Lees de Officiële Beschrijving

4. Internationale Vocation

De Nieuwe Campus heeft een duidelijke internationale missie. Gasma bevordert internationale afspraken en is gericht op een wereldwijde markt. Daarnaast moedigt het studenten aan om Engelse taal te gebruiken op basis van de trainingsactiviteiten.

Andere centra bieden studies gericht op culinaire vaardigheden, maar Gasma gaat een stap verder en integreert Culinair Management in de dagelijkse activiteiten van de studenten.

Gasma is een instelling die openstaat voor de samenleving als geheel. De campus rijdt cursussen en workshops voor zowel professionele als amateur gastronomen. Bovendien heeft de campus een eigen restaurant om aan de meest veeleisende ganen te voldoen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Gasma en elBarri komen samen om een formatief programma te presenteren vol creativiteit en avant-garde. Een unieke meester in de wereld. Een andere weddenschap voor profe ... [+]

features:Kwalificatie: UCH-CEU-masterdiplomaGericht op: Het Master-programma is bedoeld voor studenten en professionals in de sector die een kwalitatieve sprong willen maken in hun opleiding en loopbaan.Looptijd: 1 april 2019/31 juli 2019 4 maanden oefenen in restaurants van de elBarri-Iglesias-groep. Van maandag tot vrijdag, van 09:00 tot 18:00 uurUren: 1660 urenCredits: 90 ECTSBezorgd in: SpaansBeperkte plaatsenPrijs: € 12.500presentatie

Welkom bij de gastronomische " re-evolutie" .

Gasma en elBarri komen samen om een formatief programma te presenteren vol creativiteit en avant-garde . Een unieke meester in de wereld. Een andere weddenschap voor professionals die een stap verder willen in hun beroep.... [-]

Spanje Castellón de la Plana
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
4 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Deze Master biedt een totale onderdompeling in de keuken van dag tot een kwalitatieve sprong in je carrière te maken. Ik ben in staat om een ​​creatieve en winstgevende p ... [+]

Total Immersion IN DE KEUKEN

Deze Master biedt een totale onderdompeling in de keuken van dag tot een kwalitatieve sprong in je carrière te maken. Ik ben in staat om een ​​creatieve en winstgevende propositie te creëren, niet alleen in het koken, maar ook in gebak en bakkerijproducten.

Het programma is 5 maanden en wordt aangevuld met 530 uren van stages, onder andere, in de beste restaurants in ons Culinary Team.

LEERLING, de ster

Wij hebben het beste product experts, technische, cutting-edge innovaties en trends in de keuken. U kunt leren samen met veel van de internationale referentie chefs zijn onderdeel van onze culinaire team.

zeer gespecialiseerde professionals die onze docenten een van onze onderscheidende kenmerken te maken.... [-]

Spanje Castellón de la Plana
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
5 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Een reis door de wereld van patisserie, van workshopuitwerkingen tot zoete gerechten. De Master's Degree in Contemporary Patisserie en Sweet Cuisine is de meest complete ... [+]

VAN WERKPLAATSVERWERKINGEN TOT ZOETE KEUKEN

Een reis door de wereld van patisserie, van workshopuitwerkingen tot zoete gerechten. De Master's Degree in Contemporary Patisserie en Sweet Cuisine is de meest complete en up-to-date training in het mooiste gedeelte van de keuken.

Presentatie van een curriculum gericht op het beheersen van de technieken van haute patisserie, zoete gerechten en formulering. Kennis van grondstoffen, productieprocessen en technieken zullen de basis vormen voor het bevorderen van creativiteit en innovatie.

Een lang programma van vijf maanden met 530 uur aan externe oefeningen in de beste restaurants en bakkerijen van ons Culinair Team.

... [-]

Spanje Castellón de la Plana
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
5 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Gasma Institutional video

Location address
GASMA - campus de Gastronomía y Management Culinario
Avda. Enrique Gimeno, 67
12006 Castellón de la Plana,

Castellón de la Plana, Valenciaanse Gemeenschap, ES