Lees de Officiële Beschrijving

Waarom zou u HTSI kiezen?

De school van toerisme en gastvrijheid Management Sant Ignasi is een universiteitscentrum van de Ramon Llull University geïntegreerd in de Private Xavier Foundation, een stichting opgericht door de vereniging van Jezus en met vertegenwoordiging op de raad van ESADE en IQS.

Onze inzet is om afgestudeerden op te leiden voor integriteit en bewustzijn van hun verantwoordelijkheid om Bijdragen tot een gehumaniseerde ontwikkeling Van de toeristische en gastvrijheidssector, in het kader van Interculturele dialoog. De school voor toerisme en gastvrijheid Sant Ignasi biedt een Strenge academische training AND a Duidelijke praktische begeleiding De snelle inzet van universitaire afgestudeerden in de sector te vergemakkelijken:

  • Uitgebreide training van het individu, het combineren van academische kennis met de bijdrage van ethische waarden.
  • Prestigieuze internationale faculteit op het hoogste niveau.
  • Onderwijsmethodologie gebaseerd leer management, met nadruk op de casestudies.
  • Constant contact met professionals in het toerisme en gastvrijheid door middel van bezoeken, gastcolleges en conferenties.
  • Verplichte en optionele stages , zodat studenten kennis in het klaslokaal kunnen toepassen in een echte werkomgeving.
  • Ontwikkeling van inzetbaarheidsvaardigheden in alle universitaire programma's, om de inzet van studenten te vergemakkelijken.
  • Internationalisering van studenten, met de mogelijkheid van academische en professionele uitwisseling in het buitenland.
  • Gepersonaliseerde service en studentenondersteuning.

Missie

De School van Toerisme en Gastvrijheid Management Sant Ignasi Is een internationale universiteit waarvan de missie is Bevorderen van onderwijs, onderzoek en verspreiding van kennis Op het gebied van leiderschap en management van gastvrijheid en toerisme bedrijven. Het streeft ernaar bij te dragen tot de wetenschappelijke, sociale en menselijke opleiding van professioneel bevoegde mensen Zich bewust van hun verantwoordelijkheid Samenwerken in de ontwikkeling van toerisme als Humaniserende wereldwijde fenomeen En als specifieke activiteit van individuen en samenlevingen. De inspiratie is de Christelijk humanisme, Uitgevoerd in het kader van Interculturele dialoog.

Visie

De School voor Toerisme en Gastvrijheid Management - Sant Ignasi zet zich op als een universiteit erkend voor zijn Intellectuele strengheid, Zijn kritische zintuig en voor academische uitmuntendheid en in de nabije toekomst deel uitmaken van de groep universiteiten en opleidingscentra die internationaal verband houden met de kwaliteit en de waarde van de opleiding en het belang van hun opleiding Bijdrage aan kennis en dialoog Op het gebied van toerisme en gastvrijheid en vooruitgang in de inzet voor de kernwaarden die zijn missie en identiteit inspireren.

HTSI wil een uitgebreide training aanbieden, gekenmerkt door een uitgebreide aanpak van de ontwikkeling van mensen voor Uitstekende professionals en verantwoordelijke burgers. Het leerpad moet zich richten op het leren en ontwikkelen van het volledige potentieel dat wordt aangeboden door de nieuwe Europese ruimte van hoger onderwijs. Bij onderzoek helpt HTSI om relevante kennis professioneel en sociaal te creëren, zodat het op grote schaal toegepast en verspreid kan worden. In een wereldwijde wereld met grote economische en sociale uitdagingen, en in een context van sociaal en religieus pluralisme, heeft HTSI zich geconsolideerd als een Onafhankelijke ruimte Waar iemand de belangrijkste problemen kan uitdrukken en bespreken Toerisme in de XXI eeuw. HTSI is gekoppeld aan de groep alumni en blijft groeien in haar relatie met de zakelijke en professionele wereld Fosteropleiding in nationale en internationale bedrijven En organisaties die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren. HTSI werkt ook samen om zijn banden te versterken met het netwerk van jezuïeten en andere prestigieuze universiteiten, en blijft ook samenwerken met instellingen in ontwikkelingslanden.

Om dit mogelijk te maken, moet HTSI een aantrekkelijke optie zijn voor faculteit en niet-onderwijzend personeel, waar Iedereen kan hun academische en professionele carrière ontwikkelen. Ook moet HTSI instellingen en bedrijven in zijn invloedssfeer mobiliseren om de benodigde middelen voor groei en ontwikkeling te verkrijgen, met name voor studieondersteunende programma's en onderzoeksprojecten.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

De Executive Master in Event en Business Tourism * Faculteit van Toerisme en Hotel Management Sant Ignasi geeft u een grondige kennis van de sector gebeurtenissen breidt ... [+]

Event management en zakelijk toerisme is een van de gebieden met de grootste projectie in de sector toerisme en de hotels. Miljoenen reizigers per dag reizen internationaal bij te wonen beurzen, conferenties, congressen en andere zakelijke evenementen. de Executive Master in Business Events en toerisme Faculteit van Toerisme en Hotel Management Sant Ignasi geeft u een grondige kennis van de sector gebeurtenissen breidt uw kennis van strategisch management en marketing, en versterkt uw management vaardigheden, zodat u een van de leiders van de toeristische sector en evenementen internationaal.

De sector vereist gespecialiseerde professionals in de het beheer en de organisatie van evenementenMet een uitstekende academische achtergrond en kennen de zakelijke toeristische sector in de diepte, zodat ze gemakkelijk kunnen aanpassen aan een steeds veranderende industrie.... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Spaans
Deeltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

De Executive Master in Hotel Business School voor Toerisme en Hospitality Management is een meester in de eigen graad aan de Universiteit Ramon Llull bevordert en consoli ... [+]

Het toerisme en gastvrijheid is een van de gebieden met de grootste economische groei internationaal en aanbod gespecialiseerde professionals met een uitstekende academische achtergrond die gemakkelijk aan te passen aan een steeds veranderende industrie. de Executive Master in Business Hotel Faculteit van Toerisme en Hospitality Management is een master's degree van de Universiteit eigen Ramon Llull stimuleert en versterkt je passie voor gastvrijheid met als doel u uitgegroeid tot een van de leiders van de internationale hotellerie.

Het programma biedt:

Een globale en transversale visie op het hotelwezen: vanaf de conceptie, definitie, uitvoering van het project hotel, start-up en de lancering, de exploitatie en het beheer van het bedrijf hotel, met speciale nadruk op de ontwikkeling van strategische en financiële expertise. Praktische leidraad: het versterken van formele kennis en uitrusten deelnemers met methoden en instrumenten dat succes in hun professionele en persoonlijke uitdagingen te versterken. De ontwikkeling van vaardigheden en managementvaardigheden, het begrijpen van de huidige omgeving, trends, risico's, bedreigingen en kansen om te leren om te profiteren van zowel hun eigen voordeel en het bedrijf. Aan wie het aangaat? ... [-]
Spanje Barcelona
September 2019
Spaans
Deeltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

De Master in het Hotel Management, aangepast aan het Europese hoger onderwijs, is een voltijdsprogramma (90 studiepunten) gericht op recent afgestudeerden die geïnteresse ... [+]

De Master in het Hotel Management , aangepast aan het Europese hoger onderwijs, is een voltijdsprogramma (90 studiepunten) gericht op recente afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het hotelbeheer. Het legt speciale nadruk op financiën en leiderschap in de internationale horeca. Het programma streeft naar operationele leiders. Het is gericht op actie, en is participatief en resultaatgericht . Het is de bedoeling om professionals op te leiden die gespecialiseerd zijn in het algemene en bedrijfsvoering van hotelbedrijven . Na afloop zal de afgestudeerde de solide kennis hebben van het management dat zij alle soorten hotelprojecten op internationaal niveau kunnen leiden en de nodige vaardigheden hebben verworven voor hoge verantwoordelijkheidsposities in de hotelindustrie. Dit alles ligt binnen een kader van duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en ethiek. ... [-]

Spanje Barcelona
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Grado en Gestión Turística y Hotelera - Bilingüe o 100% en inglés

Location address
HTSI-Facultad de Turismo y Dirección Hotelera Sant Ignasi
C/ Marqués de Mulhacén 40-42. Campus ESADE. Edificio 2.

Barcelona, Catalonië, 08034 ES
Social Media