Lees de Officiële Beschrijving

De traditie van de ICAI School of Engineering in het hoger onderwijs begint in 1908 in Madrid. ICAI is momenteel een polytechnische school met twee belangrijke academische gebieden: Industrial Engineering (inclusief mechanica, elektrotechniek en elektronica) en Telecommunicatie Engineering.

ICAI School of Engineering biedt 6-jarige programma's met een integratie van bachelor- en masterdiploma's, die toegang bieden tot de wettelijk gereguleerde beroepen van Industrial Engineering of Telecommunication Engineering. In sommige van de programma's is het mogelijk om technische studies te combineren met een Bachelor's Degree in Business Administration (BBA) .

We streven naar uitgebreid technisch onderwijs door intellectuele en professionele capaciteiten te ontwikkelen zonder kwaliteit, zoals verantwoordelijkheid, kritisch denken, ethiek en waarden te negeren. Daarnaast ontwikkelen onze studenten andere kwaliteiten en professionele vaardigheden zoals leiderschap, teamwork en internationalisering.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

ICAI School of Engineering

De Master's Degree in Smart Grids (MSG) is een Master of Science Degree met 90 ECTS, gegeven door de Universiteit van Strathclyde en de ICAI School of Engineering , i ... [+]

De Master's Degree in Smart Grids (MSG) is een Master of Science Degree met 90 ECTS, gegeven door de Universiteit van Strathclyde en de ICAI School of Engineering , in nauwe samenwerking met Iberdrola. Het hoofddoel van het programma is te reageren op de groeiende vraag naar ingenieurs, die nodig is om het lopende proces van de digitalisering van het elektriciteitsnet te leiden. Dit masterprogramma biedt studenten een gedetailleerd inzicht in de werking en planning van roosters onder dit nieuwe paradigma, samen met nieuwe zakelijke kansen en modellen die ontstaan ​​in dit voortdurend veranderende veld.

Het cursusprogramma is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Iberdrola. Deze alliantie garandeert zowel de praktische component, dankzij de deelname van de industrie, als de academische nauwkeurigheid van de cursussen, die het resultaat is van de betrokkenheid van twee internationaal erkende universiteiten. Een van de meest interessante kenmerken van het programma is de aangeboden intensieve internationale ervaring. Studenten spenderen niet alleen een semester in zowel Spanje als Schotland, maar ook stages aangeboden in het kader van deze Master's Degree op een van de internationale kantoren van Iberdrola in Spanje, Schotland, de VS en Brazilië.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands