GBSB Global Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

GBSB Global Business School ( GBSB Global ) is een educatieve organisatie die is opgericht om nieuwe economische omstandigheden en veranderende tijden uit te dagen. De business school staat op nummer 1 in Europa in de Guide to Sustainability Schools en is in december 2012 door Newsweek Magazine erkend als leider in Global Education. GBSB Global is de enige graduate school in Spanje die is uitgenodigd om deel te nemen aan de International Business Ethics Case Competition in Californië, samen met universiteiten als Oxford, INSEAD, de University of California - Irvine, enz., Waar de studenten finalisten werden en de eerste plaats in de competitie wonnen, waarmee internationale erkenning werd verkregen voor de kwaliteit van het onderwijs dat wordt gegeven aan GBSB Global Business School .

GBSB Global is in 2017 door Microsoft erkend als de eerste en enige officiële Microsoft School in Spanje, GBSB Global heeft uitstekende vorderingen gemaakt in de digitale GBSB Global , de GBSB Global studenten getransformeerd en hen de tools gegeven om ver te gaan. Bovendien werd GBSB Global Business School in november 2013 aangeboden om een officiële academische partner van de Europese Commissie te worden tijdens European Development Days, een vooraanstaand forum over wereldpolitiek en ontwikkeling. Nogmaals, het was de enige businessschool uit Spanje die deze verdienste heeft behaald, samen met 20 van de beste universiteiten van over de hele wereld.

GBSB Global Business School wordt erkend als een van de meest innovatieve business schools in Europa, waar het curriculum de huidige marktvraag weerspiegelt. Het is ook de enige business school in Spanje die regionale studies zoals "Doing Business in Africa", "Doing Business in Latin America", etc. doceert. De studentenorganisatie is erg internationaal, met meer dan 85 verschillende nationaliteiten. De school heeft strategische partners in de VS, het VK en Zwitserland die flexibele mobiliteit van studenten en docenten garanderen.

GBSB Global Business School is geaccrediteerd door de Accreditation Service for International Schools, Colleges, and Universities (ASIC) - erkend door het UK Home Office en goedgekeurd door Ofsted, de Council for Higher Education Accreditation.

Waarom GBSB Global ?

 • De enige business school in Spanje met internationale accreditatie van ASIC
 • De eerste en enige officiële Microsoft School in Spanje, erkend door Microsoft als een leider in digitaal onderwijs, biedt studenten vanaf dag één de meest geavanceerde leerervaring
 • Officiële Microsoft Showcase School
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center en heeft de status van Silver Learning Partner
 • Geaccrediteerd door The Accreditation Council for Business Schools and Programmes (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als een van de beste business schools in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Erkend als leider in het wereldwijde onderwijs door Newsweek Magazine
 • Staat nummer 1 in Europa in de gids voor duurzaamheidsscholen
 • Officieel lid van de European Council for Business Education (ECBE)
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 85 landen en faculteit uit 20 landen
 • Focus op innovatie | Van lesmethodes, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgeving, alles draait om innovatie en een uitdagende status-quo
 • Inzetbaarheid en carrièremogelijkheden | Praktische kennis en vaardigheden, loopbaanbegeleiding en individuele coachingsessies
 • Herkend als een wereldwijde MBA Tier One Ranking en # 11 Online MBA in CEO Magazine

Studeren aan GBSB Global biedt:

 • Unieke industriële bezoeken aan multinationale bedrijven in jouw vakgebied
 • Microsoft 365 Education biedt een ongeëvenaarde digitale onderwijs- en leeromgeving
 • Mogelijkheid om in een Enterprise lab te werken met andere startende bedrijven
 • Studie van extra vreemde talen
 • Bijeenkomsten met leidinggevenden van verschillende bedrijven die als gastsprekers naar de school komen
 • Lessen met professoren met uitgebreide werkervaring
 • Wereldwijde studiereizen naar de Verenigde Naties, de Wereldhandelsorganisatie en andere belangrijke organisaties met de mogelijkheid om stages te beveiligen
 • Een innovatieve onderwijsaanpak die praktische kennis benadrukt
 • Loopbaanbegeleiding en advies
 • Toegang tot een universitair adviesbureau om uw bedrijf te starten
 • Europese masterdiploma met 60 ECTS-credits erkend door het Bologna-proces van het hoger onderwijs

137151_137144_logo.jpg

GBSB Global Business School bekroond met Global Business Accreditation van ACBSP

We zijn trots om met u te delen dat op 28 mei 2020 de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programmes (ACBSP) GBSB Global een Global Business Accreditation van zijn zakelijke programma's heeft toegekend. GBSB Global Business School is vereerd en trots om deel uit te maken van de gemeenschap van instellingen die wereldwijd toonaangevend zakelijk onderwijs bieden.

ACBSP is een toonaangevende accreditatieorganisatie voor bedrijfseducatie en een van de meest erkende namen in het hoger onderwijs voor bedrijven wereldwijd - het accrediteert momenteel bedrijfsprogramma's op bijna 1.200 campussen in 63 landen en staat bekend om de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van accreditatie.

ACBSP-accreditatie evalueert aspecten van leiderschap, strategische planning, relaties met belanghebbenden, kwaliteit van academische programma's, facultaire referenties en educatieve ondersteuning. De ACBSP-accreditatie bevestigt dat de onderwijs- en leerprocessen binnen de bedrijfsprogramma's die worden aangeboden via GBSB Global Business School voldoen aan de onderwijsnormen die zijn vastgesteld door ACBSP.

ACBSP Accreditatievoordelen voor aankomende studenten

De accreditatie van ACBSP dient als een testament voor alle toekomstige studenten die willen solliciteren om te studeren aan de GBSB Global Business School . Hiermee kunnen alle toekomstige GBSB Global studenten er zeker van zijn dat de school zelf en al haar educatieve programma's zorgvuldig zijn overwogen en geëvalueerd op verschillende categorieën.

GBSB Global is erkend om haar studenten een hooggekwalificeerd facultair orgaan , een sterk academisch curriculum en verschillende educatieve partnerschappen met andere instellingen te bieden. GBSB Global is ook geëvalueerd om een sterk onderwijsondersteunend systeem te hebben tijdens de duur van de bedrijfsstudies en na het afstuderen.

ACBSP Accreditatievoordelen voor GBSB Global Students & Alumni

 • Gemakkelijkere overboeking: de ACBSP-accreditatie vereenvoudigt het proces van het overboeken van behaalde diplomacredits. Aangezien deze studiepunten vaker door andere instellingen worden geaccepteerd, is het voor GBSB Global studenten en alumni, die een GBSB Global volgen of andere cursussen volgen, eenvoudiger om ze later over te dragen.
 • Werkgelegenheid: de ACBSP-accreditatienormen zijn zeer waardevol voor werkgevers, vergunningverlenende instanties en regelgevende instanties. Studeren aan GBSB Global opent GBSB Global en professionele kansen over de hele wereld. Afstuderen en een bedrijfsdiploma hebben van een door ACBSP goedgekeurde instelling maakt het gemakkelijker om werk te vinden na voltooiing van je studie.
 • Lidmaatschap en verbinding: ACBSP-erkende business schools maken deel uit van een wereldwijd onderwijsnetwerk. Dit netwerk geeft GBSB Global studenten en alumni toegang tot verschillende onderzoeks- en uitwisselingsprogramma's, evenals culturele verrijkingsmogelijkheden.

Locaties

Madrid

Address
Plaza de San Diego, s/n, Alcala de Henares
28801 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MSc
Master