HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Zaken, toerisme en gastvrijheid zijn de grootste tewerkstellers, maar ze eisen ook mankracht van hoge kwaliteit. Met dit in gedachten biedt HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​een reeks studieprogramma's in het bedrijfsleven, toerisme en de horeca.

Onder de doelstellingen van de school zijn:

  • Hoogwaardig onderzoek produceren, met de nadruk op zowel maatschappelijke als industriële behoeften.
  • Het zelfstandig ontwikkelen en aanbieden van postuniversitaire, bachelor-, diploma- en certificaatprogramma's en in samenwerking met nationale en internationale instellingen / organisaties / industrie.
  • Trainingstrajecten voor capaciteitsopbouw, trainingsprogramma's op de werkplek, programma's voor ondernemersontwikkeling en managementontwikkelingsprogramma's voor verschillende niveaus, onafhankelijk en in samenwerking met nationale en internationale instellingen / organisaties / industrie aanbieden.

Al hun programma's zijn ontwikkeld in overleg met deskundigen uit de toeristenindustrie, brancheorganisaties en academici. Alle faculteitsleden van de school zijn volledig gekwalificeerd en ervaren in verschillende bedrijfs-, marketing- en toerismegerelateerde gebieden zoals bedrijfskunde, digitale marketing, hotelmanagement, F

HTL streeft naar het creëren van de perfecte combinatie van kennis, praktische ervaring en relevantie om zijn studenten te voorzien van het vertrouwen en de vaardigheden die ze nodig hebben om vooruit te komen in de wereld van het werk. Niet alleen zijn employability-vaardigheden ingebed in elke cursus, maar de sectorbepalende 'toekomstige' loopbaan en employability-service biedt hulp en advies, cursussen en werkervaringsmogelijkheden om studentencv's te helpen op te vallen.

FACILITIES

De school heeft twee campussen: een van hen bevindt zich in het centrum van Barcelona, ​​een andere in de regio Costa Brava, de meest populaire toeristische bestemming voor jeugd- en familietoerisme. De school ligt in het centrum van Lloret de Mar, vlak voor het strand. De campus van Madrid en Valencia wordt begin 2018 in gebruik genomen.

ACCREDITATIES / PARTNERSCHAPPEN

HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​is een particuliere onderwijsinstelling die is geaccrediteerd door de gemeenteraden van Barcelona en Lloret de Mar. Ze werken nauw samen met de universiteit van Girona, de Europese universiteit Miguel de Cervantes, de Artesis Plantijn Antwerpen School. Ze zijn een samenwerkende onderwijsinstelling met een hotelgilden van Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

De school is geaccrediteerd door het Instituto Cervantes, het staatsinstituut van de Spaanse taal voor buitenlanders als examencentra voor DELE- en SIELE-examens. Hun studieplannen omvatten de Spaanse taalvoorbereidingsmodule voor DELE a SIELE-examen van elk van de 5 aangeboden niveaus van A1 tot C1.

LERAREN

Leraren, instructeurs, specialisten en assistenten van HTL volgen de kernwaarden van hun instelling.

Leren: zij ondersteunen het succes van studenten, toegang tot onderwijs, passend gebruik van technologie, ontwikkeling van geletterdheid, communicatie en uitwisseling van ideeën over disciplines en locaties, verkenning en toepassing van nieuwe ideeën en het nastreven van levenslang leren.

Ontdekking: door het nastreven van gratis onderzoek bevorderen ze een duurzame leergemeenschap.

Betrokkenheid: ze hechten waarde aan de voortdurende samenwerking met hun partners in het onderwijs, met gemeenschappen in hun regio en met collega's over de hele wereld.

Prestatie: ze geloven in het potentieel van hun studenten en zetten zich in voor het bevorderen van de excellentie en het succes van hun studenten, docenten, medewerkers en alumni.

Diversiteit: zij waarderen de menselijke diversiteit in al zijn dimensies en streven naar behoud van leer- en werkomgevingen die rechtvaardig, divers en inclusief zijn.

Viering: ze vieren de prestaties van hun studenten, docenten, medewerkers, alumni en de gemeenschappen die zij dienen.

Duurzaamheid: ze ondersteunen een gezond duurzaam milieu door middel van progressieve operationele praktijken en het bevorderen van milieubewustzijn.

DE SCHOOLFACILITEITEN VAN BARCELONA

De stad Barcelona is in een grootse stijl aangelegd en is de perfecte plek om te studeren. Met zijn bevoorrechte locatie tussen de Middellandse Zeekust en besneeuwde bergen en ongeëvenaarde faciliteiten voor toerisme, sport en buitenactiviteiten, is het geen wonder dat zoveel studenten ervoor gekozen hebben naar Barcelona te verhuizen. Door zich in het centrum van de stad te vestigen heeft HTL International School een uitgebreid scala aan uitstekende faciliteiten kunnen bieden om het onderwijsproces te creëren dat is gericht op persoonlijk professioneel leren.

