentra en therapieën, schoonheidssalons, spa's, spa's en urban spa's, reformwinkels, sportscholen of centra deportivos.Se is ongetwijfeld een beroep met een hoge maatschappelijke vraag en dus met een grote toekomst .

Internationale

Willen studeren van buiten Spanje? U krijgt toegang tot online training van alle landen in de wereld en de tijd die bij u past, de klassen hebben een startdatum en een einddatum te volgen om een ​​goede gelijke tred te houden, hebt u toegang tot vaak als je wilt tijdens deze periode van de tijd is onbeperkt zolang je kunt verblijven op de campus, op deze manier kun je de lessen die je vaker nodig te versterken.

Locaties

Barcelona

Address
Carrer de Floridablanca, 18-20

08015 Barcelona, Catalonië, Spanje

Spanje Online

Address
Spanje Online, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden