Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij GBS!

Geneva Business School is een toonaangevende instelling die ultramodern Zwitsers kwaliteitsonderwijs biedt. Onze programma's worden uitsluitend in het Engels gegeven en onze campussen bevinden zich in grote Europese steden zoals Genève en Barcelona.

Onze innovatieve methodologie betekent dat studenten worden onderwezen in kleine en doelgerichte klaslokalen door zorgvuldig gekozen faculteitsleden, die allemaal professionals van het hoogste niveau zijn, toegewijd om hen te begeleiden tijdens hun reis om toekomstige bedrijfsleiders te worden.

Geneva Business School biedt verschillende bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's op de campussen van Genève, Barcelona en Madrid.

Studenten kunnen ervoor kiezen zich te specialiseren in een van onze vele majors, zoals internationale relaties, sportmanagement, digitale marketing, ondernemerschap en internationale financiën, onder anderen.


De campussen van de Genève Business School zijn strategisch gelegen in de meest multiculturele en dynamische steden in Europa.
Onze campus in Barcelona ligt in een van de meest prestigieuze wijken in het hart van de stad. De campus combineert klassieke Barcelona-architectuur met moderne faciliteiten. Inclusief een elegant terras om te genieten van de eeuwige zon die Barcelona te bieden heeft.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Geneva Business School Barcelona Campus

De Master of Science in Finance (MSc.F) met een major in International Finance is ontworpen om uw begrip van wereldwijde financiering uit te dagen en te ontwikkelen door ... [+]

De Master of Science in Finance (MSc.F) met een major in International Finance is ontworpen om uw begrip van wereldwijde financiering uit te dagen en te ontwikkelen door middel van rigoureuze training in de conceptuele, analytische en empirische complexiteit van moderne internationale financiën en investeringen. Studenten zullen de macro-economische krachten begrijpen die de wereld van vandaag vormen, hoe het risico te beoordelen en te reageren op nieuwe uitdagingen op het gebied van financiën en investeringen.

In de loop van het programma zullen de studenten:Verwerven van kennis van internationale belastingheffing en vermogensplanning.Leer risicomanagement en krijg een grondige kennis van verzekeringsmaatschappijen. Een technische analyse kunnen uitvoeren. Zorg dat u bekend bent met de analyse en het beheer van Hedge Funds. Verken de analyse van financiële overzichten voor leidinggevenden.feitenDuur: 18 maandenCredits: 90 ECTSTaal EngelsIntakes: februari en septemberToegekende graad: Master of Science Major in internationale financiën.Overdrachtsmogelijkheden: we bieden onze studenten de mogelijkheid om voor een semester tussen onze campussen in Genève en Barcelona over te stappen.Stages: wij bieden toegang tot stagemogelijkheden in internationale bedrijven en organisaties.Programma... [-]
Spanje Barcelona
Februari 2020
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Rethinking Education

Let our students tell you!

Life at our Barcelona Campus

We love supporting our students!

Student Life

Location address
Geneva Business School Barcelona Campus,
Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl.

Barcelona, Catalonië, 08007 ES
Social Media