Harbour.Space University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Harbour.Space University

Welkom bij Harbour.Space, Europa's ultramoderne universiteit die zich richt op technologie , ondernemerschap en design om de leiders van de toekomst samen te creëren.

De snelle groei in innovatie, communicatie en technologie zorgt voor een stille revolutie in het onderwijs, waardoor veel traditionele universiteiten moeite hebben om bij te blijven. Bij Harbour.Space willen we de leerervaring opnieuw definiëren door actief ervaringsgericht onderwijs aan te bieden , aangestuurd door enkele van 's werelds beste industrieleiders.

We bieden progressieve Foundation-, Bachelor- en Masterprogramma's , waarbij echte problemen centraal staan in de klas, niet de uitdagingen van het leerboek. Ons academisch jaar is onderverdeeld in 15 intense modules van 3 weken en fungeert als een accelerator voor ondernemers, een innovatielab voor creatieven en een hands-on trainingscentrum voor tech-liefhebbers. Studenten worden aangemoedigd om een internationale en interdisciplinaire mentaliteit aan te nemen en hen voor te bereiden om niet alleen te voldoen aan, maar ook om de eisen van het professionele personeel te overtreffen.

Filosofie

Harbour.Space is een universiteit voor innovatief, toekomstgericht en hongerig naar verandering . Onze filosofie is gebaseerd op drie fundamentele pijlers: een link met de industrie, een modern en wendbaar onderwijsmodel en een netwerk van uitzonderlijke innovators en ondernemers die klaar staan om samen de bedrijven van de toekomst te creëren.

Wij zijn de makers en pioniers van ons vakgebied en hebben topleiders in de sector als persoonlijke leraren en mentoren van onze studenten. We denken groot, nemen risico's en verstoren industrieën door de manier waarop we leren, verbinden en zaken doen opnieuw te bedenken. Een persoonlijke, hands-on aanpak staat centraal in onze interactieve leerfilosofie. Dit creëert een educatieve ervaring die die van traditionele onderwijsinstellingen overstijgt en studenten voorbereidt op de banen van de toekomst. Door samen te werken met innovatieve internationale experts, succesvolle ondernemers, vooraanstaande wetenschappers en creatieve verandermakers van over de hele wereld, kunnen we onze moderne creatieve en technische programma's ontwikkelen , gebaseerd op de behoeften van de industrie van morgen.

Met campussen in Barcelona en Bangkok willen we talent koesteren en versnellen, ondersteund door de meest deskundige en succesvolle mensen in de technologie- en ontwerpindustrie. Bekijk onze afstudeervideo hieronder om te zien hoe onze studenten hun Harbour.Space-ervaring beschrijven.

Belangrijkste redenen om te studeren aan Harbour.Space

 • Creatieve en technische disciplines van de toekomst: 10 unieke programma's gericht op ontwerp, technologie en ondernemerschap om een zinvolle en creatief bevredigende professionele toekomst op topniveau te garanderen.

 • Topleiders in de sector als professoren: 75+ baanbrekende professionals van over de hele wereld die u begeleiden, begeleiden en voorbereiden op de banen van morgen.

 • Interdisciplinair leren: 15 intensieve modules van 3 weken, waarvan 5 keuzevakken, waarmee u nieuwe disciplines kunt verkennen en een holistische vaardigheden kunt ontwikkelen.

 • Persoonlijke aanpak: meer dan 100 cursussen om uit te kiezen en een unieke educatieve ervaring op te bouwen die is afgestemd op uw persoonlijke en professionele doelen.

 • Praktische ervaring: Werk samen met interdisciplinaire teams om uw Capstone te ontwikkelen, een multidisciplinair persoonlijk bedrijf / project gebaseerd op een innovatieve oplossing voor een real-world probleem. Lees hier meer over Capstone Projects .

Wie zou moeten solliciteren

Iedereen met een voorliefde voor technologie en design is welkom: we zijn een wereldwijde academische instelling voor elke nationaliteit, geslacht en culturele achtergrond.

Alle aanvragen moeten online worden ingediend en aspirant-studenten kunnen op elk moment van het jaar hun aanvraag indienen . Aanvragen kunnen het beste eerder dan later worden ingediend omdat zowel ons aanvraagproces als potentiële visumaanvragen tijd kosten.

Als je toegewijd bent aan het ontwikkelen en uitvoeren van grote ideeën in ontwerp en technologie die een positief effect op de wereld zullen hebben, kan Harbour.Space je academische thuis zijn.

Academische partners

 • UTCC
 • Technische Universiteit van München
 • X-labs Tsinghua
 • INRIA
 • Hogere School of Economics
 • Moscow Physics and Technology Institute

Hasso Plattner Institute

Harbour.Space in cijfers

Soms is het gemakkelijker om de cijfers voor zichzelf te laten spreken. Hier zijn enkele snelle statistieken waarvan we zeker weten dat je ze interessant zult vinden:

 • 95% van onze afgestudeerden werkt momenteel

 • 83% van hen vond binnen de eerste 3 maanden na zijn afstuderen een baan

 • 53% van onze afgestudeerden vond werk voordat ze afstudeerden

 • 80% van onze afgestudeerden is blij met hun huidige functie

Wil meer zien? Je vindt alle nummers die je nodig hebt, evenals § het verhaal erachter in ons Employability-rapport . Bekijk hier het hele rapport.

Locaties

Barcelona

Harbour.Space University

Address
Carrer de Rosa Sensat 9
08005 Barcelona, Catalonië, Spanje
Telefoonnr.
+34 674 29 14 22

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden