IE Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over IE University

De wereld verandert als nooit tevoren, en bij IE University zijn we voorbereid, we zijn verbonden en we blijven vooruitgaan. We leiden verandering omdat, wat de omstandigheden ook zijn, onze veerkracht, passie en doorzettingsvermogen ons voeden om ons aan te passen en de grenzen te verleggen - vooral die van onszelf.

Waar ter wereld u zich ook bevindt, we passen onze programma's voortdurend aan uw behoeften aan om u een ongeëvenaarde interactieve leertraject en transformationele ervaring te bieden. Onze programma's passen zich aan uw leven en uw behoeften aan: maak verbinding met een klas vanaf elk apparaat, neem deel aan online video-face-to-face groepswerk met klasgenoten van over de hele wereld, werk samen om oplossingen te bouwen voor echte uitdagingen in forums en livesimulaties . Bij IE zijn we verbonden, ongeacht de situatie.

Al onze programma's die in 2020 beginnen, worden aangepast zodat je lessen kunt volgen en dezelfde ervaring van topkwaliteit kunt krijgen, waar je ook bent of wat je nodig hebt. Zet uw opleiding niet in de wacht en begin met het volgende hoofdstuk van uw leven.

Lesgeven en leren bij IE is vloeibaar - een unieke educatieve ervaring die naadloos verschillende fysieke en digitale omgevingen combineert om onze studenten een zeer interactief leertraject te bieden. Met meer dan 20 jaar ervaring, voorzien we individuen van de mentaliteit en tools die ze nodig hebben om een blijvende impact te hebben door middel van onze unieke onderwijsmethodologieën, innovatieve technologieën en diverse faculteiten van wereldklasse.

Waar u zich ook bevindt in uw professionele carrière of in de wereld, ons academische aanbod past zich aan uw specifieke behoeften aan: fulltime, voor een volledig meeslepende ervaring of parttime om te studeren terwijl u uw professionele carrière voortzet. Kies de optie die de juiste balans biedt tussen uw persoonlijke, professionele en educatieve behoeften.

IE Law School

Bij IE Law School we vastbesloten om u voor te bereiden om te werken, bloeien en oplossingen te bouwen voor een complexe geglobaliseerde en digitale wereld.

We hebben juridische professionals nodig die voorbereid zijn om wereldwijde uitdagingen aan te gaan en we geloven dat deze nieuwe omgeving vraagt om wereldwijde juridische opleiding. IE Law School biedt u de kennis en vaardigheden om door deze dynamische, internationale omgeving te navigeren, en bevat belangrijke multidisciplinaire onderwerpen, waaronder politiek, filosofie, economie en geesteswetenschappen. Juridisch onderwijs dat grenzen overschrijdt, is nu belangrijker dan ooit, aangezien lokale oplossingen of perspectieven niet voldoende zijn. Een diepgaand begrip van rechtsvergelijking stelt u in staat de verschillende rechtsstelsels onder de knie te krijgen en geeft u een unieke en creatieve wereldwijde juridische mentaliteit.

We erkennen de kansen die in het verschiet liggen om de kracht van technologie te benutten om juridische opleidingen, juridische praktijken en rechtsstelsels te verbeteren, en we zetten ons in voor onderzoek en onderwijs op het snijvlak van recht en technologie. Bij IE Law School onderzoek je de implicaties op het gebied van technologie en recht: van kunstmatige intelligentie en gegevensprivacy tot kwesties met betrekking tot cyberbeveiliging en slimme contracten.

Het opleiden van advocaten wereldwijd vereist expertise en innovatie op het gebied van mondiaal juridisch onderwijs. Onze internationale en diverse faculteit van wereldklasse, met academische en professionele achtergrond, maakt gebruik van innovatieve onderwijsmethodologieën en juridische knowhow uit de branche, en ze zijn de perfecte combinatie om u te versterken en u in staat te stellen uw professionele kijk te verbeteren.

Locaties

Madrid

Address
C/ María de Molina, 11 28006
Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Segovia

Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Castilië en León, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden