Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

IMF is een nationaal referentielaboratorium in opleiding aan bedrijven en particulieren; blijkt uit de meer dan 90.000 studenten opgeleid. Onze training is gebaseerd op de diversiteit van de gebieden en de expertise van de onderwerpen die we onderwijzen.

De kwaliteit en het prestige van onze dienstverlening wordt ondersteund door entiteiten zoals de Universiteit Camilo José Cela, knul ISO 9001 en 14001, ANCEERDE (National Association of Distance Education Centres) en de Spaanse Vereniging van Business Schools (AEEN). Ook het IMF is een onderdeel van de vereniging om Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Vandaag, in onze catalogus leren we vakken als Renewable Energy preventie van beroepsrisico's of Human Resource. We hebben een eigen en officiële kwalificaties, waarbij de laatste het gevolg is van de alliantie getekend met Camilo José Cela University, Die ons in staat om effecten gereguleerd door het bieden Ministerie van Onderwijs.

Studenten hebben de mogelijkheid om de gewenste modus om uw cursus te selecteren en bedrijven kunnen kiezen om onze service management training bonus gebruiken om uw krediet te verwerken. We rekenen op een team van professionals die gespecialiseerd zijn in elk gebied om het lesprogramma en het leren hulp aan studenten, ervoor te zorgen dat te allen tijde krijgen een gepersonaliseerde, uitgebreide zorg team.

Onder onze gereedschappen hebben een arbeidsovereenkomst en de praktijken van zowel onze particuliere klanten en bedrijven kunnen profiteren als een ontmoetingsplaats in de arbeidsmarkt. We hebben ook een innovatief platform voor online training, met meer dan 250 eigen cursussen beschikbaar.

Wij hebben maatwerk ontwikkeld voor bedrijven als Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Stem van Galicië, Enz We werken ook samen met werkgevers, sociale partners en het openbaar bestuur te bevorderen vrije training op specifieke groepen en werklozen.

Kortom, we zijn een organisatie die als voornaamste doel is de tevredenheid van onze klanten en voor dat we hebben gewoon een manier om het te krijgen gevonden: streven, elke dag, om ons best te doen.

uitzicht

MFI's visie is om een ​​internationale leider op het gebied van afstandsonderwijs en online professionals in technische gebieden.

missie

We willen groeien met je mee. Het doel is om een ​​hoge mate van tevredenheid van onze klanten door middel van persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.

Deze doelstelling vergt een voortdurende verbetering van de technische en materiële middelen en maximale betrokkenheid van alle medewerkers opleidingen aan MFI's is een andere ervaring.

Waarden

  • Beschikbaar maken graduate opleiding, het leveren van kwaliteit training tegen concurrerende prijzen.
  • De keuze voor nieuwe technologieën om waarde toe te voegen aan de opleiding.
  • Fysieke nabijheid van de studenten via ons internationaal netwerk van kantoren en aanverwante centra.
  • Gepersonaliseerde academische mentoring systeem. Gemotiveerd uiterst professioneel team.
  • Interne betrokkenheid bij ons team, tot oprichting van een beleid dat de professionele ontwikkeling mogelijk maken op basis van vertrouwen, flexibiliteit en zelf eis.
Opleidingen te volgen in:
Spanish (Spain)

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

IMF Business School

Vanwege de daaruit voortvloeiende vraag van gekwalificeerde professionals op dit gebied, hebben IMF Business School en Deloitte deze master gecreëerd, ontwikkeld als een ... [+]

In de afgelopen jaren zijn cyberaanvallen tegen bedrijven en particulieren met meer dan 33% toegenomen en volgens een rapport van ONTSI (National Observatory of Telecommunications and the Information Society) en INCIBE (National Institute of Cybersecurity), is het cijfer van incidenten van cybersecurity geregistreerd in Spaanse bedrijven steeg met 200% van 2014 tot 2015.

Het creëren van bijna een miljoen banen gerelateerd aan cybersecurity wordt verwacht tegen 2020, volgens een recent rapport van de Europese Unie. Cybersecurity is een van de belangrijkste risico's van de wereldeconomie geworden en dit heeft ertoe geleid dat bedrijven steeds meer investeren in het beschermen van zichzelf tegen cyberaanvallen en het voorkomen van kwetsbaarheden in hun systemen.... [-]

Spanje Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
216 uur
Online
Lees meer in Nederlands
IMF Business School

IMF Business School presenteert, in samenwerking met de Nebrija University, de Master in Web en Multiplatform Development. Het hoofddoel van dit programma is dat de stude ... [+]

vereisten

Universitair diploma of gelijkwaardige beroepservaring

presentatie

IMF Business School presenteert, in samenwerking met de Nebrija University, de Master in Web en Multiplatform Development. Het hoofddoel van dit programma is dat de studenten softwareprojecten op verschillende platforms kunnen ontwikkelen, implementeren en onderhouden, de toegang tot gegevens op een veilige manier garanderen en voldoen aan kwaliteitscriteria.

Deze master is bedoeld voor zowel universitair afgestudeerden (bij voorkeur in technische loopbanen) als ervaren professionals die hun carrière willen oriënteren op de ontwikkeling van applicaties.... [-]

Spanje Madrid
November 2019
Spaans
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IMF Business School

IMF Business School presenteert, in samenwerking met de Nebrija University, de Master in Web Design en Graphic. Het hoofddoel van dit programma is dat studenten professio ... [+]

vereisten

Universitair diploma of gelijkwaardige beroepservaring

presentatie

IMF Business School presenteert, in samenwerking met de Nebrija University, de Master in Web Design en Graphic. Het hoofddoel van dit programma is dat studenten professionals worden die in staat zijn hun creatieve potentieel te benutten door gebruik te maken van de nieuwste tools.

Deze master is bedoeld voor zowel universitair afgestudeerden als ervaren professionals, die hun carrière willen richten op de wereld van creatief ontwerpen en die hun eerste stappen willen zetten in webontwikkeling.

De Master's Degree in Web en Graphic Design, die een academisch jaar duurt, wordt persoonlijk in Madrid gegeven. De academische inhoud is gebaseerd op volledig bijgewerkte praktische cases, evenals ronde tafels met prestigieuze professionals en masterclasses om de kennis die is verworven in de modules te versterken. Dit alles maakt mogelijk dat tijdens het lesgeven van de master een netwerkvorming tussen studenten, docenten en professionals wordt verbeterd.... [-]

Spanje Madrid
November 2019
Spaans
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
IMF Business School

De Master's Degree in Human Resources Management van Instituto de Ciencias Empresariales IMF wordt ondersteund door de Human Resources Management Centre Association (AEDI ... [+]

Prijs: 4.650 euro Beurs van 20% - 3.720 euroFinanciering zonder rente en korting voor contante betaling.Duur: 60 ECTSMethodologie: onlineKwalificatie behaald: Officiële Master's Degree aan de Universiteit van NebrijaUitwisseling van werk en stagevereisten

universitair diploma

presentatie

Instituto de Ciencias Empresariales IMF , onderdeel van de Academische Instelling van het IMF , en de Universiteit van Nebrija lanceren de Master's Degree in Human Resources Management (HR), waarvan de belangrijkste missie is dat haar studenten in staat zijn om het talent van hun bedrijven in een afgestemd op de doelstellingen, via de nieuwste tools in de sector.

Deze Master, gedoceerd met de steun van AEDIPE Centro, is bedoeld voor zowel universitair afgestudeerden uit verwante branches die hun professionele carrière willen concentreren op het gebied van personeelsmanagement, als voor ervaren professionals die hun kennis willen bewijzen door het verkrijgen van een officiële titel.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Spaans
Voltijd
Deeltijd
5 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Location address
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Madrid, 28012 ES
Location address
Valencia, Valencia, ES
Location address
Seville, Andalusië, ES
Location address
Bilbao, Baskenland, ES