Op HTL International School hebben ze vier geweldige campussen: Madrid, Barcelona, ​​Valencia en Lloret de Mar. Op de school kunnen studenten genieten van de grote klaslokalen van de campus, gratis internettoegang, online leerfaciliteiten, computerlokalen voor examenspraktijken, bibliotheken en een communicatievaardigheden ruimte. Bovendien wordt de school in Barcelona omringd door een groot aantal bezienswaardigheden, restaurants, sportfaciliteiten, vervoersnet, stadsstranden, musea, theaters en winkelstraten.

LLORET DE MAR SCHOOLFACILITEITEN

Lloret de Mar ligt in de buurt van twee grote Catalaanse steden, op 70 km van Barcelona en op 40 km van Girona. Dit maakt van het kleine stadje een geweldige plek om te wonen.

De school bevindt zich in het centrum van de stad, op twee stappen van het belangrijkste strand, een zijstraat en twee stappen van nachtclubs en bars aan de andere kant. Lloret de Mar is een hotspot voor jonge mensen van over de hele wereld. Het geeft je de kans om je studie te combineren met een internationale communicatie-ervaring door elke dag nieuwe mensen te ontmoeten. Dit kleine stadje is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen, die grote kansen biedt voor diegenen die op zoek zijn naar werkervaring in het toerisme.

VALENCIA SCHOOLFACILITEITEN

Valencia is de moeite van het leven waard, niet alleen vanwege de paella. Dit is de derde grote stad in Spanje en de belangrijkste bestemming voor zowel cultureel als recreatief toerisme. Onze campus ligt in het centrum van de stad, dus je kunt alle soorten toerisme combineren met je studies.

Op HTL International School hebben we vier geweldige campussen: Madrid, Barcelona, ​​Valencia en Lloret de Mar. Op de school kunnen studenten genieten van onze grote klaslokalen, gratis internettoegang, online leerfaciliteiten, computerlokalen voor examenspraktijken, bibliotheken en communicatievaardigheden kamer. Dankzij de locatie kan de campus van Valencia u veel kansen bieden. Van culturele bezienswaardigheden tot de luie dagen op het strand, die te bereiken zijn met een rechtstreekse bus van school.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans

Bekijk Master programma's » Bekijk BBA's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In Digital Marketing

Campus Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Spanje Barcelona Valencia +1 more

Dit één academische jaar intensieve professionele trainingsprogramma is ontworpen om professionals op het gebied van Digital Marketing te produceren. Dit programma zal waarschijnlijk een bijzonder voordeel zijn voor studenten die cursussen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme, reclame, zaken, massamedia, marketing, communicatie, public relations en aanverwante onderwerpen, waar een appreciatie van e-commerce, e-marketing, e-reclame, sociale media is vereist. Digitale marketing is een professioneel praktijkveld dat sterke verbale en schriftelijke communicatievaardigheden vereist, nauwkeurigheid en aandacht voor detail, uitstekende teamworkvaardigheden en tegelijkertijd in staat om zelfstandig te werken, capaciteit om meerdere projecten tegelijkertijd te dragen, creatieve vaardigheden om innovatieve ideeën te leveren, vermogen om onder druk te werken en deadlines te respecteren, goede kennis van netwerken en analytische vaardigheden. [+]

Master in Digital MarketingIn-company stage

Dit één academische jaar intensieve professionele trainingsprogramma is ontworpen om professionals op het gebied van Digital Marketing te produceren. Dit programma zal waarschijnlijk een bijzonder voordeel zijn voor studenten die cursussen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme, reclame, zaken, massamedia, marketing, communicatie, public relations en aanverwante onderwerpen, waar een appreciatie van e-commerce, e-marketing, e-reclame, sociale media is vereist. Digitale marketing is een professioneel praktijkveld dat sterke verbale en schriftelijke communicatievaardigheden vereist, nauwkeurigheid en aandacht voor detail, uitstekende teamworkvaardigheden en tegelijkertijd in staat om zelfstandig te werken, capaciteit om meerdere projecten tegelijkertijd te dragen, creatieve vaardigheden om innovatieve ideeën te leveren, vermogen om onder druk te werken en deadlines te respecteren, goede kennis van netwerken en analytische vaardigheden.... [-]


Master In Evenementenbeheer

Campus Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Spanje Barcelona Lloret de Mar Valencia +2 more

