ICAI School of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

121259_adult-business-meeting-business-people-1438072.jpg

De ICAI School of Engineering is een Polytechnische School in Madrid met een lange traditie in Engineering Engineering die begon in 1908. ICAI biedt 2-jarige Master's Degree in Industrial Engineering (inclusief Mechanische, Elektrische en Elektronische Engineering) en in Telecommunication Engineering. Dergelijke hogere graden zijn vereist om te werken als Chartered Engineer in Spanje. Bovendien biedt onze School of Engineering acht 1-jarige professionele masteropleidingen in de sectoren energie, transport en industrie , die een gemeenschappelijke focus hebben op digitale transformatie en duurzaamheid .

ICAI heeft een lange traditie van samenwerking in onderzoek met de private en publieke sector via onze leerstoelen en, vooral, ons Institute for Research in Technology (IIT) . Deze samenwerking is de hoeksteen van onze professionele masteropleidingen, die proberen te voldoen aan de echte behoeften van de samenleving. Dankzij deze nauwe band met de professionele sector hebben we bovendien het voorrecht om samen te werken met gerenommeerde experts uit de industrie om het curriculum te ontwerpen en onderwijsactiviteiten uit te voeren.

Aan de andere kant streven we ernaar om uitgebreide opleiding in engineering te bieden door intellectuele en professionele vaardigheden ( leiderschap, teamwerk en internationalisering ) te ontwikkelen en andere belangrijke kwaliteiten te bevorderen, zoals verantwoordelijkheid, kritisch denken en ethiek in loopbaanontwikkeling.

Locaties

Madrid

Address
Comillas ICAI
Alberto Aguilera, 25
Madrid

28015 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje