Fundesem Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een school in de nationale top 10

"Je kunt alleen het 50-jarige merk bereiken als je die 50 jaar met succes hebt geleefd."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

De oorsprong van Fundesem gaat terug tot 1965, toen de school werd opgericht om aan de vraag naar een nieuwe generatie professionals te voldoen. Sindsdien en tot nu toe hebben we de waarde van inspanningen en de vraag naar uitmuntendheid verdedigd als kernpunten voor het behalen van tastbare resultaten.

Meer dan 63.000 professionals hebben voorbereid op leidinggevende posities, samen met onze constante capaciteit voor innovatie en verbetering, heeft ons geplaatst in de top 10 van de nationale lijst van Business Schools.

Een onweerlegbare roeping van dienstbaarheid aan de samenleving

Onze Business School - FBS - maakt deel uit van een non-profitstichting die meer dan 260 bedrijven betrekt bij het streven naar en belonen van goede praktijken bij het genereren van werkgelegenheid.

We werken samen met werkgelegenheidstrainingen en netwerkevenementen om de werkgelegenheidsperspectieven van meer dan 1.200 deelnemers aan deze evenementen jaarlijks te verbeteren.

We organiseren en sponsoren ook verschillende sportieve activiteiten zoals de Women's Race en de Fundesem Basket School, die gratis training en deelname heeft voor teams in sociaal achtergestelde delen van onze stad.

Zeer toegewijd aan sport en kinderen

Locaties

Alicante

Address
FBS Business School
Deportistas Hermanos Torres, 17, 03016 Alicante

Alicante, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje