Lees de Officiële Beschrijving

INSA Business, Marketing & Communication School is een prive-Business School met meer dan 30 jaar ervaring in de opleiding betreft, die moet

PROFESSIONALS opleiden van professionals

Wij bieden een breed scala aan up-to-date opleidingen in verschillende gebieden van het bedrijf, altijd inspelen op behoeften van de markt, het opleiden van professionals die in staat zijn om met succes in te voeren arbeidsmarkt dankzij de kennis, vaardigheden en attitudes we brengen, en de ontwerp van een praktische en realistische training plan, gegeven door professionals.

Dit alles overigens vergezeld door andere diensten en de persoonlijke aandacht die u verdient.

INSA werd opgericht in 1984 als reactie op de dringende behoefte van bedrijven om hoog opgeleide mensen op te nemen; mensen met echte en praktische visie op de arbeidsmarkt.

Vanaf het begin, INSA gekozen voor specialisatie op het gebied van Assistant Management and Communication (Public Relations en Marketing). Het goede werk van onze docenten, de flexibiliteit om onze curricula aan te passen en te allen tijde te beschikken over een praktische methodiek heeft gemaakt dat INSA heeft meer dan 13.000 alumni van 40 verschillende nationaliteiten.

Market, politieke, economische en technologische veranderingen hebben geëist dat INSA hun programma's per jaar te werken, het creëren van nieuwe cursussen evenals het aanbieden van onze studenten de mogelijkheid om geheel studeren in het Engels met een groot internationaal perspectief.

Voorts INSA Business, Marketing & Communicatie School onderhoudt verschillende samenwerkingsakkoorden met grote instellingen en de nationale en internationale universiteiten.

De school zijn gevestigd in een oude fabriek volledig gerenoveerd, maar het behoud van de oorspronkelijke structuur met een modern interieur en voorzien van ruime en flexibele klaslokalen verdeeld over drie verdiepingen, dat het leren van en workshops.

Ligt dicht bij Lesseps Square, in de wijk Gracia, zorgt voor een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (metro, FGC, bus, Bicing) en profiteren van alle mogelijkheden die de wijk restaurants, dorm, entertainment gebied, bibliotheken etc diensten ..

De aandacht voor onze studenten en de kwaliteit van het management zijn de belangrijkste assen van INSA:

Klantgerichtheid. Elke student is uniek.
Erkenning van de verplichtingen van de organisatie, zowel met klanten en met medewerkers, raden van bestuur, leveranciers en de maatschappij in het algemeen.
Deelname en de toewijzing van verantwoordelijkheden aan individuen en teams.
Management procedures.
Continue verbetering.

Doel en methodologie

Ons belangrijkste doel is om professionals, in staat om te integreren in de arbeidsmarkt en een werkplaats, met een solide basis van praktische kennis en vaardigheden om hun taken met succes uit te voeren vanaf de eerste dag en, bovendien, geef ze sociaal, professioneel en werken erkenning trainen.

Hiervoor heeft het voortdurend contact met bedrijven en hun behoeften is essentieel en INSA doen het door Professional wie zijn onze leraren en door de aangeboden aan bedrijven diensten en via het alumni-netwerk.

Het bereiken van dit doel zou niet mogelijk zijn zonder een methodologie die het succes van onze programma's ondersteunt en is gebaseerd op:

Up-to-date, dynamische en persoonlijke opleidingsplannen
Persoonlijke aandacht voor studenten
Haar eigen monitoring- en evaluatiesysteem

Alle INSA kwalificaties overeenkomen met de jobaanbiedingen uit de professionele wereld en de arbeidsmarkt die steeds nieuwe professionele specialiteiten die verschilt van de traditionele zijn vereist.

Het bedrijfsleven vraagt ​​om vakmensen in business management, marketing, reclame, public relations en uitvoerende medewerkers, met uitgebreide opleiding, kennis en vaardigheden om nieuwe technologieën te beheersen.

Met onze studies, verwerven studenten sociale, persoonlijke en technische vaardigheden, evenals de instrumenten die nodig zijn voor een succesvolle integratie op de arbeidsmarkt. Eigen curricula en een methodologie gebaseerd op een persoonlijke en zeer praktische benadering met case studies, en het aanbieden van de mogelijkheid om stages in bedrijven, voldoen aan onze belangrijkste doelstelling en de student, aan het einde van de studies, met succes kan op elke werkplek worden opgenomen.

Ruggengraat van de Onze methodologie

Onze eigen, up-to-date en dynamische opleidingsplannen De academische programma's zijn ontworpen in een realistische en flexibele manier, het overwinnen van de starheid die vandaag de dag vele opleidingsplannen karakteriseren.

Plannen om de huidige behoeften van het beroep aan te passen, op zoek naar de kennis gebieden en onderwerpen die de theoretische evenwicht te brengen met de praktijk.

Individuele aandacht voor studenten De school houdt van de persoonlijke situatie en de voortgang van elke student. Hiervoor wordt het onderwijs uitgevoerd in kleine groepen studenten die in hun respectieve cursussen, een docent die de student voldoet aan doorheen het academiejaar en krijgt begeleiding bij zowel educatieve en professionele aspecten.

Lespraktijk: Professional Teachers Om student inzetbaarheid te bereiken, INSA verbetert de praktische kant van het onderwijs. Daarom is de INSA faculteit bestaat uit actieve ondernemers en managers, reageren op een heel specifiek profiel, die rekening houdt met hun opleiding, werkervaring en vaardigheidstrainingen.

Student Toegang tot de arbeidsmarkt Om studenten de toegang tot de arbeidsmarkt en hun aanpassing aan de zakelijke omgeving te vergemakkelijken, INSA heeft de volgende doelstellingen in hun programma's:

Ontwikkelen van vaardigheden voor de kennismaatschappij
Domein van Informatietechnologie en Communicatie
Zorg voor een open leeromgeving
Het ontwikkelen van ondernemerschap en creatief bedrijf

diensten

INSA biedt extra trainingsprogramma's, een waaier van diensten die het mogelijk maken de studenten te ontwikkelen buiten de studie zelf. Elke student is uniek en zodanige wijze worden behandeld. Ook INSA biedt diensten voor bedrijven en professionals die een echte en praktisch perspectief om al onze programma's geeft.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

INSA Business, Marketing & Communication School

Deze brede uitgebreide programma omvat modules in de economische analyse van bestuurlijke beslissingen, economische controle en optimalisatie van de resultaten, het brand ... [+]

Presentatie

Deze brede uitgebreide programma omvat modules in de economische analyse van bestuurlijke beslissingen, economische controle en optimalisatie van de resultaten, het brandmerken, enz. met het oog op een alomvattende basis voor verdere studie of specialisatie te bieden.

Doelstellingen Het ontwikkelen van strategische leidinggevende vaardigheden en organisatorische en operationele capaciteiten. Bouw een solide basis in de Business Administration kernvakken. Gain algemene en praktische kennis van de bedrijfsvoering. Doel

a) afgestudeerden en professionals die willen hun werkgelegenheid horizon te verbreden. b) Ervaren professionals die willen op de nieuwe taken en verantwoordelijkheden op te nemen. c) Bedrijven op zoek naar de opleiding van personeel. d) Afgestudeerden in de beroepsopleiding en het hoger onderwijs in het gebied het bedrijfsleven op zoek naar praktische voorbereiding om het personeelsbestand in te voeren.... [-]

Spanje Barcelona Zwitserland Luzern
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
INSA Business, Marketing & Communication School

Deze graad combinatie van marketing, reclame en public relations introduceert onze studenten aan de realiteit van de professionele wereld door middel van een boeiende job ... [+]

Presentatie

Deze graad combinatie van marketing, reclame en public relations introduceert onze studenten aan de realiteit van de professionele wereld door middel van een boeiende job plaatsing programma, op hetzelfde moment als het biedt hen een gezonde en brede basis die nodig zijn om de toekomstige professionals in de zakelijke communicatie met succes uit te voeren .

