Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op onze business school, IEBS

IEBS, de School of Business Innovation and Entrepreneurship, geboren tijdens de wereldwijde crisis, met als doel het leveren van een echt alternatief voor de traditionele didactisch model alternatief. Dankzij de steun van verschillende instellingen voor te stellen een nieuw educatief model op basis van vaste waarden die meer verantwoordelijke mensen te vormen om projecten te sturen met een ondernemende geest van de Innovatie, Ethiek en Duurzaamheid.

Een innovatief concept Business School We trainen professionele leiders in staat zijn innovatie en ondernemerschap, mensen die waarde toevoegen aan hun bedrijven, werknemers en de samenleving in het algemeen, door een nieuwe manier van zakendoen.

over ons

In IEBS kiezen voor een formatie waarin:

Het gebruik van nieuwe technologieën en innovatie in het leren zijn de basis van de opleiding. Het gebruik van case studies en simulaties vormen de ruggengraat van het onderwijs, het voorbereiden van studenten naar de echte wereld worden geconfronteerd. Formele klassikale leren in combinatie met informeel leren Internet onderwijzen u hoe te leren en samenwerkend leren te stimuleren. de nieuwste trends en innovaties op elk gebied van kennis zijn opgenomen. Onze docenten worden je mentoren, begeleiden en helpen van de student te allen tijde en steeds een actief onderdeel van de opleiding proces van de student. De student om deel te nemen, hun mening en leren om te analyseren en maken hun eigen beslissingen.

Missie en Visie

We willen naar een andere school van het bedrijfsleven dat zich richt op de opleiding op basis van innovatie en ondernemerschap Onze missie is om toekomstige ondernemers, ondernemers en corporate executives om verandering en transformatie in hun organisaties door middel van innovatie, ondernemerschap leiden trainen , ethiek en duurzaamheid.

In onze visie willen we naar een andere school van het bedrijfsleven dat zich richt op de opleiding op basis van innovatie en ondernemerschap zijn. Ons doel is om over te brengen aan de studenten het vermogen om te innoveren en te ondernemen om hun projecten te ondersteunen van start tot finish.

onze Waarden

Innovatie, ondernemerschap, ethiek en duurzaamheid

IEBS zit op de vier pijlers die naar onze mening moet corporate management te ondersteunen in de komende decennia:

Innovatie: we zijn betrokken professionals en innovatieve bedrijven die meer winst te behalen voor de samenleving. Ondernemerschap: ondersteuning van ondernemers en innovatie maken deel uit van onze oprichting missie. Daarom kunnen alle studenten van de Master en ondernemers programma's deel te nemen aan een campus waar de steun en financiering aan de beste projecten worden verstrekt. Ethiek: we zijn toegewijd aan een wereld waarin de traditionele waarden van vertrouwen, eerlijkheid en wederzijds voordeel te herstellen. Duurzaamheid: wij geloven in lange termijn business, dat een voordeel voor de onderneming, de werknemers en de samenleving maar ook als duurzaam met de omgeving.

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

IEBS handelen in overeenstemming met onze principes en waarden en gelden voor het beheer van de Business School.

IEBS volgt de filosofie van duurzame ontwikkeling door het vervangen van het gebruik van papier door het elektronische formaat door de integratie van de "e-Reader" of eBook. Studenten kunnen content direct naar het apparaat te downloaden. IEBS biedt volledige beurzen samenwerking in de Master programma's om ondernemerschap en innovatie te bevorderen, met name in ontwikkelingslanden in Latijns-Amerika. IEBS wijst een deel van de winst aan de samenwerking en de ontwikkeling van het onderwijs in ontwikkelingslanden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Bij Master in Agile Project Management leert u de agile methodologieën die nodig zijn om innovatieve producten / diensten te ontwikkelen, in complexe omgevingen te werken ... [+]

Agile projectmanagement is noodzakelijk in reactie op de huidige markten, omdat het hoofddoel is om de vier belangrijkste eisen van de industrie te garanderen - waarde, tijdsbesparing, flexibiliteit en vertrouwen - het toevoegen van de maximaal mogelijke waarde aan het product / de dienst, aanpassing het ontwikkelingsproces naar evoluerende vereisten en de omstandigheden van de omringende omgeving.

Bij Master in Agile Project Management leert u de agile methodologieën die nodig zijn om innovatieve producten / diensten te ontwikkelen, in complexe omgevingen te werken, het concurrentievermogen en de productiviteit te verbeteren en efficiënter te zijn in projectbeheer en planning .

Wat zal ik leren?... [-]
Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
450 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

In deze master in digitale marketing en sociale media leer je de basisprincipes van digitale marketing, wat zijn de nieuwe bedrijfsmodellen en de meest innovatieve en eff ... [+]

Bedrijven die de nieuwe technieken van digitale en interactieve marketing nog niet hebben overgenomen en die niet aanwezig zijn in de sociale netwerken, hebben een groot nadeel ten opzichte van degenen die tegenwoordig hun bedrijfsmodellen en -strategieën innoveren en aanpassen aan het medium communicatie met een grotere projectie : Internet .

Het aanwezig zijn in de Netwerken is niet genoeg, we moeten de kennis, technieken en hulpmiddelen beheersen, zodat onze Digitale Marketingstrategieën echt effectief zijn en meer waarde genereren voor het bedrijf.

Deze Master in Digital Marketing en Social Media, leer je de basisprincipes van digitale marketing, wat zijn de nieuwe business modellen en de meest innovatieve en efficiënte technieken: SEO, SEM, PPC, in - display-advertenties, e-mail marketing, social media, Social media-advertenties en creativiteit om het maximale inkomen te halen uit de kansen die internet biedt aan bedrijven.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Portugees
Voltijd
450 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

In Master in Inbound Marketing leert u op een praktische manier, via een integraal inbound marketingproject, met de Hubspot-software, om een inbound marketingstrategie te ... [+]

Mediaverzadiging heeft reclame duurder en minder effectief gemaakt. Bovendien zijn gebruikers steeds geavanceerder en weigeren ze opdringerige en irrelevante vormen van communicatie.

Inkomende marketing is een onmisbare tool geworden in de online marketingafdeling omdat het bijdraagt aan een methodologie voor aantrekking en conversiemarketing die op een geïntegreerde manier werkt met digitale marketingtechnieken om gebruikers aan te trekken, te behouden en te converteren op een duurzame en winstgevende manier.

In Master in Inbound Marketing leert u op een praktische manier, via een integraal inbound marketingproject , met de Hubspot-software, om een inbound marketingstrategie te ontwerpen, de "Buyer Persona" te identificeren en de conversietrechters te tekenen, evenals de argumenten , inhoud en marketingtechnieken geschikt voor elke doelgroep en op elk moment van de aankoopcyclus.... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Portugees
Voltijd
450 uur
Campus
Lees meer in Nederlands

¿Qué quieres aprender?

Espíritu IEBS

Nuevas Profesiones Digitales

Bienvenida a IEBS

Sesion informativa General de IEBS. Curso 2014-2015

Entrevista a IEBS en TVE

Sesión Informativa General IEBS 2014

Sesion informativa de la 9ª convocatoria de Masters y Postgrado en IEBS Business School

A todos ellos la formación les cambió la vida - IEBS