GBSB Global Business School -International

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom GBSB Global Business School?

In de huidige wereld van globalisering, hevige concurrentie, en directe communicatie, verandering is constant. Mensen verhuizen van het ene land naar het andere, zijn binnenlandse markten open te stellen voor buitenlandse investeringen, innovatieve communicatie, zoals sociale netwerken, hebben ingrijpende gevolgen voor de mondiale samenleving, en bedrijven zijn op zoek naar mogelijkheden binnen de mondiale markten. Op onze internationale business school met campussen in Barcelona en Madrid (Spanje) richten we deze uitdagingen aan door de studenten te voorzien van een praktijkonderwijs dat wordt ondersteund door voortdurende pedagogische innovatie en de nieuwste onderwijsmethoden.

Voor toekomstige zakelijke leiders om te slagen in deze wereld van buitengewone uitdagingen zal het nieuwe vormen van management vaardigheden en capaciteiten vereisen. Bij GBSB Global Business School we zijn toegewijd om onze studenten met meer blootstelling aan mondiale trends en interculturele vaardigheden, aan de ontwikkeling van het vermogen om te communiceren met mensen van verschillende achtergronden, en de mogelijkheid om overal thuis in de wereld voelen.

De eerste universiteit in Spanje met een focus op de wereld

GBSB Global Business School is een volledig geaccrediteerde private management universiteit met campussen in Barcelona en Madrid, Spanje die zaken in het Engels leert en zich inzet voor de voorbereiding van studenten voor de carrières van de wereldeconomie. Onze graden op het gebied van Business, International Management, Finance, Marketing, Ondernemerschap en Operations Management bereiden studenten om te werken met gemak over de grenzen en culturen - in een omgeving die prijzen diversiteit en de mogelijkheid om een ​​wereldwijd perspectief op de studie van het internationale bedrijfsleven te brengen . GBSB Global Business School is een uitstekende plek voor studenten die op zoek zijn naar innovatieve business graden in Europa in de trendy stedelijke en kosmopolitische omgeving van de Middellandse Zee.

onderscheidende factoren van de business school zijn:

Global Focus - het opleiden van studenten tot wereldburgers, die globaal denken, terwijl lokaal handelen geworden

Business Ethics & Duurzaamheid - het oplossen van mondiale uitdagingen van vandaag door het opleiden van ethische en verantwoorde zakelijke leiders van morgen

inzetbaarheid - het ondersteunen van studenten bij het veiligstellen van hun toekomstige loopbaan door hen te voorzien van toepassing praktische en moderne kennis van zaken

Modern University Style - het aanbieden van innovatieve curriculum, internationale professoren en top Amerikaanse business school lesmethoden door het gebruik van case studies, groep oefeningen en presentaties

Individuele benadering - het bevorderen van studentgerichte actief leren aanpak in kleine klassen

Wij zijn de eerste universiteit in Barcelona die echt gericht is op de wereld

Van de unieke introductiekursus in het bacheloropleidingsprogramma tot een geavanceerde cursus in het MBA-programma is de ervaring bij GBSB Global Business School grondig internationaal en is gericht op het ontwikkelen van het wereldwijde bewustzijn. Deze aanpak van bedrijfsonderwijs maakt ons een van de meest innovatieve universiteiten die in Spanje in het Engels leren.

Plaats

Gelegen in de prachtige mediterrane stad Barcelona en de indrukwekkende hoofdstad Madrid, biedt GBSB Global Business School een unieke educatieve ervaring. Het combineert het plezier van het leven aan de kust in een stad van wereldklasse met studeren in het Engels op een internationale universiteit die rigoureuze undergraduate en postgraduate programma's in het bedrijfsleven en uitstekende vooruitzichten graduate werkgelegenheid in Spanje, in Europa garandeert, en over de hele wereld.

Onze studenten

Internationalisme is de kern van onze ethos. Onze studenten komen uit Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Deze zeer kosmopolitisch, meertalige, multiculturele student groep creëert een dynamische omgeving voor het ontwerp en de levering van onze academische curriculum. Bij de GBSB Global Business School zijn wij toegewijd aan het principe van het integreren van internationalisme in de academische inhoud van onze diploma's en het kapitaliseren van de rijkdom en verscheidenheid van de taalkundige, culturele en educatieve achtergronden van onze studenten. Wij geloven sterk dat een volwassen, verantwoordelijk vooruitzichten voor de toekomstige zakelijke leiders van de geglobaliseerde economie van de 21ste eeuw het meest effectief wordt bevorderd door middel van formele en informele interactie tussen studenten uit een breed scala van landen uit veel verschillende delen van de wereld. Als een van de internationale universiteiten die in het Engels in Spanje leren, is GBSB Global Business School een brug die mensen van verschillende nationaliteiten verbindt met de internationale business arena.

