FUNDESEM Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Vanaf 1965, academische uitmuntendheid was en blijft een van de fundamentele pijlers van de essentie van Fundesem Business School (FBS) zijn. De nauwe banden die we hebben met de bedrijfswereld kunnen we de meest up-to-date visie, aangepast aan de eisen van de markt te brengen, om onze educatieve programma's. Zonder twijfel, de mix van deze belangrijke factoren plaatst ons in de bevoorrechte positie van de mogelijkheid om studenten een echte premium waarde voor het bestuderen bij FBS. Bij FBS u de speler en niet alleen een toeschouwer in het leerproces. Wij distantiëren ons van uitsluitend theoretische opleiding (alhoewel, bij gelegenheden, is er niets nuttiger dan een goede theorie) omdat we geloven dat de theorie moet vergezeld gaan van praktische toepassingen, voor of nadat hij het naar voren. Afhankelijk van het type materiaal, in elke zitting van FBS programma vindt u case studies bespreken, doen oefeningen in het toepassen van kennis, het heden, verdedigen of deelnemen aan activiteiten waarbij andere praktische methoden, en op een zodanige wijze klassen gunst constante participatie.

Onze Missie Bijdragen aan de verbetering van het management, met dien verstande dat het een van de belangrijkste elementen van het concurrentievermogen van de ondernemingen, ongeacht de sector en de grootte. Wij richten ons op de opleiding gericht op actie, zowel voor ervaren managers (door middel van in-company en Executive programma's) en de toekomstige professionals (door middel van cursussen post-graduate Masters '). We nemen onderneming maatschappelijke en ethische verantwoordelijkheid, samen met de meest geavanceerde management tools, om te kunnen concurreren in een mondiale en multiculturele omgeving.

  1. nauwe relatie met Business FBS werd geboren uit een initiatief van een kleine groep zakenlieden. Momenteel zijn er meer dan 250 bedrijven die de Stichting bevatten. Deze nauwe relatie met de wereld van het bedrijf stelt ons in staat om programma's aangepast aan de werkelijke behoeften van organisaties van het bedrijfsleven aan te bieden en een hoog niveau van werkgelegenheid te realiseren voor onze studenten.
  2. Praktische Methodologie FBS doel is dat leerlingen "weten hoe te doen". Studenten confronteren situaties vergelijkbaar met de marktrealiteit, met behulp van business games, en toe te passen wat ze geleerd hebben. De educatieve aandacht maakt de ontwikkeling van managementvaardigheden en het beheer van verandering.
  3. Ervaren onderwijzend personeel Ons docententeam bestaat uit meer dan 250 werkende professionals die hun tijd verdelen tussen hun loopbaan in alle gebieden van het management en hun onderwijs. De nauwe relatie tussen FBS leraren en hun leerlingen creëert de ideale sfeer voor de ontwikkeling van onze participatieve methodologie en de onmiddellijke toepassing.

  4. Commitment naar Service FBS is een business school zet zich in voor zowel de persoonlijke en de professionele ontwikkeling van haar studenten. Deze verantwoordelijkheid komt tot uiting in de diensten die wij aanbieden die alle aspecten die betrokken zijn bij uw opleiding en welzijn:

Job Bank

Stages programma Welkom bij buitenlandse studenten Uitwisselingsprogramma's

  1. multiculturele omgeving Bij FBS, doen we er alles aan om u zich thuis voelt. Wij geloven dat een vriendelijke sfeer is gunstig voor de uitwisseling van ervaringen en kennis. Wij bieden u een pluralistische ruimte waar formele opleiding met de dialoog tussen professionals uit verschillende bedrijven en landen gemakkelijk bij elkaar komen bij de douane, het management stijlen en manieren van zakendoen delen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spanish (Spain)

Bekijk Master programma's » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Meesters In Digitale Marketing (MMDI)

Campus Deeltijd 400 uur April 2019 Spanje Alicante

Vandaag niemand twijfelt aan het effect dat het bedrijfsleven heeft in het algemeen en marketing in het bijzonder de ontwikkeling van het internet en de digitale wereld. [+]

Getraind met de beste professionals op nationaal niveau Digital Marketing

DOELSTELLINGEN

Studenten die slagen de master in staat zal zijn om: - Een overzicht van de wereld online en internet marketing.

Beheersing van de concepten en de belangrijkste leren digitale hulpmiddelen voor enterprise deployment. Ontwikkelen en identificeren van verschillende strategieën en tactieken van online marketing en weten hoe u de juiste mix van de website te promoten en de doelstellingen te bereiken te selecteren. Maak een plan eigen Internet Marketing: doelstellingen, strategieën, operationele plannen, ROI meting. Beheers de tools die optimaal beheer van sociale netwerken en online communities te schakelen. Toonaangevende online communities, maak gesprekken en maken die interacties resulteren in een ROI. Succesvol beheer van het volgen en bewaken van de toestand van het bedrijf in de online universum (brand management, het meten van web metrics relevante business, communicatie en reputatie). Creëer, te ontwikkelen en te leiden zakelijke projecten en menselijke teams in de digitale wereld. METHODOLOGIE ... [-]

Videos

It goes quick but It is forever: An MBA in our lives