IQS – Universitat Ramon Llull

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren bij IQS

IQS is een universitair centrum van de Society of Jesus, een van de oprichters van Universitat Ramon Llull, met meer dan honderd jaar ervaring en een lange geschiedenis. Nationale en internationale accreditaties garanderen ons doorlopende werk en consolideren ons prestige.

 1. Comprehensive Education
  Onze roeping en onze toewijding zijn om mensen ethisch en volledig te onderwijzen in persoonlijke, academische en professionele termen. Als gevolg hiervan wordt bij IQS de verwerving van professionele vaardigheden gecombineerd met de ontwikkeling van de menselijke dimensie van de student.
 2. Praktische dimensie van de programma's
  De programma's zijn ontworpen om een praktisch, interdisciplinair onderwijs te bieden. IQS faculteit heeft een erkende professionele ervaring in de industrie en het bedrijfsleven, waardoor ze zeer praktische en actuele informatie over de arbeidsmarkt kunnen verstrekken.
 3. Links met Enterprise
  Alle studenten volgen verplichte werkervaringsstages in privébedrijven en de afstudeeropdrachten zijn gericht op het ontwikkelen van praktische toepassingswerkzaamheden, zoals een bedrijfsplan.
 4. Job Exchange en Professional Careers Guidance Service
  Studenten hebben toegang tot de IQS Job Exchange en tot de Professional Careers Guidance Service, waar ze professionele begeleiding en hulp krijgen, vooral bij hun eerste baan.
 5. Internationale roeping
  IQS studentenuitwisselingen met buitenlandse universiteiten vormen een ideale aanvulling op de programmastudies, door een ervaring te bieden die de studenten zowel academisch als persoonlijk verrijkt.
 6. Volledig Engels programma en taalonderwijs
  IQS biedt de mogelijkheid om een aantal afgestudeerde programma's en het undergraduate-programma Business Administration and Management volledig in het Engels of geleidelijk, in het Spaans en het Engels, te volgen, evenals de mogelijkheid om Duits te leren.
 7. Gepersonaliseerde zorg en kleine groepen
  Studenten hebben persoonlijke docenten om hen te begeleiden in academische, professionele en persoonlijke aangelegenheden. De lessen bestaan uit kleine groepen in alle IQS undergraduate- en graduate-programma's.
 8. IQS subsidies
  IQS heeft een uitgebreid programma met beurzen en beurzen, waaronder studiebeurzen voor excellentie en subsidies voor gezinsbijstand.
 9. Professionele specialisatie met IQS Graduate's programma's
  Het aanbod van IQS graduate-programma's biedt studenten de mogelijkheid om hun beroep uit te IQS in een specifiek vakgebied met uitgebreide training.
 10. Onderzoek en kritisch denken
  Onderzoek is een essentiële activiteit om kwalitatief goed onderwijs te bieden, kritisch te denken en bij te dragen aan de vooruitgang van kennis. Om deze reden moedigt IQS onderzoek aan in zijn undergraduate, graduate en Ph.D. programma's.


IQS heeft twee scholen: IQS School of Engineering, waar wetenschappelijke en technische studies worden gegeven, en IQS School of Management, waar economie en bedrijfskunde worden onderwezen.


Internationale uitwisselingen

IQS is volledig toegewijd aan het idee van internationalisering van de wetenschap en is van mening dat sterkere internationale banden leiden tot studies en onderzoek van hogere kwaliteit.

Uitwisseling van studenten met buitenlandse universiteiten is een ideale manier om IQS studies aan te vullen met een ervaring die studenten zowel academisch als persoonlijk zal verrijken. Er worden uitwisselingen gedaan met gerenommeerde buitenlandse universiteiten, waarmee IQS uitwisselingsovereenkomsten heeft gesloten. Specifiek heeft IQS uitwisselingsovereenkomsten met 96 universiteiten: 44 in Europa, 31 in Noord-Amerika, 12 in Zuid-Amerika, 3 in Midden-Amerika, 5 in Azië en 1 in Afrika.

Via haar International Relations Office ondersteunt en begeleidt IQS studenten die een deel van hun programma's in het buitenland willen studeren. Het International Relations Office biedt ook hulp aan alle internationale studenten die naar IQS willen komen.

Dankzij deze internationale uitwisselingen genieten IQS studenten of onderzoekers van de volgende voordelen:

 • Een taal verbeteren: er is geen betere manier om een taal te leren dan te leven in een land waar het gesproken wordt. Dit verbetert hun professionele mogelijkheden, omdat internationale bedrijven kandidaten zoeken die vloeiend een tweede taal spreken.
 • Nieuwe relaties: ze zullen de mogelijkheid hebben om kennis te maken met mensen met een andere kijk en cultuur dan zijzelf, die hen misschien zelfs in hun professionele leven kunnen helpen.
 • Ontwikkeling van vaardigheden: een ervaring om voor een bepaalde periode in het buitenland te wonen, helpt mensen meer verantwoordelijk en toegewijd te worden aan anderen door culturele verschillen te begrijpen.
 • Werkgelegenheid: het contactennetwerk van studenten zal merkbaar internationaal groeien door in het buitenland te studeren, wat de weg vrijmaakt voor andere bedrijven of andere mogelijkheden.


Een roeping voor onderwijs en onderzoek

Het hoofddoel van de IQS School of Engineering is opleiding en onderzoek op het gebied van wetenschap en technologie. De programma's zijn ontworpen om een praktische en interdisciplinaire training te bieden, met speciale aandacht voor zowel fundamentele wetenschap als experimenteel werk.

Onderzoek is een essentiële activiteit om kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden, kritisch te denken en bij te dragen aan vooruitgang in kennis. Dit is de reden waarom IQS onderzoek stimuleert en stimuleert, te beginnen met de niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's en eindigt in PhD's. De IQS School of

Technische faciliteiten omvatten laboratoria, werkplaatsen, piloot- en semi-industriële installaties. In de lesworkshops en labs krijgt elke student een station toegewezen voor individueel gebruik.


Ondernemend karakter

IQS School of Management is internationaal erkend voor de opleiding van hun afgestudeerden in bedrijfskunde en management.

Haar missie is het uitgebreid trainen van mensen met de attitudes, kennis en vaardigheden die hen in staat stellen concurrerende organisaties te creëren, te leiden en te beheren, die op het gebied van industrie en technologie opvallen en zich inzetten voor uitmuntendheid en gerechtigheid.

De professionele ervaring van de faculteit van de IQS School of Management is bekend evenals zijn onderzoeksprofiel, dat zeer veeleisend is van voortdurende productie van bijdragen zoals de publicatie van referentieartikelen, deelname aan congressen, hoofdstukken voor boeken en symposia, onder anderen .

Locaties

Barcelona

Address
IQS
Via Augusta, 390,

08017 Barcelona, Catalonië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

AACSB Accredited