Lees de Officiële Beschrijving

Een school in de nationale top 10

"Je kunt alleen het 50-jarige merk bereiken als je die 50 jaar met succes hebt geleefd."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

De oorsprong van Fundesem gaat terug tot 1965, toen de school werd opgericht om aan de vraag naar een nieuwe generatie professionals te voldoen. Sindsdien en tot nu toe hebben we de waarde van inspanningen en de vraag naar uitmuntendheid verdedigd als kernpunten voor het behalen van tastbare resultaten.

Meer dan 63.000 professionals hebben voorbereid op leidinggevende posities, samen met onze constante capaciteit voor innovatie en verbetering, heeft ons geplaatst in de top 10 van de nationale lijst van Business Schools.

Een onweerlegbare roeping van dienstbaarheid aan de samenleving

Onze Business School - FBS - maakt deel uit van een non-profitstichting die meer dan 260 bedrijven betrekt bij het streven naar en belonen van goede praktijken bij het genereren van werkgelegenheid.

We werken samen met werkgelegenheidstrainingen en netwerkevenementen om de werkgelegenheidsperspectieven van meer dan 1.200 deelnemers aan deze evenementen jaarlijks te verbeteren.

We organiseren en sponsoren ook verschillende sportieve activiteiten zoals de Women's Race en de Fundesem Basket School, die gratis training en deelname heeft voor teams in sociaal achtergestelde delen van onze stad.

Zeer toegewijd aan sport en kinderen

Programs taught in:
Engels
Spanish (Spain)

Deze school biedt ook:

Master

Fundesem Business School

De Master in Marketing en Digital Communication Strategy (MMDI) is een van de eerste meesters van deze specialiteit die in Spanje is geweest. Meer dan 600 studenten hebbe ... [+]

Een van de meest prestigieuze meesters in Spanje

De Master in Marketing en Digital Communication Strategy (MMDI) is een van de eerste meesters van deze specialiteit die in Spanje is geweest. Meer dan 600 studenten hebben onze klaslokalen doorlopen, die nu verantwoordelijkheden bekleden in de bedrijven.

Wat de Fundesem MMDI anders maakt dan andere vergelijkbare programma's is de volgende:

Constante update van syllabi en faculteitsklooster. Deze Meester, meer dan enig ander, vereist dat hij voortdurend in contact staat met de realiteit van de bedrijven.Zeer hoge inzetbaarheid. Bijna 100% van de MMDI-studenten vinden werk na het afstuderen. Er zijn promoties waarbij 100% inzetbaarheid is bereikt na het nemen van dit toonaangevende programma op de markt.Hoog niveau van onderwerpen. Het verschil tussen een master en een cursus is precies de mogelijkheid om elk gereedschap en de onderwerpen in de diepte te kunnen analyseren.Permanente training In Fundesem zijn we ons ervan bewust dat dit kennisgebied voortdurend in ontwikkeling is, dus stellen we de MMDI-alumni een constante training (die we post-master noemen) voor om de nieuwe trends die zich in deze discipline voordoen bij te werken en te recyclen. Deze lessen zijn gratis en exclusief voor MMDI-studenten.Veel activiteiten buiten het klaslokaal. Dit maakt een beter begrip van de onderwerpen mogelijk.En een visie van het bedrijf als geheel. Wat de MMDI-studenten van Fundesem niet alleen experts in digitale omgevingen maakt, ze kunnen het bedrijf als geheel zien.... [-]
Spanje Alicante
April 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Experiencia FBS Episodio 1_Primer día de clase, buen viaje a todos

Open Day en Fundesem - InformaciónTV | FBS