Doelstellingen Bied een robuuste basis in de volgende gebieden: marketing, reclame, public relations, het bedrijfsleven en de nieuwe communicatietechnologieën. De analytische, besluitvorming en teamwork vaardigheden te ontwikkelen om de communicatie met hoogopgeleide professionals met initiatief, in staat om met succes te veronderstellen bestuurlijke verantwoordelijkheid te bieden. Doel ... [-]
Spanje Barcelona Zwitserland Luzern
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INSA Business, Marketing & Communication School

Master in Project Management ... [+]

Presentatie

Dit is een programma dat de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor project management omvat. Het is een manier om te onderscheiden in de markt, het verwerven van fundamentele vaardigheden en een van de meest-gevraagde beroepsprofielen in de markt.

Doelstellingen Voorbereiding en scholing van professionals met de nieuwste vaardigheden in project management. Train professioneel in alle gebieden van het beheer door een transversaal aanzicht van het bedrijf. Inzicht in de belangrijkste concepten en instrumenten voor het beheer, planning, het beheer en programmering van elk project. Doel

a) Afgestudeerden die willen hun kennis op het gebied van Project Management uit te breiden. b) professionals, ondernemers en zakenmensen die willen upgraden of voeg een differentiële ervaring. c) Bedrijven op zoek naar deskundigheid van het personeel. d) Afgestudeerden in beroepsonderwijs Intermediate of hogere rang op zoek naar praktische voorbereiding om het personeelsbestand in te voeren.... [-]

Spanje Barcelona Zwitserland Luzern
September 2020
Spaans
Deeltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
INSA Business, Marketing & Communication School

Deze opleiding richt zich op de praktische aspecten van de wereldwijde markten om studenten te leren de vaardigheden van toepassing zijn op de internationale handel, impo ... [+]

Presentatie

Deze opleiding richt zich op de praktische aspecten van de wereldwijde markten om studenten te leren de vaardigheden van toepassing zijn op de internationale handel, import en export, internationale product marketing en wereldwijde supply chain management.

Doelstellingen Krijgen kennis die nodig is om een ​​expert in de wereldwijde markten operaties geworden. Ontdek alles over de organisatie van de export afdelingen binnen de structuur van een bedrijf, maar ook goed begrip van de principes en technieken van marketing. In staat zijn om effectief te ontwerpen en uit te voeren strategische marketing campagnes en slagen op internationaal niveau. Doel

a) afgestudeerden en professionals die willen hun werkgelegenheid horizon te verbreden. b) Ervaren professionals die willen op de nieuwe taken en verantwoordelijkheden op te nemen. c) Bedrijven op zoek naar de opleiding van personeel. d) Afgestudeerden in de beroepsopleiding en het hoger onderwijs in het gebied het bedrijfsleven op zoek naar praktische voorbereiding om het personeelsbestand in te voeren.... [-]

Spanje Barcelona Zwitserland Luzern
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
INSA Business, Marketing & Communication School

We leven in een geglobaliseerde wereld waar bedrijven steeds meer kiezen voor centralisatie in hun bedrijfsvoering. In deze omgeving, logistiek, operations, inkoop, inkoo ... [+]

Presentatie

We leven in een geglobaliseerde wereld waar bedrijven steeds meer kiezen voor centralisatie in hun bedrijfsvoering. In deze omgeving, logistiek, operations, inkoop, inkoop en distributie van hun producten of diensten uitgegroeid tot een essentiële pijler van differentiatie en klantenservice.

Bovendien Barcelona is geconfigureerd als een van de belangrijkste steden van Europa logistiek, zowel de locatie en de faciliteiten en infrastructuur exploitanten en, derhalve, het aantal bedrijven in deze sector.

Doelstellingen Voorbereiden en trainen leidinggevenden, ondernemers en ondernemers in een context van voortdurende verandering. Professionals trein op alle gebieden van het bedrijfsmanagement met een innovatieve visie, om kansen te identificeren en met succes de uitdagingen van de markt. Professionals te trainen in de verschillende gebieden die onder het programma: wereldwijde activiteiten, supply chain, inkoop en inkoop, opslag en distributie. Doel ... [-]
Spanje Barcelona Zwitserland Luzern
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
INSA Business, Marketing & Communication School

De masteropleiding in e-Toerisme & Revenue Management levert kennis in digitale hulpmiddelen en sociale netwerken die het mogelijk maken het openen van een breed scal ... [+]

Presentatie

Toerisme is een van de huidige bestuurders van de wereldeconomie en een van de belangrijkste producenten van de werkgelegenheid. Om deze reden is het van vitaal belang om een ​​hoog niveau van kwaliteit te handhaven in de toeristische sector, met de steun van gekwalificeerde mensen die bijdragen aan het behoud en de verbetering van niveaus van het concurrentievermogen van deze sector.

De masteropleiding in e-Toerisme & Revenue Management levert kennis in digitale hulpmiddelen en sociale netwerken die het mogelijk maken het openen van een breed scala van marketing activiteiten en verkoop. Ook gespecialiseerde opleiding die middelen en inkomsten optimaliseert in een sterk concurrerende sector.... [-]

Spanje Barcelona Zwitserland Luzern
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
INSA Business, Marketing & Communication School

Om bij te blijven met de huidige snel veranderende en globaliserende wereld, is marketing management altijd geanalyseerd in de bredere context van het internationaal onde ... [+]

Presentatie

Om bij te blijven met de huidige snel veranderende en globaliserende wereld, is marketing management altijd geanalyseerd in de bredere context van het internationaal ondernemen en de verrichtingen milieu.

Onze ervaren en gekwalificeerd personeel het creëren van een ondersteunende omgeving waar studenten in staat zijn om een ​​grondige kennis van en inzicht in de mechanismen en technieken van marketing te krijgen en worden aangemoedigd om hun eigen ideeën en marketing strategieën te ontwikkelen.

Doelstellingen Reikt de student de beste hulpmiddelen, kennis en vaardigheden om te slagen op een uitvoerend niveau in marketing management. Laat zien hoe gunstige beslissingen voor uw bedrijf te maken op internationaal niveau door middel van een nauwkeurige analyse van de mondiale markt, strategische planning, marktsegmentatie, evenals budgetbeheer. Leer je de ethische principes die van een executive in dit gebied. Doel ... [-]
Spanje Barcelona Zwitserland Luzern
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
INSA Business, Marketing & Communication School

De International Dual Degree in Tourism Management is een jaarprogramma dat volledig is ontworpen voor het nastreven van een succesvolle carrière-horeca-industrie met een ... [+]

De International Dual Degree in Tourism Management is een jaarprogramma dat volledig is ontworpen voor het nastreven van een succesvolle carrière-horeca-industrie met een internationale samenwerking tussen INSA (Barcelona, Spanje) en de Hotel Management School (Luzern, Zwitserland) .

Toerisme is de afgelopen decennia een economische aanjager gebleken die heeft bijgedragen aan de economische ontwikkeling van veel landen. Mensen zien vakantie als een noodzaak en niet als een luxe in het huidige scenario. Toerisme vereist coördinatie en samenwerking tussen reisagenten, touroperators en toeristen. Het omvat ook marketinginspanningen om toeristen aan te trekken om naar bepaalde bestemmingen te reizen.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
INSA - Business, Marketing and Communication School
Carrer Torrent de l’Olla 208

Barcelona, Catalonië, 08012 ES
Social Media
Location address
Lucerne, Luzern, CH