Dit één academische jaar intensieve trainingsprogramma is ontworpen om professionals op het gebied van Event Management te produceren. Dit programma zal waarschijnlijk een bijzonder voordeel zijn voor studenten die cursussen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme, projectbeheer en aanverwante onderwerpen, waarbij een appreciatie van het evenementbeheer, planning, strategie en projectorganisatie vereist is. Degenen die Event Management bestuderen, duiken op met zakelijke en projectmanagementvaardigheden van de hoogste orde, klaar om zakelijke uitdagingen het hoofd te bieden. [+]

Master in Event ManagementIn-company stage

Dit één academische jaar intensieve trainingsprogramma is ontworpen om professionals op het gebied van Event Management te produceren. Dit programma zal waarschijnlijk een bijzonder voordeel zijn voor studenten die cursussen volgen op het gebied van gastvrijheid, toerisme, projectbeheer en aanverwante onderwerpen, waarbij een appreciatie van het evenementbeheer, planning, strategie en projectorganisatie vereist is. Degenen die Event Management bestuderen, duiken op met zakelijke en projectmanagementvaardigheden van de hoogste orde, klaar om zakelijke uitdagingen het hoofd te bieden. Eventmanagement is een professioneel praktijkveld dat geavanceerde vaardigheden vereist in strategische planning en analyse, risicobeoordeling, marketing, budgettering, cashflowplanning, ontwikkeling van evenementvoorstellen en vele andere onderwerpen. Het veld van Event Management is een zakelijk onderwerp met een sterke projectfocus. De vaardigheden en kennis die is opgedaan in de studie van evenementenbeheer kunnen worden gebruikt in een breed scala van contexten en kunnen betrekking hebben op interessante gebieden als het bedrijfsleven, sport en kunst. De toeristische impact van evenementen trekt steeds meer de aandacht van overheden die de binnenlandse en internationale inkomsten uit het toerisme willen maximaliseren. Al deze werken samen om Event Management als een professioneel veld te ontwikkelen en bij te dragen. Event Management is een van de meest opwindende omgevingen om in te werken.... [-]


Master In Luxe / VIP-beheer

Campus Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Spanje Barcelona Lloret de Mar Valencia +2 more

De luxetoerisme-industrie is een rijke industrie met een breed scala aan velden: accommodatie, eten [+]

Master in luxe / VIP-management in toerismeIn-company stage

De luxetoerisme-industrie is een rijke industrie met een breed scala aan velden: accommodatie, eten

De belangrijkste onderwijstaal is Engels. Het studieplan bevat een module van 240 uur om een ​​vreemde taal te leren om uit het Spaans te kunnen kiezen voor buitenlanders, Frans of Russisch. Nadat de theoretische modules zijn afgerond, moeten alle studenten een stageperiode voltooien in een van de samenwerkende bedrijven van de school.

Dit programma biedt je theoretische, taalkundige en praktische vaardigheden.

Instructie is in de vorm van lezingen, seminars, workshops, videoconferentieklassen, cases en individuele opdrachten. Een examen is in de vorm van schriftelijke examens, individuele en groepsopdrachten en workshopoefeningen.... [-]


Meester In Gastvrijheid

Campus Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Spanje Barcelona Lloret de Mar Valencia +2 more

Dit academische jaarprogramma is bedoeld om professionals op het gebied van hotel- en toerismebeheer te produceren. De belangrijkste onderwijstaal is Engels. Het studieplan bevat een module van 240 uur om een ​​vreemde taal te leren om uit het Spaans te kunnen kiezen voor buitenlanders, Frans of Russisch. Nadat de theoretische modules zijn afgerond, moeten alle studenten een stageperiode voltooien in een van de samenwerkende bedrijven van de school. Dit programma biedt je theoretische, taalkundige en praktische vaardigheden. [+]

Master in Hospitality and Tourism ManagementIn-company stage

Dit academische jaarprogramma is bedoeld om professionals op het gebied van hotel- en toerismebeheer te produceren. De belangrijkste onderwijstaal is Engels. Het studieplan bevat een module van 240 uur om een ​​vreemde taal te leren om uit het Spaans te kunnen kiezen voor buitenlanders, Frans of Russisch. Nadat de theoretische modules zijn afgerond, moeten alle studenten een stageperiode voltooien in een van de samenwerkende bedrijven van de school.

Dit programma biedt je theoretische, taalkundige en praktische vaardigheden.

Instructie is in de vorm van lezingen, seminars, workshops, videoconferentieklassen, cases en individuele opdrachten. Een examen is in de vorm van schriftelijke examens, individuele en groepsopdrachten en workshopoefeningen.... [-]


Videos

HTL International School. Barcelona Facilities