Lees de Officiële Beschrijving

ICADE Business SchoolAls een integraal onderdeel van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Universidad Pontificia Comillas, het is een begunstigde en erfgenaam van een lange traditie en ervaring in het opleiden zakelijke professionals. Meer dan 50 jaar geschiedenis garanderen onze kwaliteit en reputatie in de verstrekking van relevante, de huidige programma's, en evolueren naar de behoeften van de samenleving en de economie aan te passen. We zijn trots op onze reputatie als een van de instellingen de meeste anciënniteit in de Spaanse universiteit scene, met bewezen succes in het onderwijs zakelijke professionals. Daarom is onze lijn van uitmuntendheid duidelijk geworteld en geconsolideerd.

ICADE Business School Zo vertegenwoordigt een strategische investering voor de toekomst, waarin het beste van verleden vernieuwing in het onderwijs, onderzoek en kennisoverdracht in de zakenwijk.

onze identiteit

  • INTERNATIONAL: Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van professionals in een internationale context. Bewijs hiervan zijn onze strategische alliantie ARISTOS CAMPUS Mundus, (met de universiteiten van Deusto, Ramón Llull, Georgetown, Boston College, en Fordham) en de mogelijkheden die wij bieden onze leerlingen in de internationale uitwisselingen met prestigieuze universiteiten.
INNOVATIE: We zijn creatief en gedurfd in business training met een visie. We nemen technologische en sectorkennis die door andere centra van Comillas (ICAI School of Engineering, stoelen van de Economische en Business Ethics, internationalisering van het bedrijfsleven, Diversiteit en professionele ontwikkeling, Bankia Financiële en Fiscale Studies, Latijns-Amerikaanse of BP Energie en duurzaamheid).

INTEGRAL TRAINING: Wij zijn professionals inzetten voor goede samenleving en een systeem van ethische waarden, bezorgd over de dalende duurzaam ondernemen met sociale en ecologische duurzaamheid en vastbesloten om actief te oefenen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Relaties met de onderneming: We nemen een uitgebreid netwerk van zakelijke relaties met toonaangevende bedrijven die de inzetbaarheid van onze studenten vergemakkelijkt, tot oprichting van de basis voor een succesvolle carrière (sponsoring, stages, vacatures, Comillas Employment Forum, ...) . Ondernemende aanpak: via "Comillas Emprende" aan te moedigen en te begeleiden ondernemersinitiatieven (wedstrijden, training, begeleiding netwerk platform voor ondernemers Comillas Open Future, etc.). Loopbaanbegeleiding: Wij helpen traceren van de professionele en persoonlijke carrière, dankzij een systeem van gepersonaliseerde begeleiding. PRAKTIJKEN EN WERKGELEGENHEID: We hebben samenwerkingsovereenkomsten met meer dan 5.000 bedrijven; We kregen een gemiddelde van 20 biedt wekelijkse trainingen; en 94,6% van onze studenten werken op 6 maanden na het einde (behalve voor diegenen die ervoor kiezen om hun studie te verlengen).

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

ICADE Business School

De Master biedt uitgebreide opleiding in de financiële wereld en laat de student om de economische en financiële verschijnselen die aanwezig zijn te begrijpen, evenals he ... [+]

De Master in Finance Het wordt georganiseerd door de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen aan de Universidad Pontificia Comillas (ICADE), via de ICADE Business School.

De Master biedt uitgebreide opleiding in de financiële wereld en laat de student om de economische en financiële verschijnselen die aanwezig zijn te begrijpen, evenals het analyseren en beheren van besparingen en investeringen van het bedrijfsleven.

De Master is in het bijzonder geschikt voor mensen die willen werken in de financiële sector (inclusief verzekering), financieel advies audit of financiële afdelingen van een bedrijf (vooral degenen die in gereguleerde sectoren).

onze onderscheidende Focus maakt het mogelijk een breed professioneel spectrum (financiële sector, verzekeringen, audit, strategische consulting, corporate finance bedrijven ...) Meer dan 90% van de afgestudeerden werk te krijgen in de veronderstelling financiële functies. officiële titel alom erkend door bedrijven, een sterke vraag naar onze afgestudeerden. professionele docenten: ongeveer 50% van de leraren met het senior management. in CFA I 80% goedgekeurd ratio. Mogelijkheid tot het ontwikkelen van de Master alleen in het Engels of een combinatie van Engels en Spaans. Kans om werkervaring op te doen in de financiële gebied Mogelijkheid van verblijf in een andere prestigieuze internationale business schools. ... [-]
Spanje Madrid
Oktober 2020
Engels,Spaans
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ICADE Business School

Deze graad is speciaal aangepast voor afgestudeerden in economie, bedrijfskunde of studies die solide kwantitatieve training mogelijk maken. ... [+]

Wat is de officiële master in financieel risicobeheer?

De officiële mastergraad in financieel risicobeheer wordt aangeboden door de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van Comillas Pontifical University (ICADE), via ICADE Business School .

Het belangrijkste doel is om gespecialiseerde training te bieden die is gericht op professionele rollen op het gebied van risico's.

Dit masterprogramma wordt fulltime onderwezen en gestructureerd in vier modules.

De eerste omvat kerntraining gericht op het verkrijgen van een grondig inzicht in de theoretische achtergrond die nodig is om te werken als financieel risicobeheerder.

De tweede biedt de studenten gespecialiseerde kennis die specifiek is voor het vakgebied. De derde en vierde modules behandelen respectievelijk de masterproef en de interne stage in de sector.... [-]

Spanje Madrid
Oktober 2020
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ICADE Business School

De officiële master in Financial Statement Auditing en Advanced Accounting wordt aangeboden door de ICADE Business School aan de Comillas Pontifical University. Het hoofd ... [+]

Wat is de officiële mastergraad in financiële overzichten en geavanceerde boekhouding?

De officiële master in Financial Statement Auditing en Advanced Accounting wordt aangeboden door de ICADE Business School aan de Comillas Pontifical University. Het hoofddoel is gespecialiseerde professionele training te bieden in audit en boekhouding. Het is een gecombineerde master, die één jaar duurt als hij voltijds wordt gevolgd of twee of drie jaar als hij in deeltijd wordt genomen.

Deze master is gekoppeld aan belangrijke accountantskantoren, wat zich vertaalt in uitstekende professionele stages in de sector, waardoor studenten de inhoud uit de eerste hand kunnen begrijpen.... [-]

Spanje Madrid
Oktober 2020
Spaans
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ICADE Business School

Deze masteropleiding biedt vaardigheden en capaciteiten voor het beheer van human resources, zowel op het gebied van evaluatie en selectie van personeel, training, ontwik ... [+]

Wat is de officiële master in human resources?

De officiële masteropleiding in Human Resources wordt aangeboden door de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde en de Faculteit der Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen van Comillas Pontifical University (ICADE), via ICADE Business School .

Het masterprogramma speelt in op de groeiende vraag van tal van organisaties en bedrijven die hun menselijk kapitaal als hun meest waardevolle en vaak onvervangbare bezit beschouwen. People management wordt zo een strategische en cruciale zaak die direct gekoppeld is aan bedrijfsresultaten.

Ontwikkeling en beheer van professionele carrières van start tot finish... [-]

Spanje Madrid
Oktober 2020
Spaans
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ICADE Business School

De Master in International Management (MIM) bereidt je om cross-cultureel werk, het aanleren van vaardigheden voor de bedrijfsvoering die gespecialiseerd zijn in een inte ... [+]

De Master in International Management (MIM) bereidt u om cross-cultureel werk, het aanleren van vaardigheden voor de bedrijfsvoering die gespecialiseerd zijn in een internationale omgeving. Zal u toelaten om te werken als een manager in de wereldmarkt, het starten van een carrière in een multinational of een wereldwijde organisatie.

Dit programma is vooral gericht op studenten uit het gebied van Economie, Bedrijfskunde of Techniek graden. Kandidaten uit verschillende vakgebieden zal hebben om de training aanvullingen op de fundamenten van het management te verwerven voltooien.

Dit is een full-time programma dat is bedoeld om studenten te voorzien van een brede kennis van de overeenkomsten en verschillen van mensen en verschillende landen, regels en instellingen, hen bewust te maken van best practices en processen van het internationale management. Het is ook bedoeld om studenten te voorzien van de kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn om te werken in verschillende gebieden binnen een internationale organisatie - zowel wereldwijd als specifiek nationaal. Mogelijkheid van verblijf in een andere prestigieuze internationale business schools in Europa en de Verenigde Staten. Mogelijkheid om professionele stages uit te voeren.... [-]

Spanje Madrid
September 2020
Engels
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ICADE Business School

Dit officiële programma biedt specialistische training om met succes een professionele carrière te leiden op het gebied van marketing, verkoop en marktonderzoek. Het prog ... [+]

De officiële master in marketing (MSc in marketing) wordt aangeboden door de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van Comillas Pontifical University via ICADE Business School .

Dit officiële programma biedt specialistische training om met succes een professionele carrière te leiden op het gebied van marketing, verkoop en marktonderzoek.

Het programma wordt bijna volledig in het Engels gegeven, aangezien volledige competentie in deze taal een essentiële vereiste is om de arbeidsmarkt te betreden en een carrière te ontwikkelen. Sommige seminars, lezingen of materialen kunnen in het Spaans worden geleverd.

Hoge inzetbaarheid. 100% van de studenten werkt binnen 2 jaar na het voltooien van de master, 85% binnen 6 maanden.... [-]

Spanje Madrid
Oktober 2020
Engels
Voltijd
11 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Vídeo Universidad Pontificia Comillas

Location address
Universidad Pontificia Comillas
C. Alberto Aguilera 23

Madrid, Gemeenschap van Madrid, 28015 ES