Onze aanpak voor Business Education

Om de manier waarop wij zaken doen veranderen, moeten we brengen ook verandering in de manier waarop universiteiten leren business. Bij GBSB Global Business School hebben we dit proces begonnen door ervoor te zorgen dat onze studenten begrijpen dat het internationale landschap is getransformeerd. Business is niet langer alleen een zaak van Wall Street of Main Street USA, maar voor elke byway in elke gemeenschap, groot en klein, in de wereld.

Bij onze universiteit leren we state of the art theorie, dompel studenten in internationale ervaring, en sluit ze aan de beste praktijken in het bedrijfsleven. De kwaliteiten die wij ontwikkelen vertegenwoordigen:

 • Intellectuele flexibiliteit;
 • Culturele geletterdheid, een gedegen kennis van de douane en de geschiedenis van de samenleving over de hele wereld, in de plaatsen die deel gaan uitmaken van de wereldmarkt;
 • Een sterke basis in de ethiek;
 • De mogelijkheid om ideeën goed te communiceren en te spreken vreemde talen;
 • Optimisme, creativiteit, een gezamenlijke visie, de bereidheid om te leiden;

groen onderwijs

De GBSB Global Business School maakt een van de meest duurzame universiteiten in Barcelona en in Europa

Bij GBSB Global Business School herkennen we de aspiraties van alle mensen en de urgentie van het verzorgen van onze broze planeet. We leren de studenten om zaken methoden die overeenkomen met de duurzame visie door goed te doen voor de samenleving terwijl het doen van goed voor het bedrijf, door te profiteren anderen, terwijl het draaien van een winst ambacht.

Kansen voor onderzoek, leiderschap en voorspraak helpen studenten bij de GBSB Global Business School hun bedrijfsonderwijs met werkelijke problemen te verbinden. Onze universiteit biedt studenten vele manieren om te leren over en duurzaamheid praktijk. Hier zijn slechts een paar voorbeelden:

 • Innovatieve cursussen, zoals Global Environmental Science and ethische dimensies van International Business;
 • Mentoraten met biologen, milieu-activisten uit Spanje en Europa, en de lokale leiders;
 • Co-curriculaire mogelijkheden zoals duurzaamheid Campus thema vloer, recycling activiteiten, en conferenties hernieuwbare energie;

Onze Missie

GBSB GLOBALmission

GBSB Global Business School ondersteunt en bevordert het internationalisme van het curriculum, service en outreach van onze business school. Wij streven wereldwijd concurrerende en wereldwijd relevant te zijn en op te voeden onze leerlingen tot wereldburgers, die globaal denken, terwijl lokaal werkende geworden.

Wij zijn van mening dat GBSB Global Business School een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige bedrijfsgemeenschap en in het oplossen van de belangrijkste mondiale uitdagingen van vandaag, waaronder het onderwijzen van ethische en verantwoordelijke bedrijfsleiders, duurzaamheid van het milieu, de opwarming van de aarde en de financiële en economische stabiliteit van verschillende landen in de wereld.

De doelstellingen van de wereldwijde regio studies in het curriculum van onze business school zijn om studenten te helpen bewust te maken van de toenemende onderlinge afhankelijkheid van de wereld te verhogen en in studenten te stimuleren respect voor de diversiteit van de wereldgemeenschap. GBSB Global Business School waardeert het bewustzijn van de onderlinge afhankelijkheid van naties en mensen, evenals een inzet voor gelijkheid, die diversiteit en eerlijkheid vereist onder alle mensen, groepen en ideeën.

Als het middelpunt van uitmuntendheid voor bedrijfsonderwijs bevordert GBSB Global Business School de hoogste normen in bedrijfsvoering, administratie, beveiliging en milieubescherming, en biedt een mechanisme voor de internationale uitwisseling en overdracht van kennis. In het bijzonder, onze business school:

 • Bereidt de leerlingen voor het leiderschap in een breed scala van business gerelateerde beroepen
 • Biedt bachelor- en masterstudenten met een omgeving die zich richt op alle dimensies van het leren - kennis, inzicht, vaardigheden, gedrag, waarden en attitudes
 • Accepteert de uitdagingen en kansen die ons geconfronteerd hebben en begrijpt dat GBSB Global Business School voortdurend moet veranderen, aanpassen en groeien om aan de behoeften van een snel evoluerende wereldwijde onderneming te voldoen

Locaties

Barcelona

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179

08011 Barcelona, Catalonië, Spanje

Madrid

Address
Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje