Lees de Officiële Beschrijving

Zaken, toerisme en gastvrijheid zijn de grootste tewerkstellers, maar ze eisen ook mankracht van hoge kwaliteit. Met dit in gedachten biedt HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​een reeks studieprogramma's in het bedrijfsleven, toerisme en de horeca.

Onder de doelstellingen van de school zijn:

  • Hoogwaardig onderzoek produceren, met de nadruk op zowel maatschappelijke als industriële behoeften.
  • Het zelfstandig ontwikkelen en aanbieden van postuniversitaire, bachelor-, diploma- en certificaatprogramma's en in samenwerking met nationale en internationale instellingen / organisaties / industrie.
  • Trainingstrajecten voor capaciteitsopbouw, trainingsprogramma's op de werkplek, programma's voor ondernemersontwikkeling en managementontwikkelingsprogramma's voor verschillende niveaus, onafhankelijk en in samenwerking met nationale en internationale instellingen / organisaties / industrie aanbieden.

Al hun programma's zijn ontwikkeld in overleg met deskundigen uit de toeristenindustrie, brancheorganisaties en academici. Alle faculteitsleden van de school zijn volledig gekwalificeerd en ervaren in verschillende bedrijfs-, marketing- en toerismegerelateerde gebieden zoals bedrijfskunde, digitale marketing, hotelmanagement, F

HTL streeft naar het creëren van de perfecte combinatie van kennis, praktische ervaring en relevantie om zijn studenten te voorzien van het vertrouwen en de vaardigheden die ze nodig hebben om vooruit te komen in de wereld van het werk. Niet alleen zijn employability-vaardigheden ingebed in elke cursus, maar de sectorbepalende 'toekomstige' loopbaan en employability-service biedt hulp en advies, cursussen en werkervaringsmogelijkheden om studentencv's te helpen op te vallen.

FACILITIES

De school heeft twee campussen: een van hen bevindt zich in het stadscentrum van Barcelona, een andere in het centrum van Valencia.

ACCREDITATIES / PARTNERSCHAPPEN

HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​is een particuliere onderwijsinstelling die is geaccrediteerd door de gemeenteraden van Barcelona en Lloret de Mar. Ze werken nauw samen met de universiteit van Girona, de Europese universiteit Miguel de Cervantes, de Artesis Plantijn Antwerpen School. Ze zijn een samenwerkende onderwijsinstelling met een hotelgilden van Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

De school is geaccrediteerd door het Instituto Cervantes, de staatsinstelling van de Spaanse taal voor buitenlanders als examencentra voor SIELE-examens. Hun studieplannen omvatten de Spaanse taalvoorbereidingsmodule voor DELE een SIELE-examen van elk van de 5 aangeboden niveaus van A1 tot C1.

LERAREN

Leraren, instructeurs, specialisten en assistenten van HTL volgen de kernwaarden van hun instelling.

Leren: zij ondersteunen het succes van studenten, toegang tot onderwijs, passend gebruik van technologie, ontwikkeling van geletterdheid, communicatie en uitwisseling van ideeën over disciplines en locaties, verkenning en toepassing van nieuwe ideeën en het nastreven van levenslang leren.

Ontdekking: door het nastreven van gratis onderzoek bevorderen ze een duurzame leergemeenschap.

Betrokkenheid: ze hechten waarde aan de voortdurende samenwerking met hun partners in het onderwijs, met gemeenschappen in hun regio en met collega's over de hele wereld.

Prestatie: ze geloven in het potentieel van hun studenten en zetten zich in voor het bevorderen van de excellentie en het succes van hun studenten, docenten, medewerkers en alumni.

Diversiteit: zij waarderen de menselijke diversiteit in al zijn dimensies en streven naar behoud van leer- en werkomgevingen die rechtvaardig, divers en inclusief zijn.

Viering: ze vieren de prestaties van hun studenten, docenten, medewerkers, alumni en de gemeenschappen die zij dienen.

Duurzaamheid: ze ondersteunen een gezond duurzaam milieu door middel van progressieve operationele praktijken en het bevorderen van milieubewustzijn.

DE SCHOOLFACILITEITEN VAN BARCELONA

De stad Barcelona is in een grootse stijl aangelegd en is de perfecte plek om te studeren. Met zijn bevoorrechte locatie tussen de Middellandse Zeekust en besneeuwde bergen en ongeëvenaarde faciliteiten voor toerisme, sport en buitenactiviteiten, is het geen wonder dat zoveel studenten ervoor gekozen hebben naar Barcelona te verhuizen. Door zich in het centrum van de stad te vestigen heeft HTL International School een uitgebreid scala aan uitstekende faciliteiten kunnen bieden om het onderwijsproces te creëren dat is gericht op persoonlijk professioneel leren.

Op HTL International School hebben ze twee geweldige campussen: Barcelona en Valencia. Op de school kunnen studenten genieten van de grote klaslokalen van de campus, gratis internettoegang, online leerfaciliteiten, computerlokalen voor examenspraktijken, bibliotheken en een ruimte voor communicatieve vaardigheden. Bovendien wordt de school in Barcelona omringd door een groot aantal bezienswaardigheden, restaurants, sportfaciliteiten, vervoersnet, stadsstranden, musea, theaters en winkelstraten.


VALENCIA SCHOOLFACILITEITEN

Valencia is de moeite van het leven waard, niet alleen vanwege de paella. Dit is de derde grote stad in Spanje en de belangrijkste bestemming voor zowel cultureel als recreatief toerisme. Onze campus ligt in het centrum van de stad, dus je kunt alle soorten toerisme combineren met je studies.

Bij HTL International School hebben we twee geweldige campussen: Barcelona en Valencia. Op de school kunnen studenten genieten van onze grote klaslokalen, gratis internettoegang, online leerfaciliteiten, computerlokalen voor examenspraktijken, bibliotheken en een ruimte voor communicatieve vaardigheden. Dankzij de locatie kan de campus van Valencia u veel kansen bieden. Van culturele bezienswaardigheden tot de luie dagen op het strand, bereikbaar met een rechtstreekse bus van school.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Dit één academische jaar intensieve professionele trainingsprogramma is ontworpen om professionals op het gebied van Digital Marketing te produceren. Dit programma zal wa ... [+]

Op Campus-versie

Dit 1 academisch jaar intensieve professionele training programma is ontworpen om professionals op het gebied van Digital Marketing te produceren. Dit programma zal waarschijnlijk een bijzonder voordeel zijn voor studenten die cursussen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme, reclame, zaken, massamedia, marketing, communicatie, public relations en aanverwante onderwerpen, waarbij een appreciatie van e-commerce, e-marketing, e-reclame, sociale media is vereist.

Digitale marketing is een professioneel praktijkveld dat sterke verbale en schriftelijke communicatievaardigheden vereist, nauwkeurigheid en aandacht voor detail, uitstekende teamwerkvaardigheden en tegelijkertijd de mogelijkheid om zelfstandig te werken, capaciteit om meerdere projecten tegelijkertijd te dragen, creatieve vaardigheden om innovatieve ideeën te leveren, vermogen om onder druk te werken en deadlines te respecteren, goede kennis van netwerken en analytische vaardigheden.... [-]

Spanje Barcelona Valencia
Juli 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Dit 1 academische jaar intensieve trainingsprogramma is ontworpen om professionals op het gebied van Event Management te produceren. ... [+]

Op Campus-versie

Dit 1 academische jaar intensieve trainingsprogramma is ontworpen om professionals op het gebied van Event Management te produceren. Dit programma zal waarschijnlijk een bijzonder voordeel zijn voor studenten die cursussen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme, projectbeheer en aanverwante onderwerpen, waarbij een appreciatie van het evenementbeheer, planning, strategie en projectorganisatie vereist is. Degenen die Event Management bestuderen, duiken op met zakelijke en projectmanagementvaardigheden van de hoogste orde, klaar om zakelijke uitdagingen het hoofd te bieden.

Event management is een professioneel praktijkveld dat geavanceerde vaardigheden vereist in strategische planning en analyse, risicobeoordeling, marketing, budgettering, cashflowplanning, ontwikkeling van evenementvoorstellen en vele andere onderwerpen. Het veld van Event Management is een zakelijk onderwerp met een sterke projectfocus. De vaardigheden en kennis die is opgedaan in de studie van evenementenbeheer kunnen in een breed scala van contexten worden gebruikt en kunnen betrekking hebben op interessante gebieden als bedrijf, sport en kunst. De toeristische impact van evenementen trekt steeds meer de aandacht van regeringen die streven naar maximalisatie van de binnenlandse en internationale inkomsten uit het toerisme. Al deze werken samen om Event Management te ontwikkelen als een professioneel veld en bij te dragen. Event Management is een van de meest opwindende omgevingen om in te werken.... [-]

Spanje Barcelona Valencia
Juli 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

De masteropleiding Luxe / VIP Management in de toeristische sector biedt u de nodige kennis en expertise om de luxeservice-industrie te betreden via een mix van academisc ... [+]

Op Campus-versie

De luxetoerisme-industrie is een rijke industrie met een breed scala aan velden: accommodatie, eten

De masteropleiding Luxe / VIP Management in de toeristische sector biedt u de nodige kennis en expertise om de luxeservice-industrie te betreden via een mix van academische pijlers en professionele praktijkervaringen.

De belangrijkste onderwijstaal is Engels . Het studieplan bevat een module voor intensieve buitenlandse taalstudie om uit het Spaans te kunnen kiezen voor buitenlanders, Frans of Russisch. Nadat de theoretische modules zijn voltooid of tegelijkertijd ermee zijn voltooid, moeten alle studenten een stageperiode voltooien in een van de bedrijven in de sector in Spanje of in het buitenland.... [-]

Spanje Barcelona Valencia
Juli 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Dit academische jaarprogramma is ontworpen om professionals op het gebied van hotel- en toerismebeheer te produceren. ... [+]

Op Campus-versie

Dit academische jaarprogramma is ontworpen om professionals op het gebied van hotel- en toerismebeheer te produceren. De belangrijkste onderwijstaal is Engels . Het studieplan bevat een module voor intensieve buitenlandse taalstudie om uit het Spaans te kunnen kiezen voor buitenlanders, Frans of Russisch. Nadat de theoretische modules zijn voltooid of gelijktijdig ermee zijn voltooid, moeten alle studenten een stageperiode voltooien in een van de bedrijven in de sector in Spanje of in het buitenland.

Dit programma biedt je theoretische, taalkundige en praktische vaardigheden.

Instructie is in de vorm van lezingen, seminars, workshops, videoconferentieklassen, cases en individuele opdrachten. Het examen vindt plaats in de vorm van schriftelijke examens, individuele en groepsopdrachten en workshops.... [-]

Spanje Barcelona Valencia
Oktober 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands