Lees de Officiële Beschrijving

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

De Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) is gewijd aan de afstand en de aanwezigheid onderwijs.

De Fundacion Universitaria Iberoamericana (Ibero-American University Foundation - FUNIBER) gebruik als dat kader de twee werelden van universiteit en training.


FUNIBER heeft als doel om uit te zenden en te delen Spaanse kennis met Ibero-Amerikaanse volk. Sinds de oprichting in 1997 in Barcelona, ​​Spanje, is FUNIBER voortdurend uitgegroeid tot een academische en professionele netwerk in vijfentwintig landen.

FUNIBER is een wetenschappelijke en onderzoekende universitaire instelling dat professionele universiteiten en instellingen stropdassen naar een Global Education dat de lokale identiteit respecteert bieden. drie fundamentele operatieve assen FUNIBER zijn:

- Het bevorderen van de oprichting van de inter-universitaire programma's (programma's tussen universiteiten). FUNIBER bevordert de programma's die de toegang tot double-titled academische graden mogelijk te maken. De studies zijn voor de Masters, maar er zijn post-opleidingen geïntegreerd onder hen. Aan de ene kant, diploma's, Specialisaties, en Extension Courses, onder anderen, die zijn van een kortere duur. Aan de andere kant-klas op basis van studies voor een doctoraat.


- Om de ontwikkeling en de activiteiten van internationale samenwerking projecten te ondersteunen. FUNIBER bevordert de samenwerking en de economische ontwikkeling, dat is waarom het werkt op het gebied van opleiding en neemt deel aan de samenwerking en ontwikkeling met een scala aan instellingen die aan projecten van de ontwikkeling en / of internationale samenwerking te werken.


- Oplossingen voor op maat gemaakte onderwijs en kennis management voor bedrijven en instellingen. Aan de ene kant, FUNIBER ontwikkelt en werkt samen met bedrijven, bedrijven en business groups in een adviserende rol gericht op het genereren van op maat gemaakte educatieve programma's. Aan de andere kant biedt FUNIBER overleg in kennis management processen, die bijdragen innovaties en oplossingen die gaan van strategische-knowledge management modellen op basis van TICs van Kennis Corporative Portals.

De groeiende en wereldwijde aanwezigheid van FUNIBER is te wijten aan een didactisch model dat de samenwerking en de samenwerking tussen de naties om mensen formatie te verrijken bevordert. Dit model is het resultaat van meer dan acht jaar ervaring van FUNIBER lesgeven graduate afstand semi-bijwonen en niet bijwonen van virtuele internationale projecten van de samenwerking en de vorming van enterprise. Dit garandeert een model dat effectieve resultaten te leveren met betrekking tot de leer investeringen aangenomen versus rendement vorming kennis en persoonlijke en organisatorische leren. Dit alles omdat de educatieve model FUNIBER's staat garant voor een hoge kwaliteit mondiale vorming.

Opleidingen te volgen in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Vanwege dit, is de Master in Project Ontwikkeling van de Architectuur en Planning, georganiseerd onder een innovatief training regeling voor het gebied, want niet alleen ... [+]

Master of Architecture en Urban Projects

&nbsp

Het Project gebied heeft nu een sterke rol in de professionele ontwikkeling van leidinggevenden uit de meest uiteenlopende beroepen, voor alle betrokkenen, met verschillende rol in de ontwikkeling en implementatie van een project. Het gebied van architectuur en stedenbouw als geheel is geen twijfel dat de verdere ontwikkeling en implementatie van oudsher heeft gehad sinds zijn zeer conceptie, dus de noodzaak om een ​​programma dat de huidige professionele eisen voldoet ontwikkelen, gespecialiseerd in stedenbouwkundige en architectonische projecten.

&nbsp

Vanwege dit, is de Master in Project Ontwikkeling van de Architectuur en Planning, georganiseerd onder een innovatief training regeling voor het gebied, want niet alleen loopt parallel de drie klassieke gebieden van de wereld van de projecten, zoals: ontwerp, beheer en administratie maar maakt het ook dwars met de vijf relevante thematische gebied: ... [-]

Spanje Barcelona
September 2019
Deeltijd
21 - 2 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Het is hier waar de Master of Occupational Health and Safety wordt een ideaal instrument voor het ontwikkelen van een veiligheids-training ... ... [+]

Master in Occupational Health and Safety

&nbsp

Zonder twijfel, een beroepsactiviteit impliceert een risico voor de werknemers. Deze realiteit heeft een nieuwe business nodig heeft, die de naleving vereist van de specifieke verplichtingen van de steeds strenger wordende door werkgevers. Deze verplichtingen zijn gebaseerd op een set van regels en specifieke regels die afwijken van een lichaam op het hoogste niveau en worden geleidelijk aan waarin elk van de landen, geleidelijk aanpassen aan het lokale niveau.

&nbsp

Als dit wordt gekoppeld aan de steeds groter wordende maatschappelijke vraag, die regulering en controle van de veiligheid en gezondheid nodig is, we begrijpen het belang van de organisaties, ongeacht hun omvang, te bereiken beveiliging en beheer gezondheid stelt hen in staat om hun risico's te beheersen en met de wet te voldoen. ... [-]

Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Het Master programma in fysieke activiteit: Training en Sport Management is bedoeld voor alle professionals die op zoek zijn naar hun kennis van de praktijk en verdiepen ... [+]

Master in fysieke activiteit en Sport Management Training

&nbsp

Fysieke activiteit is een belangrijke factor voor het behoud van de kwaliteit van het leven en de gezondheid van mensen in verschillende stadia van het leven. Bovendien als we bedenken dat zowel de preventie en behandeling van ziekten die verband houden met inactiviteit dienen.

Voor de fysieke activiteit is een heel nuttig instrument, moet men rekening houden met de groot tekort aan specifieke opleiding voor sportcoaches en sport management, om een ​​concrete verandering in de coaches, instellingen en inrichtingen die deze te bieden te bereiken dienst en dus het bereiken van de felbegeerde status van de gezondheid en het welzijn door een professional in het veld. ... [-]

Spanje Barcelona
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
6 - 24 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

¿Por qué estudiar en FUNIBER?

Opiniones sobre esperiencia FUNIBER:

Opiniones de alumnos FUNIBER-Colombia:

FUNIBER
Address
FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29
08005 Barcelona, Catalonië, Spanje
Website
Telefoonnr.
+34 902 11 47 99