Lees de Officiële Beschrijving

Formato Educativo ontwikkelde een dual-activiteit op het gebied van het hoger onderwijs: Masters Leert Executives en ontwikkelt e-learning-oplossingen


inhoud:/>


1.Contenido voor alle studenten vastgesteld: Specialty Materials en Transversale en Integrated Management Training/>

2. variabele inhoud per leerling, afhankelijk van de route die u kiest:

 • Wetenschappelijke en technische Latijns-Amerikaanse denken en de invloed ervan op de sociale realiteit en sociale modellen (Pauselijke Universiteit van Salamanca). Het omvat de volgende inhoud:
  • Key Identity Iberoamericana.
  • Wetenschap, technologie en cultuur in de wereld Samenwerking.
  • Nieuwe Communicatie Technologie, de globalisering en de Markt in Latijns-Amerika.
 • Management Systemen (Universiteit van Cádiz). Het omvat de volgende inhoud:
  • Quality Management Systems.
  • Models of Excellence.
  • Milieubeheer.
  • Systems Integration.


Kalender:/>

 • Thuis Distance Learning: November.
 • Start klassikale training: februari.


erkenning:/>


Gemeenschappelijk voor alle studenten/>

a. Accreditatie van de zorg op het podium aanwezigheid. Deze erkenning is uitsluitend bestemd voor de deelnemers aan de klas fase van het programma Gadex.

b. Diploma Master Executive (MBA Intensive), uitgereikt door Formato Educativo en de Vereniging van Hoogleraren van Spanje On Line, een keer met succes het einde van de cursus Project voltooid.


Variabel afhankelijk van elke student KIEZEN/>

c. Diploma uitgereikt door het Instituut voor de Latijns-Amerikaanse Thought, de Pauselijke Universiteit van Salamanca, eenmaal met succes het einde van de cursus Project voltooid.

d. Diploma uitgereikt door de Universiteit van Cádiz, eenmaal met succes afgerond End Course Project:


Formato Educativo behoudt zich het recht voor om wijzigingen of wijzigingen aan te brengen in de inhoud, externe titratie schema of programma dat is nodig, wenselijk of overmacht, om technische redenen, academische, contractuele of markt. zij beoogt echter om altijd respect voor al nauwkeurig in te stellen voorwaarden, die volledig in alle vorige edities onveranderd zijn gebleven./>

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Formato Educativo

Het is een meester speciaal ontworpen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, die tot doel heeft om zich te concentreren op de vorm op diverse terreinen van de b ... [+]

Het is een meester speciaal ontworpen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, die tot doel heeft om zich te concentreren op de vorm op diverse terreinen van de bedrijfsvoering en voldoende kennis van nieuwe methoden voor het beheer en de administratie, te bereiken en geven een belangrijke impuls aan carrière student als manager.

Dit programma is zo ontworpen dat studenten antwoorden op hun professionele interesses. Wetenschap en technologie te ontwikkelen zeer snel, zodat we in onbruik raakt elke dag en daarom moeten we onze kennis bij te werken, te verdiepen degenen die al of nieuwe dingen te leren.

Leraar professionele prestige garandeert studenten een verrijkende ervaring, zowel persoonlijk als professioneel.... [-]

Spanje Madrid Spanje Online
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
13 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

FORMATO EDUCATIVO PROGRAMA GADEX 2015