Lees de Officiële Beschrijving

ICADE Business SchoolAls een integraal onderdeel van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Universidad Pontificia Comillas, het is een begunstigde en erfgenaam van een lange traditie en ervaring in het opleiden zakelijke professionals. Meer dan 50 jaar geschiedenis garanderen onze kwaliteit en reputatie in de verstrekking van relevante, de huidige programma's, en evolueren naar de behoeften van de samenleving en de economie aan te passen. We zijn trots op onze reputatie als een van de instellingen de meeste anciënniteit in de Spaanse universiteit scene, met bewezen succes in het onderwijs zakelijke professionals. Daarom is onze lijn van uitmuntendheid duidelijk geworteld en geconsolideerd.

ICADE Business School Zo vertegenwoordigt een strategische investering voor de toekomst, waarin het beste van verleden vernieuwing in het onderwijs, onderzoek en kennisoverdracht in de zakenwijk.

onze identiteit

  • INTERNATIONAL: Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van professionals in een internationale context. Bewijs hiervan zijn onze strategische alliantie ARISTOS CAMPUS Mundus, (met de universiteiten van Deusto, Ramón Llull, Georgetown, Boston College, en Fordham) en de mogelijkheden die wij bieden onze leerlingen in de internationale uitwisselingen met prestigieuze universiteiten.
INNOVATIE: We zijn creatief en gedurfd in business training met een visie. We nemen technologische en sectorkennis die door andere centra van Comillas (ICAI School of Engineering, stoelen van de Economische en Business Ethics, internationalisering van het bedrijfsleven, Diversiteit en professionele ontwikkeling, Bankia Financiële en Fiscale Studies, Latijns-Amerikaanse of BP Energie en duurzaamheid).

INTEGRAL TRAINING: Wij zijn professionals inzetten voor goede samenleving en een systeem van ethische waarden, bezorgd over de dalende duurzaam ondernemen met sociale en ecologische duurzaamheid en vastbesloten om actief te oefenen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Relaties met de onderneming: We nemen een uitgebreid netwerk van zakelijke relaties met toonaangevende bedrijven die de inzetbaarheid van onze studenten vergemakkelijkt, tot oprichting van de basis voor een succesvolle carrière (sponsoring, stages, vacatures, Comillas Employment Forum, ...) . Ondernemende aanpak: via "Comillas Emprende" aan te moedigen en te begeleiden ondernemersinitiatieven (wedstrijden, training, begeleiding netwerk platform voor ondernemers Comillas Open Future, etc.). Loopbaanbegeleiding: Wij helpen traceren van de professionele en persoonlijke carrière, dankzij een systeem van gepersonaliseerde begeleiding. PRAKTIJKEN EN WERKGELEGENHEID: We hebben samenwerkingsovereenkomsten met meer dan 5.000 bedrijven; We kregen een gemiddelde van 20 biedt wekelijkse trainingen; en 94,6% van onze studenten werken op 6 maanden na het einde (behalve voor diegenen die ervoor kiezen om hun studie te verlengen).

Programs taught in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

ICADE Business School

De Master's Degree in Audit of Accounts en Superior Accounting is een postdoctorale opleiding onderwezen door ICADE Business School , aan de Universidad Pontificia Co ... [+]

De Master's Degree in Audit of Accounts en Superior Accounting is een postdoctorale opleiding onderwezen door ICADE Business School , aan de Universidad Pontificia Comillas. Het hoofddoel is om gespecialiseerde en professionele training te geven in auditing en accounting.

Onder de differentiële punten:

- De voortreffelijkheid die we in onze onderwijsleerprocessen drukken.

- Koppeling met verschillende accountantskantoren die zich vertaalt in professionele praktijken in de sector.

- Master goedgekeurd door het ICAC om het theoretische gedeelte van het openbare onderzoek van de toegang tot de ROAC vrij te stellen.

- Uitstekend klooster met een belangrijke vertegenwoordiging van professionals met representatieve posities in de sector.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ICADE Business School

De Master's Degree in Financial Risk Management wordt georganiseerd door de faculteit Economische en Business Sciences van de Universidad Pontificia Comillas (ICADE), ... [+]

De Master's Degree in Financial Risk Management wordt georganiseerd door de faculteit Economische en Business Sciences van de Universidad Pontificia Comillas (ICADE), via de ICADE Business School .

Het belangrijkste doel is om gespecialiseerde en professionele training te bieden op het gebied van risico's, waaronder de kwestie die deze master anders maakt: training en specialisatie in financiële risico's, een sector met een groeiende vraag naar dit type professionals, gemotiveerd door veranderingen Ervaren, voornamelijk, in naleving van de regelgeving.

Inzetbaarheid dicht bij 100% na 6 maanden na afronding van de Master in risicomanagement.

Strenge training met permanente en persoonlijke ondersteuning van het onderwijzend personeel.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ICADE Business School

De Master's Degree in Human Resources wordt georganiseerd door de faculteit Economische en Bedrijfswetenschappen en de faculteit Menselijke en Sociale Wetenschappen v ... [+]

De Master's Degree in Human Resources wordt georganiseerd door de faculteit Economische en Bedrijfswetenschappen en de faculteit Menselijke en Sociale Wetenschappen van de Universidad Pontificia Comillas (ICADE), via de ICADE Business School .

De Master's Degree speelt in op de groeiende vraag van de meerderheid van organisaties en bedrijven die hun menselijk kapitaal beschouwen als hun meest waardevolle en vaak onvervangbare component. Personeelsbeheer wordt dus een strategische en cruciale kwestie, die direct verband houdt met bedrijfsresultaten.

Waarom studeer je de Master in Human Resources bij ons:

- Master die toelaat om te focussen op een breed professioneel spectrum.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ICADE Business School

De Master biedt uitgebreide opleiding in de financiële wereld en laat de student om de economische en financiële verschijnselen die aanwezig zijn te begrijpen, evenals he ... [+]

De Master in Finance Het wordt georganiseerd door de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen aan de Universidad Pontificia Comillas (ICADE), via de ICADE Business School.

De Master biedt uitgebreide opleiding in de financiële wereld en laat de student om de economische en financiële verschijnselen die aanwezig zijn te begrijpen, evenals het analyseren en beheren van besparingen en investeringen van het bedrijfsleven.

De Master is in het bijzonder geschikt voor mensen die willen werken in de financiële sector (inclusief verzekering), financieel advies audit of financiële afdelingen van een bedrijf (vooral degenen die in gereguleerde sectoren).

onze onderscheidende Focus maakt het mogelijk een breed professioneel spectrum (financiële sector, verzekeringen, audit, strategische consulting, corporate finance bedrijven ...) Meer dan 90% van de afgestudeerden werk te krijgen in de veronderstelling financiële functies. officiële titel alom erkend door bedrijven, een sterke vraag naar onze afgestudeerden. professionele docenten: ongeveer 50% van de leraren met het senior management. in CFA I 80% goedgekeurd ratio. Mogelijkheid tot het ontwikkelen van de Master alleen in het Engels of een combinatie van Engels en Spaans. Kans om werkervaring op te doen in de financiële gebied Mogelijkheid van verblijf in een andere prestigieuze internationale business schools. ... [-]
Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ICADE Business School

De Comillas Pontifical University en Gestamp bieden deze innovatieve master in internationaal projectmanagement in de automobielindustrie, een combinatie van academische ... [+]

De Comillas Pontifical University en Gestamp bieden deze innovatieve master in internationaal projectmanagement in de automobielindustrie, een combinatie van academische excellentie met industriële en internationaliseringservaring.

De master in International Industrial Project Management biedt focus op:

5 maanden onderwijs en training in Comillas, internationaal bekend om zijn academische graden en onderzoeksgebieden in techniek en bedrijfsleven.

4 maanden echte werkervaring in projectmanagement bij de fabrieken van Gestamp worldwidehttp: //www.gestamp.com/Home.aspx? Lang = en-US

Financiële hulp voor studenten die opvallen door hun prestaties.

De kans om bij Gestamp te komen als projectleider voor studenten met het hoogste potentieel.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ICADE Business School

De Master in International Management (MIM) bereidt je om cross-cultureel werk, het aanleren van vaardigheden voor de bedrijfsvoering die gespecialiseerd zijn in een inte ... [+]

De Master in International Management (MIM) bereidt u om cross-cultureel werk, het aanleren van vaardigheden voor de bedrijfsvoering die gespecialiseerd zijn in een internationale omgeving. Zal u toelaten om te werken als een manager in de wereldmarkt, het starten van een carrière in een multinational of een wereldwijde organisatie.

Dit programma is vooral gericht op studenten uit het gebied van Economie, Bedrijfskunde of Techniek graden. Kandidaten uit verschillende vakgebieden zal hebben om de training aanvullingen op de fundamenten van het management te verwerven voltooien.

Dit is een full-time programma dat is bedoeld om studenten te voorzien van een brede kennis van de overeenkomsten en verschillen van mensen en verschillende landen, regels en instellingen, hen bewust te maken van best practices en processen van het internationale management. Het is ook bedoeld om studenten te voorzien van de kennis, vaardigheden en competenties die nodig zijn om te werken in verschillende gebieden binnen een internationale organisatie - zowel wereldwijd als specifiek nationaal. Mogelijkheid van verblijf in een andere prestigieuze internationale business schools in Europa en de Verenigde Staten. Mogelijkheid om professionele stages uit te voeren.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
ICADE Business School

De Master in Marketing (MSc in Marketing) wordt georganiseerd door de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universidad Pontificia Comillas (ICADE), via de ICADE Bus ... [+]

De Master in Marketing (MSc in Marketing) wordt georganiseerd door de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen aan de Universidad Pontificia Comillas (ICADE), via de ICADE Business School. Mogelijkheid van verblijf in een andere prestigieuze internationale business schools in Europa en de Verenigde Staten. Mogelijkheid om professionele stages uit te voeren.

Deze officiële programma biedt gespecialiseerde opleiding om een ​​succesvolle carrière op het gebied van marketing, sales en marktonderzoek te ontwikkelen.

Het programma is bijna volledig in het Engels als volwaardige vaardigheid in deze taal is noodzakelijk om de arbeidsmarkt te betreden en te ontwikkelen in dezelfde staat.... [-]

Spanje Madrid
October 2019
Voltijd
11 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Vídeo Universidad Pontificia Comillas

Location address
Universidad Pontificia Comillas
C. Alberto Aguilera 23

Madrid, Madrid, 28015 ES