IE Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De IE Foundation is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van de impact van IE door de toepassing van eigen middelen en samenwerking met strategische partners. De Stichting werd in 1997 opgericht en is al meer dan twintig jaar actief bezig met het promoten van de waarden van ondernemerschap, diversiteit, inclusiviteit en innovatie, met speciale nadruk op de humaniora als een fundamenteel aspect van onze benadering van het hoger onderwijs. Onze acties en doelstellingen kunnen worden gegroepeerd in vier hoofdgebieden:

  • Middelen ter beschikking stellen en zowel interne als gezamenlijke initiatieven opzetten die de kwaliteit van het onderwijs bij IE verbeteren.
  • Ondersteuning van toegepaste onderzoeksprojecten met een hoge sociale en educatieve impact die een toegevoegde waarde hebben voor de academische gemeenschap en de samenleving als geheel.
  • Financiering van beursprogramma's voor getalenteerde individuen.
  • Een cultuur van sociaal bewustzijn en maatschappelijke betrokkenheid bevorderen door initiatieven voor sociale actie te bevorderen die diversiteit en interculturele communicatie ondersteunen.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de constante steun van IE-studenten, gezinnen, alumni, personeel en partners. Hun vrijgevigheid is de drijvende kracht achter het succes van de IE Foundation. Met de steun van deze ongelooflijke gemeenschap, werken we onvermoeibaar om onze doelen te bereiken, onze activiteiten te verbeteren, onze waarden te promoten en de educatieve en professionele mogelijkheden die iedereen biedt te verbreden.113565_people-woman-coffee-meeting.jpgOpstarten Stock Foto's / Pexels

Law School

IE Law School levert eersteklas, innovatieve, wereldwijd georiënteerde en multidisciplinaire juridische opleidingen die traditionele barrières doorbreken om de juridische professionals van morgen vorm te geven.

De school profiteert van een intensieve focus op technologie in termen van inhoud en leermethoden, bevordert een ondernemersmentaliteit bij studenten om de rechtspraktijk te transformeren en genereert relevante kennis van bedrijfsgerelateerde gebieden om waarde te creëren.

Bij IE is er geen excuus om niet betrokken te raken

Ooit overwogen om je innerlijke acteur aan te boren door deel te nemen aan een TEDx-talk, precies hier op Campus? Hoe zit het met het proberen van duiken in Alicante? Wil je een van je eigen nummers uitvoeren in een talentenjacht? Ongeacht wat u interesseert, onze 80-plus studentenclubs en -organisaties hebben u gedekt. Er is nooit een saai moment bij IE!

De enorme geschiedenis van trots en spirit van de universiteit is door de decennia heen weerspiegeld met campusbrede evenementen en programma's. Dus doe mee, heb plezier en maak deel uit van IE's evenementen en tradities. Als we het verleden herinneren en waar we vandaan kwamen, ons als een gemeenschap en een instelling beschouwen, en waar we nu zijn. Omarm de geschiedenis van deze geweldige universiteit en neem deel aan onze traditionele evenementen gedurende het hele jaar. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en nieuwe studenten. Neem je vrienden mee en doe mee met het plezier deze rijke tradities op de campus levend te houden.

Locaties

Madrid

Address
C/ María de Molina, 11 28006
Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Segovia

Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Castilië en León, Spanje